teraz też nie kupię.owoc666 pisze:![]()
Al w Rudnikach kiedyś na śniegu
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Al w Rudnikach kiedyś na śniegu
To może się po prostu spotkać i nałoić - proponuję u WiSa, bo on w tym czasie pracuje i chata jest wolna

Nie bardzo to rozumiem, to jaki tam asfalt w tym Rudnikach jest?
Ja ostatnio cały dzień katowałem w Kielcach używane ZZRy, zrobiłem chyba 140 czy 160 km i efekt był taki:

Ale to nie trwało 20 minut...
Ja ostatnio cały dzień katowałem w Kielcach używane ZZRy, zrobiłem chyba 140 czy 160 km i efekt był taki:

Ale to nie trwało 20 minut...
Ostatnio zmieniony 23 lis 2012, o 17:01 przez owoc666, łącznie zmieniany 1 raz.

411KM @ 575Nm
owoc666 pisze: to jaki tam asfalt w tym Rudnikach jest?
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Sam o tym pisałem. W sumie jednak można by sobie ten śnieg darowaćAlan, Alan, Alan! pisze:
większość, która mówiła o śniegu mówiła o nim od początku![]()
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
nie pisałem o asfalcie tylko o oponachowoc666 pisze: Nie bardzo to rozumiem, to jaki tam asfalt w tym Rudnikach jest?
Ja tam jeździć nie umiem i nie mam czym, ale po ostatnich Rudnikach, jak pojechałem zmieniać zimę na lato we Forku, to wulkanizator zasugerował mi wizytę w serwisie właściwym w celu sprawdzenia geometrii zawieszenia...
Beton podżarł je skutecznie....
Beton podżarł je skutecznie....
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Nie traćcie wiary. Tu wygląda, że cały tydzień wcześniej ma sypać, a temp. ujemna, więc śnieg będzie leżał
http://www.meteoprog.pl/pl/weather/Czestochowa/11_15/#5
http://www.meteoprog.pl/pl/weather/Czestochowa/11_15/#5
faktycznie, nawet na tym moim linku się zmieniło i ma sypać 4 dni..
Ciekawe, ile razy to się jeszcze będzie zmieniać..
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
ta... 30 minute temu sprawdzałem, większosć podaje podobnie.. A im bliżej, tym większa szansa na pokrycie się tych prognoz z rzeczywistością.. 
Znając polski klimat, jak się chce śniegu, to trzeba przełom stycznia i lutego. Jak żyję lat już sporo, w moje urodziny (30 stycznia) zawsze jest śnieg. Za to w grudniu zdecydowanie bardzo rzadko. Nawet święta od kilku lat mokre a nie białe mamy.
no to mamy już wstępny plan awaryjny 
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 256 razy
- Polubione posty: 533 razy
eMTi, zawsze możemy przemnożyć budżet razy naście i zamówić cysternę z ciekłym azotem do robienia śniegu 
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
wystarczą armatki śnieżne, tylko cały czas pozostaje 1 problem... musi być poniżej 0. 
http://www.twojapogoda.pl/polska/slaski ... a/16dniowa
Może tydzień za wcześnie ta impreza, albo coś się zmieni.
No i armatki...
Może tydzień za wcześnie ta impreza, albo coś się zmieni.
No i armatki...
niestety zero info od organizatora
cytuje:
Marcin Gabryś - Acceleration SDS
17 Nov (12 days ago)
Robię wam wycenę, propozycje noclegów, pomysł na ułożenie tras - w weekend wszystko Ci podeślę mailem. Czekam na odp odnośnie noclegów, żebyście wiedzieli dokładnie co jak i za ile.
--
Pozdrawiam,
------------------------------
Marcin Gabrś
Acceleration SDS
tel. +48 513 175 010
http://www.alsds.eu
cytuje:
Marcin Gabryś - Acceleration SDS
17 Nov (12 days ago)
Robię wam wycenę, propozycje noclegów, pomysł na ułożenie tras - w weekend wszystko Ci podeślę mailem. Czekam na odp odnośnie noclegów, żebyście wiedzieli dokładnie co jak i za ile.
--
Pozdrawiam,
------------------------------
Marcin Gabrś
Acceleration SDS
tel. +48 513 175 010
http://www.alsds.eu
może czas aby otrzymał ostateczne info od uczestników ? ? ?gregski pisze: zero info od organizatora
ja się piszę niezaleznie do pogody
a ten śnieg, snieg, przereklamowany, wystarczy deszczyk i opony zimowe.........dzisiaj lekko pokropiło , dwójka, mocne depnięcie i jak na sniegu
i u ala będziesz zjeżdżał na pitstop z wymianą opon co godzinęesilon pisze: wystarczy deszczyk i opony zimowe
eMTi, lepiej zadeklaruj sie czy jedziesz nizależnie od pogody czy tez tylko snieg i snieg