Al w Rudnikach kiedyś na śniegu
-
Bartek1983
- 0 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Re: Al w Rudnikach kiedyś na śniegu
Potrzebna do głoszenia potrzebna jest mównica. Ambona też obleciBartek1983 pisze: jak dodać głoszenie?

Bartek1983 pisze: jak dodać głoszenie?
A jacyś wierni lub choć słuchaczeSo What! pisze: Potrzebna do głoszenia potrzebna jest mównica. Ambona też obleci

Forum Bartka ( za takie wejście z dostarczanym śniegiem ) pokochajarmaj pisze: Masz na zbyciu śnieg? To świetnie tu trafiłeś! Dawaj szczegóły

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
ja od samego początku deklarowałem się, że tylko śnieg.. Z tego co się orientuję, to takie samo podejście ma remek, barbie, kruszyn, terzo, kris82 także. nie wiem jak reszta.. 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Bartek1983, Zablokowaliśmy Ci PW. Następnego ostrzeżenia nie będzie.
nie oznacza to, że możesz zaspamować PW.Bartek1983 pisze: sorki jestem nowym użytkownikiem
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
eMTi pisze: Z tego co się orientuję, to takie samo podejście ma remek, barbie, kruszyn, terzo, kris82 także. nie wiem jak reszta..![]()
Mam nowe letnie, nowe zimówki, ekonomia niestety mnie zniewala

Chcemy śniegu!!
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Ostrzeżenia: 1
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 244 razy
- Polubione posty: 522 razy
Konto usunięte, przecież pójdzie w koszty... więcej tak nie kozacz przy obiedzie

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Konto usunięte pisze: nowe letnie, nowe zimówki
wspaniała wiadomość , skoro masz nowe to zapewne gdzieś sa stare

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Sprzedał na Allegro jako mało używaneesilon pisze: to zapewne gdzieś sa stare![]()

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
To te nowe po Rudnikach też bez problemu sprzedarrosiak pisze:Sprzedał na Allegro jako mało używaneesilon pisze: to zapewne gdzieś sa stare![]()

Al w Rudnikach kiedyś na śniegu
Nie kasuj, termin mamy ponoc zarezerwowany, najwyzej bedzie bez noclegu.. W sobote wjazd i wyjazd..
Snieg juz pada..
Snieg juz pada..
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
Odp: Al w Rudnikach kiedyś na śniegu
Znowu się zaczyna
krócej będzie jak napiszecie kto jedzie 

Chloru.
Na dzień dobry była mowa o weekendzie i śniegu, więc nie wiem, skąd ta Twoja złośliwość...
Skoro śniegu NIET, impreza na jeden dzień, to sobie podaruj złośliwości.
Na dzień dobry była mowa o weekendzie i śniegu, więc nie wiem, skąd ta Twoja złośliwość...
Skoro śniegu NIET, impreza na jeden dzień, to sobie podaruj złośliwości.

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
dlaczego Ci którzy nie jadą mieliby pisać kto jedzie. Trochę bez sensu. Ale niech będzie.Chloru pisze: krócej będzie jak napiszecie kto jedzie
Chlor jedzie.
- Chloru
- 6 gwiazdek
Odp: Al w Rudnikach kiedyś na śniegu
Chlor jeszcze nie wie, zobaczę czy będzie śnieg 

- Chloru
- 6 gwiazdek
FUX, skąd wiesz, że śniegu nie będzie skoro nawet meterolodzy nie wiedzą?
Nocleg można zorganizować mniejszą grupą, niekoniecznie na lotnisku. Wierzę, że w Częstochowie jest jakiś hotel. Sorry ale wkurza mnie takie pierdzenie marudzenie. Albo chcemy się spotkać i pojeździć albo udajemy i wszystko jest przeszkodą. Do Marty akurat nie piję w tym momencie, żeby była jasność.

To sobie do lustra wypij i nie wpieniaj ludzi.
Wyjściowo był weekend. Gatki, szmatki o różnych rzeczach. Skoro w piątek ludziska dadzą w gardziel, to nikt nie będzie ryzykował, aby za % wtopić w sobotni ranek dojazdem z miasta. No weź na wstrzymanie.
Jest śnieg i jakiś weekend w okolicach lotniskach, jak było wcześniej proponowane/ustalane, to będę.
Skoro namawiamy się na coś, a później zmienia się większość, to sorry...

Wyjściowo był weekend. Gatki, szmatki o różnych rzeczach. Skoro w piątek ludziska dadzą w gardziel, to nikt nie będzie ryzykował, aby za % wtopić w sobotni ranek dojazdem z miasta. No weź na wstrzymanie.
Jest śnieg i jakiś weekend w okolicach lotniskach, jak było wcześniej proponowane/ustalane, to będę.
Skoro namawiamy się na coś, a później zmienia się większość, to sorry...

- Chloru
- 6 gwiazdek
FUX, nikt nie każe nikomu dawać w gardziel. Można wypić 3-4 piwa i rano być w gotowości do jazdy. Sam sobie weź na wstrzymanie. Jak się chce to się szuka rozwiązań, jak się nie chce to się szuka problemów. Rozumiem, że jak nie będzie śniegu to będziesz chciał zwrotu kosztów bo nie tak się umawialiśmy?

- danikl
- 6 gwiazdek
- Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
- Polubił: 102 razy
- Polubione posty: 168 razy
Jeżeli coś będzie to przyjadę bez względu na warunki.
Tak swoją drogą to jestem ciekawy jak wyglądałoby organizowanie np. Chlejad gdyby towarzystwo było takie marudne
Tak swoją drogą to jestem ciekawy jak wyglądałoby organizowanie np. Chlejad gdyby towarzystwo było takie marudne