Kreska charytatywnie 2012/13 edition: 3 marca 2013
Re: Kreska charytatywnie 2012 edition
1. Wiśnia - Alan
2. Subarbie - Barbie
3. Zło - mały 5150 + KonSTi
4. Kruszyn
5. GL - l_ewy + citan
6. Mini Monia
7. rrosiak (OBK lub Cytryna, czyli jakiś transportowiec z dwoma fotelikami 15-36kg)
8. Subarynka RX - Klema
9. Gal
2. Subarbie - Barbie
4. Kruszyn
5. GL - l_ewy + citan
6. Mini Monia
7. rrosiak (OBK lub Cytryna, czyli jakiś transportowiec z dwoma fotelikami 15-36kg)
8. Subarynka RX - Klema
9. Gal
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
osł, będziemy trzymać kciuki żeby się udało, a jak nie to pewno jak już będziemy mieć więcej danych to i nr konta się znajdzie jakiś 
lokiee, czekamy aż się sprawa wyjaśni i wtedy będziemy mogli więcej napisać. Deadline raczej nie ma, foteliki się zorganizuje, a nawet jak braknie to każde auto się przyda.
Gal, super :)

lokiee, czekamy aż się sprawa wyjaśni i wtedy będziemy mogli więcej napisać. Deadline raczej nie ma, foteliki się zorganizuje, a nawet jak braknie to każde auto się przyda.
Gal, super :)
lokiee pisze:hey,
Można proscić o więcej szczegółów? Tzn. co gdzie jak o której, do której, konkretny termin![]()
Kiedy deadline z zapisem i czy mogę przyjechać bez fotelika i się przydam![]()
![]()
Sorry że tyle pytań
o to samo miałem pytać

Na taką akcję należy zarezerwować sobie cały dzień lub prawie cały. Dokładny program jeszcze doprecyzowujemy, dam znać jak będą konkrety. Ale mimo wszystko wierzę, że my tam jedziemy nie dla programu, tylko dla dzieciaków 
Poprzednio cała akcja zaczęła się ok. 10 rano, a skończyła ok. 18-19. Myślę że powinniśmy zakładać podobne godziny.

Poprzednio cała akcja zaczęła się ok. 10 rano, a skończyła ok. 18-19. Myślę że powinniśmy zakładać podobne godziny.
Ja już nieco podziałałem i jakieś firmowe gadżety tak jak w zeszłym roku będą 

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
ja teraz dopiero załapałem pochodzenie nicka...mały 5150 pisze:Ja już nieco podziałałem i jakieś firmowe gadżety tak jak w zeszłym roku będą
mały...pikuś

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
Mały ale serce lwa , wpierdol masz jak nicbusik pisze: mały...pikuś![]()
![]()
![]()

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
ojtam ojtam 

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
busik, Pana małego pikusia obrażasz? Ja Cie nie chce straszyć ale jak Kruszyn dotrzymie słowa to Ci dwa cylindry z tych sześciu zostaną. Na garbusa Cię przerobi 

Z braku odzewu kolejna zmiana planów. Zabierzemy dzieci do kina, na to starczy nam tego budżetu, który mamy.
No chyba, że uda się załatwić tor za free (czekamy jeszcze na info).
Edit: proszę się tylko nie obrażać, po prostu zastanowiłam się dłużej i wiem że 3k to jest dużo, dlatego weryfikacja pomysłu.
No chyba, że uda się załatwić tor za free (czekamy jeszcze na info).
Edit: proszę się tylko nie obrażać, po prostu zastanowiłam się dłużej i wiem że 3k to jest dużo, dlatego weryfikacja pomysłu.
-
osł
- 0 gwiazdek
- Auto: Forester 2.0 my05
na moje skromne wsparcie finansowe musicie poczekać do przysłowiowego "1-szego" (czyli 5-6 w moim przypadku).
w Wawie/okolicach będę w najbliższy weekend i to zeżre sporą część mojej gotówki - no, chyba że pan Gazownik się jutro uwinie, będę mógł zrobić przegląd, zaoszczędzić na pb95, to moim obitym się Forkiem się wyrobie na 15 grudnia ;)
w Wawie/okolicach będę w najbliższy weekend i to zeżre sporą część mojej gotówki - no, chyba że pan Gazownik się jutro uwinie, będę mógł zrobić przegląd, zaoszczędzić na pb95, to moim obitym się Forkiem się wyrobie na 15 grudnia ;)
barbie, Czy ja mam coś z oczami, czy tu nie ma danych do przelewu kaski?
Oqrek, nie ma, bo wczoraj za dużo wycięłam. Już jest, w pierwszym wpisie. 

Drogie Państwo,
nawiązując do tego co napisała barbie to może zastanówcie się i może jednak znajdziecie jakieś drobne rezerwy finansowe. Jeżeli nie jesteście w stanie od razu zrobić przelewu (wiadomo, że jesteśmy przed wypłatami) to przynajmniej zadeklarujcie do niej na PW co będziecie mogli przelać przypuśćmy do 10 grudnia. Wystarczy 30-40 osób, które wpłacą jakąś drobną sumę.
Bardzo byśmy chcieli zrobić dzieciakom przyjemność, która po pierwsze jest dla nich nieosiągalna w inny sposób, po drugie jest związana z motoryzacją. Jeżeli nie wyjdzie tor gokartowy i pójdziemy do kina to na pewno nadwyżkę przekażemy w taki sposób aby dzieciaki skorzystały na tym w jak najlepszy sposób. A wiemy jakie są potrzeby (nawet nie wiecie jak prozaiczne) po rozmowie z opiekunami w zeszłym roku.
Dajmy dzieciakom przed świętami trochę naszej życzliwości
nawiązując do tego co napisała barbie to może zastanówcie się i może jednak znajdziecie jakieś drobne rezerwy finansowe. Jeżeli nie jesteście w stanie od razu zrobić przelewu (wiadomo, że jesteśmy przed wypłatami) to przynajmniej zadeklarujcie do niej na PW co będziecie mogli przelać przypuśćmy do 10 grudnia. Wystarczy 30-40 osób, które wpłacą jakąś drobną sumę.
Bardzo byśmy chcieli zrobić dzieciakom przyjemność, która po pierwsze jest dla nich nieosiągalna w inny sposób, po drugie jest związana z motoryzacją. Jeżeli nie wyjdzie tor gokartowy i pójdziemy do kina to na pewno nadwyżkę przekażemy w taki sposób aby dzieciaki skorzystały na tym w jak najlepszy sposób. A wiemy jakie są potrzeby (nawet nie wiecie jak prozaiczne) po rozmowie z opiekunami w zeszłym roku.
Dajmy dzieciakom przed świętami trochę naszej życzliwości

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

- lokiee
- 1 gwiazdka
- Auto: Impreza WRX 03 blob kombi; TA650
Po ile zrzuta
Mniej więcej jakieś przedziały, żeby się nie okazało że dałem najmniej
Co do samego stawienia się do rzutem na taśme dam znać tóż przed imprezą bo szykują mi się tzw. kłopoty rodzinne
i po prostu teraz nie wiem

Co do samego stawienia się do rzutem na taśme dam znać tóż przed imprezą bo szykują mi się tzw. kłopoty rodzinne

i po prostu teraz nie wiem

pozdro
jarek
jarek
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Gal pisze: 1. Wiśnia - Alan
2. Subarbie - Barbie
4. Kruszyn
5. GL - l_ewy + citan
6. Mini Monia
8. Subarynka RX - Klema
9. Gal
10. Chlor (90%) - Cytryna, bez fotelików, 2 wolne miejsca.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
lokiee, możesz się zdecydować nawet w ostatniej chwili, to nie problem.
Zrzutka jest ile kto może i uważa, dla Domu Dziecka liczy się każda złotówka. Ja i tak nie publikuję informacji ile kto dał, więc nikt nie powinien czuć się wywołany do tablicy.
Dziś na koncie 1 056,61
Jestem pod ogromnym wrażeniem tempa
Do tych, których rozpoznałam zaraz wyślę maila/PW z potwierdzeniem, że doszło. Ale jednej osoby z 80-034 Gdańsk nie znam z imienia i nazwiska, więc nie potrafię połączyć z loginem forumowym, ale informuję że doszło
Zrzutka jest ile kto może i uważa, dla Domu Dziecka liczy się każda złotówka. Ja i tak nie publikuję informacji ile kto dał, więc nikt nie powinien czuć się wywołany do tablicy.
Dziś na koncie 1 056,61

Jestem pod ogromnym wrażeniem tempa

Do tych, których rozpoznałam zaraz wyślę maila/PW z potwierdzeniem, że doszło. Ale jednej osoby z 80-034 Gdańsk nie znam z imienia i nazwiska, więc nie potrafię połączyć z loginem forumowym, ale informuję że doszło

dziękujębarbie pisze: ale informuję że doszło
już znaszbarbie pisze: nie znam z imienia i nazwiska

Chciałem tylko dodać, że jestem pod ogromnym wrażeniem Waszego zaangażowania w takie 'zwykłe' pomaganie.
Bez napinki i fanfar, ale z Wielkimi Sercami.
barbie, Tomek miał imprezę firmową na torze na Jagiellońskiej i bardzo chwalił a ceny wyglądają na niższe http://f1k.pl/cennik/grupowa-jazda/barbie pisze: wiem że 3k to jest dużo, dlatego weryfikacja pomysłu
Myślę, że na taki szczytny cel dadzą jakąś zniżkę.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Dokładnie. Za 18 osób zapłaciliśmy coś koło 1500zł. Każdy miał 4 przejazdy wg tej oferty z linka Dido i to było w 100% wystarczające. Widziałem też, że mieli małe gokarty dla dzieci.
Dido, Konto usunięte, dzięki, zadzwonię. Aczkolwiek wiem, że Marcin dzwonił już do wielu miejsc i wszędzie albo drożej albo nie ma terminu 

- lokiee
- 1 gwiazdka
- Auto: Impreza WRX 03 blob kombi; TA650
Tak się przypadkowo składa, że znam kogoś "powiązanego" z tym torem i w tę sobotę może będę miał okazję żeby zagadać w sprawie jakiejś promocjiDido pisze: barbie, Tomek miał imprezę firmową na torze na Jagiellońskiej i bardzo chwalił a ceny wyglądają na niższe http://f1k.pl/cennik/grupowa-jazda/
Myślę, że na taki szczytny cel dadzą jakąś zniżkę.

Ad kaski to dziś wieczorem coś tam machnę na konto

pozdro
jarek
jarek
lokiee, bardzo chętnie, to ja już nie będę dzwonić
Brakuje nam jeszcze kilku samochodów, dzieci jest ok 30. Nikt więcej na pewno nie dołączy?

Brakuje nam jeszcze kilku samochodów, dzieci jest ok 30. Nikt więcej na pewno nie dołączy?