Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
jakkolwiek szkoda każdego człowieka, mam nadzieję że to nie był nikt od nas
http://polskalokalna.pl/wiadomosci/lodz ... 864677,234
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
Przecież napisali że Białoruśbusik pisze:jakkolwiek szkoda każdego człowieka, mam nadzieję że to nie był nikt od nas
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Gorsze jest to, że wg innych relacji nikt się nie zatrzymał, żeby nieść tym ludziom pomoc.
No i coFUX pisze: To stary Forek był....

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
a może ktoś ciągnąl auto na handelKubik1 pisze: Przecież napisali że Białoruś

nigdy nie wiadomo - szkoda dzieciaka
Fido_ a to już jest w ogóle rzeźnia - zdjęcia z monitoringu i do sądu po numerach tablic

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
Kubik1, ile to trzeba kupić po takim spacerku

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Yyyy - sporo . Ale ja jestem w Ostrowcu i tu sklepów w bród . Niestety rano trza jechać do pracy .
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
Panowie bez przesady tam nie było jak i kogo ratować -poza dzieckiem ale ono wyleciało z samochodu taka była siła uderzeniabusik pisze:a może ktoś ciągnąl auto na handelKubik1 pisze: Przecież napisali że Białoruś![]()
nigdy nie wiadomo - szkoda dzieciaka
Fido_ a to już jest w ogóle rzeźnia - zdjęcia z monitoringu i do sądu po numerach tablic
Panowie rano jechałem do POznania i mijałem tego forka o 6.00
jeszcze straż gasiła zgliszcza
ci ludzie spłonęli na miejsc, z forka został tylko kufer i hak
przodu nie było aż po kanapę, wbił się w betonowe bariery
po co ludzie mieli się zatrzymywać ? jak 3-4 sie zatrzymały to styka, w tej mgle mogło to przynieść kolejne ofiary
ps:
sam forek i jego wygląd tragedia

- subarka665
- 5 gwiazdek
- Auto: Subaru Legacy - Luxus
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Fux,
co nowego można znaleźć w tym linku, czego nie byłoby już linkach podanych przez Busika i przez Ciebie przedczoraj?
Bo nijak nie mogę tej bariery w bagażniku zobaczyć. Troszkę zastanowienia przed pisaniną...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
masz chłopie problemyFUX pisze:Bo nijak nie mogę tej bariery w bagażniku zobaczyć. Troszkę zastanowienia przed pisaniną...

ps:
przepraszam że napisałem o barierce betonowej w bagażniku
tak to rano wyglądało
fot nie oglądałem teraz je zobaczyłem
moze to komuś w czymś pomoże- bariera nie wbiła się do samochodu

Nie ma jak to wirus , człowiek jest wykończony 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
A było trunki małoprocentowe pić....
Na Andrzejki jadę w Twoje okolice, klepaczu przystanków i wywoływaczu gradu.

Na Andrzejki jadę w Twoje okolice, klepaczu przystanków i wywoływaczu gradu.

Piter 35, uważaj bo noclegu FUX, szuka...FUX pisze:
Na Andrzejki jadę w Twoje okolice, klepaczu przystanków i wywoływaczu gradu.![]()

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Sikorski wpadł na pomysł ogrodzenia sejmu wysokim murem . Jestem za murem 3m wysokości , ale po ukończeniu budowy nawet wodę zafunduję aby wypełnić wnętrze po brzegi 

Kubik1, czekaj czekaj. Sikorski to Minister Spraw Zagranicznych. Może on chce ogrodzić i wydzielić z granic naszego kraju.

czarne jest piękne...
- hemi112
- 5 gwiazdek
- Auto: Były: Justy, szutrowy killer GF, jest perełeczka GC
- Polubił: 0
- Polubione posty: 13 razy
odnośnie wypadku forka dwie kwestie:
1) dziecko przy zderzeniu czołowym musiało wylecieć przez przednia szybę (ewentualnie przez boczną,jeśli odbiło się np od oparcia/zagłówka przedniego siedzenia),siak czy tak masa szczęścia,że wyleciało i zyje-aczkolwiek cięzki stan.
2)jakiż to chory kraj gdzie sa betony przy zjazdach-wiadomo sa osoby co zasną,lub w ostatniej chwili chcą skręcić i co? zabić ich? moim zdaniem betony w takim miejscu to jedno wielkie nieporozumienie

1) dziecko przy zderzeniu czołowym musiało wylecieć przez przednia szybę (ewentualnie przez boczną,jeśli odbiło się np od oparcia/zagłówka przedniego siedzenia),siak czy tak masa szczęścia,że wyleciało i zyje-aczkolwiek cięzki stan.
2)jakiż to chory kraj gdzie sa betony przy zjazdach-wiadomo sa osoby co zasną,lub w ostatniej chwili chcą skręcić i co? zabić ich? moim zdaniem betony w takim miejscu to jedno wielkie nieporozumienie

kiedy człowiek naprawdę chce żyć,to medycyna jest bezsilna:)