http://www.spreadfirefox.com/pl/worldrecord
p.s.
Tak Devlin, wiem, Safari jest najmojsza...

minus Remek.EterycznyŻołądź pisze: Wiedzieliście, że w Australii mieszka ponad 132k ludzi![]()
![]()
![]()
![]()
Paweł_BB pisze:Ja używam Opery
A mnie mowi, ze mam aktualna wersje i nic nie chce dzisiaj pobierac.Bergen pisze:A czy TY pobrałeś już dziś Firefoxa 3 ?
Bergen pisze: Tak Devlin, wiem, Safari jest najmojsza...![]()
No.. a w Czadzie 2.EterycznyŻołądź pisze:Wiedzieliście, że w Australii mieszka ponad 132k ludzi![]()
Dziś nie...ale kilka miesięcy temu tak.Bergen pisze: A czy TY pobrałeś już dziś Firefoxa 3 ?![]()
Ja też. Ale w nocy udało mi się jeszcze raz.WRC fan pisze: Dziś nie...ale kilka miesięcy temu tak.
Prosimy o cierpliwość, podczas gdy wspaniała ekipa Guinnessa sprawdza naszą próbę bicia Rekordu Świata. Może to zająć kilka dni, więc zajrzyj jeszcze tutaj! Wielkie dzięki za pomoc!EterycznyŻołądź pisze: P.S. I jak, padłe ten rekord z FF3?
Pobrałem tamtego dnia na 2 innych kompachgimof pisze: radekk, ale to należało zrobić tego jednego dnia, a nie dziś![]()
Dziala duzo lepiej. Pluginy wazniejsze sa.Konto usunięte pisze:A jak działa ten nowy firefox? Pluginy się instalują ważniejsze?
Jakiego certyfikatu?radekk pisze: Poza tym wcześniej nie miałem możliwości wydrukowania sobie certyfikatu, a dzisiaj tak![]()