WRC fan pisze: 21. Holandia - Rumunia 1:0
22. Francja - Włochy 0:1
23. Grecja - Hiszpania 1:2
24. Rosja - Szwecja 1:1
A mogę się założyć, że się nie sprawdzi?
WRC fan pisze: 21. Holandia - Rumunia 1:0
22. Francja - Włochy 0:1
23. Grecja - Hiszpania 1:2
24. Rosja - Szwecja 1:1
A coż takiego LB ma do zyskania zostając na tym stanowisku? Chyba tylko to że podpisał kontrakt i jeśli się wypisze to może zostać uznane, że się za łatwo poddaje. ALE, przeciez on nie musi niczego nikomu udowadniać. Ma sukcesy i opinię dobrego trenera. Na pewno znajdzie się parę miejsc które by go zatrudniły z pocałowaniem ręki. A tak to tu zostaje i w tym bagnie musi się taplać: PZPN to działacze i oszuści, liga do dupy, piłkarze że łolaboga. Jak któs napisał wcześniej: z gówna bata nie ukręcisz. Po co mu to? Jeśli zostanie to on nam łaskę zrobi a nie odwrotnie.WiS pisze: Trenerowi - mimo wszystko... też dałbym szanse dalszej pracy.
Tak jest. Rumuni pykną brameczkę i będzie sprawiedliwie.WiS pisze:Szkoda mi Francuzów![]()
Jakoś ich lubię bardziej, niż Włochów. Ale, jeszcze będzie dobrze
WiS pisze: Jakoś ich lubię bardziej, niż Włochów.
To pytanie z serii, dlaczego wolisz brunetki od blondynek.EterycznyŻołądź pisze:WiS pisze: Jakoś ich lubię bardziej, niż Włochów.
Dlaczego? Ja ich nie cierpię.
vibowit pisze: To pytanie z serii, dlaczego wolisz brunetki od blondynek.
Ja też oglądam francuzów, bo...nie mam wyjściavibowit pisze:Ja oglądam Francuzów. Drugiego meczu nawet nie podglądałem. Obejrzę pewnie powtórkę jeśli warto? Bilex?
W tym meczu ja też jestem za Makaroniarzami żeby dokopali Żabojadom, ale ogólnie w tym roku stawiam na HolandięWRC fan pisze:To widzę, że tylko ja kibicuję Włochom...
Eeeeetam... włoski fajniejszyBilex pisze:Ale żabojady to hymn mają fajny...
Ne jesteś samWRC fan pisze:To widzę, że tylko ja kibicuję Włochom...
Przegrają w półfinale w karnych... z WłochamiPaweł_BB pisze:W tym meczu ja też jestem za Makaroniarzami żeby dokopali Żabojadom, ale ogólnie w tym roku stawiam na Holandię
To jest właśnie dramat, że dwie najładniej grające drużyny muszą trafić przed finałem na Włochów. Obawiam się, że możesz mieć rację. Holandia 2 raz już nie będzie miała tak łatwo jak w pierwszym meczu. Jak widać makaroniarze psychicznie są bardzo mocni.korwin pisze:Przegrają w półfinale w karnych... z Włochami