WiS pisze: Podoba mi się marketingowe i zindywidualizowane podejście ALSDS do klienta
tez to zauwazyles?

WiS pisze: Podoba mi się marketingowe i zindywidualizowane podejście ALSDS do klienta
czyli widzę, że śnieg też organizujecievizier pisze: a reszta która nie ma ochoty na takowe szkolenie , przyjedzie na zabawe na śniegu.
Lub inne SJS'yFUX pisze:
Większość zapisanej ekipy to ma już za sobą I i II st. w Rudnikach...![]()
A ja ostatnio zdobyłem sprawność Srebrnego Maratończyka w Yanosiku!So What! pisze:Lub inne SJS'yFUX pisze:
Ależ nikt się nie śmieje, co najwyżej ciepło uśmiecha do starych znajomych (do niejakiego ALa też)vizier pisze: Nie widze tutaj powodów do śmiechu
"W razie braku śniegu, alternatywnie zorganizowane zostanie wspólne śpiewanie kolęd"eMTi pisze: widzę, że śnieg też organizujecie
No i to jest kluczowe pytanie.eMTi pisze: żeby równolegle zorganizować szkolenie dla 2 grup, tylko ta druga grupa (zapewne sporo mniejsza), to był 2 lub 3 stopień,
Och wybacz, Panie...So What! pisze:Lub inne SJS'yFUX pisze:
to jak widać u Ala jest inne pojęcie/program II stopnia niż w KielcachFUX pisze: Większość zapisanej ekipy to ma już za sobą I i II st. w Rudnikach...
gregski pisze: ja bede w sobote. 10:00 ?
aktualizacja1. gregski
2. Лукашэнка
3. Chloru
4. AlanAlanAlan
5. Kruszyn
6. SoWhat!
7. eMTi
8. esilon
9. FUX
10. danikl
11. KUBA
12. Konto usunięte
14. TERZO [
15. liwit
16. leinad (wstępnie, jak termin będzie pasował)
17. WuRC (jak nie na upalanie, to chociaż na browara ;)
18. Konto usunięte
19. barbie
20. kris82
21.Arno plus córka plus syn (3auta) zależy od terminu bardzo
esilon pisze: aktualizacja:
1. gregu
2.esilon
O widzę ,że Kruszyn też się zapisałKruszyn pisze:esilon pisze: aktualizacja:
1. gregu
2.esilon![]()
![]()
![]()
![]()
Będziesz mi tu kasę liczył. Z Krakowa jesteś?Kruszyn pisze:Na trzy auta to po jakiś tysiąc wam wychodzi