[S] Subaru Impreza 2.0 GX Kombi 2001

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
jacekGX
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: Impreza Wrx 02
Polubił: 0
Polubione posty: 0

[S] Subaru Impreza 2.0 GX Kombi 2001

Post 26 lis 2012, o 01:07

Hej oto propozycja ode mnie dotycząca sprzedania mojej imprezy , nie bedę owijał w bawełnę po prostu nadarzyła mi się okazja a równocześnie dzięki właśnie tej imprezie zachorowałem na Wrx'a , jak pośmigałem tym samochodem i poczułem jak fajnie to jeździ, po prostu subaroza zaczęła postępować.
Auto nie ląduję na allegro czy gdzieś, gdyż po prostu jak się uda to fajnie a jak nie to będę nią jeździł gdyż jest super samochodem.

Autko jest z 2001 roku czyli Bug. Sprowadzony z Niemiec w Lipcu tego roku.
Jezdzi od początku sierpnia w polsce.
Po zakupie wymieniłem:
-rozrząd: koszt 900zł
-olej z filtrami
-sonde lambda przed katalizatorem 350zł
-założona sekwencyjna instalacja Lpg stag przy przebiegu 113tys.
-komplet nowych opon zimowych
-tłumik końcowy przelotowy fi100mm

Auto ma przejechane obecnie 117tys. , ma hak odpinany firmy bosal.
Zewnętrznie i mechanicznie seryjny (pomijając tłumik i założenie instalacji Lpg).
Posiada pół automatyczną klimatyzację , 4 poduszki powietrzne.
Auto jest w stanie dobrym , są jakieś otarcia na plastikach a z zewnątrz ogólnie do poprawek jakieś otarcia wgniotki trochę tego jest ogólnie koszt tych poprawek około 1500zł.
Koszt przejechania 100km wliczając koszt benzyny na rozgrzewanie to około 35zł , także myślę że bardzo fajnie.
Ogólnie dodam że jestem osobą która często zmienia samochody przez okres 2 lat miałem 5 , także niema sie czego bać, nie chodzi tu o to żę z autem jest cos nie tak.

Cena : 13999zł

Pozdrawiam i polecam :)
(zdjęcia takie jak jej tam kiedyś zrobiłem , dla zainteresowanych zrobię już takie ładne dotyczące auta :)

http://bikepics.com/pictures/2483149/

http://bikepics.com/pictures/2483163/

jacekGX
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: Impreza Wrx 02
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: [S] Subaru Impreza 2.0 GX Kombi 2001

Post 8 gru 2012, o 01:13

Narazie nie sprzedaje ;) , także nie aktualne. Pozdrawiam

ODPOWIEDZ