Zima w górach AD. 2012-2013
Re: Zima w górach AD. 2012-2013
hah... moje pobocze zaliczyłeś.. ciekawe, czy przednie koła były w górze 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Jestem w domu. Pojezdzilem w Kotlinie. Niektore trasy trzeba przetrzec, bo snieg powyzej zderzaka...
Dzieki za spota !
Dzieki za spota !
Life is a Joke !
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubił: 0
- Polubione posty: 4 razy
Ryjeks wariacie!
Bez paczki pampersów nie polecam wsiadać do tego Pana :)
Dzięki za spotkanie!
Dzięki za spotkanie!
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
furtka pod chatą domknęła się cicho. Skurczyła w sensie się. Może i w wawce będzie zima.
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubione posty: 0
Nie no Ryjeks widać po filmie, że audi łamane jest godnie!
Szybko się wjeździłeś w cyklonowóz. Ale Oprócz zakrętu na którym Emti o mały włos nie załatwił sobie malowania połowy samochodu ja tam widzę jeszcze jeden ''ciepły'' moment. 

Arti pisze: ja tam widzę jeszcze jeden ''ciepły'' moment.

Niepotrzebne łamanie przed

Później już było tylko lepiej, muszę jeszcze poćwiczyć zacieśnianie zakrętu lewą na hamulcu i powinno być lepiej.
Przy tym rowie właśnie tego zabrakło, ale obiecuję szybką poprawę

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
eMTi pisze: ciekawe, czy przednie koła były w górze
Chyba były

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
- Arti
- 6 gwiazdek
Ale po co lewa noga, wystarczy odjąć przecież.
Przy tym rowie chyba by nic nie pomogło, bo tam jak się źle wpadnie na początku to się idzie jak śliwka w kompot. Też tam kiedyś wodowałem.
BTW nie wiem czy wszyscy kojarzą ale to jest właśnie miejsce pt MAD STYLE, rów na zewnętrznej jest baaardzo głęboki.
Przy tym rowie chyba by nic nie pomogło, bo tam jak się źle wpadnie na początku to się idzie jak śliwka w kompot. Też tam kiedyś wodowałem.

BTW nie wiem czy wszyscy kojarzą ale to jest właśnie miejsce pt MAD STYLE, rów na zewnętrznej jest baaardzo głęboki.

a widzisz... a ja się zastanawiałem, który to był zakręt 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
Za to ja byłem "wczoraj" na moim dziewiczym zimowym zapoznaniu z warunkami. Było fajowo, oczywiście nie obyło się bez małych strat, ale cóż, jak na pierwszy raz.....
Nie wiem czy wiecie, ale u nas też jest Karowa, co prawda bez wjazdu na wiadukt, ale jest
Na góry chyba jeszcze za cieniutki jestem

Na góry chyba jeszcze za cieniutki jestem

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

Arti pisze: Ale po co lewa noga, wystarczy odjąć przecież.
To też, ale wydaje mi się, że "lewa" jest wydajniejsza, ale ciężko dywagować na forum, po prostu trzeba próbować, ćwiczyć i tyle.
Ogólnie było źle wrzucone w zakręt, bo później szybciej tam przelatywałem bez takich dziwnych akcji

Jeździć, jeździć, jeździć i ćwiczyć.
Z chęcią posłucham rad doświadczonych z prawego

Bo każdy robi błędy, tylko każdy inne i dlatego dobrze wysłuchać z kilku stron.
Czekamy na bandy i będzie można popuścić wodze fantazji

pawlaswrc, nie wiem, gdzie upalałeś, ale wczoraj w nocy we wro było ekstremalnie ślisko.. nawet na zwykłej gruntowej drodze koło mnie fura miała potężną bezwładność... słabe warunki do nauki, więc się nie martw 

- Arti
- 6 gwiazdek
Re:
Oczywiście.lukwol pisze:![]()
A czy szanowne grono kojarzy co straszyło w tym rowie 2 sezony ?????

- wojtas.
- 5 gwiazdek
- Auto: Impreza R 06,turbo dziadek
Planujecie dzisiaj gdzieś polatać??
Dajcie znać na PW to może uda mi się dołączyć no i wkońcu poznać kogoś z forum,oczywiście poza @lbertem.
PS.A ja oczywiście zapraszam do siebie.
Dajcie znać na PW to może uda mi się dołączyć no i wkońcu poznać kogoś z forum,oczywiście poza @lbertem.

PS.A ja oczywiście zapraszam do siebie.
Potwierdzamcyqan pisze:Ryjeks wariacie!

I ta drobna przygoda
ryjeks pisze: Czekamy na bandy i będzie można popuścić wodze fantazji![]()
![]()

Ostatnio zmieniony 7 gru 2012, o 13:17 przez Jarecki, łącznie zmieniany 1 raz.
Arti,
Dzięki po raz kolejny, bo nawet ryska wtedy nie została, a mocowaliśmy się godzinę 

Arti pisze: Tak więc Ryjeks miej świadomość, że gdyby nie nasza przezorna nocna akcja w Twoim quatrro bawiłyby się już nie cyklon i Cygan a drzewne korniki.

Dobre chłopaki

Czekamy na warun w takim razie i latamy dalej, tylko większą ekipą

tutaj filmik stosowny do ilości śniegu, jak widać dużo go na drodzie nie trzeba (nie licząc początku filmiku)
Link: http://www.youtube.com/watch?v=rh4lxd896jY
jak ktoś nie ma tyle czasu, to polecam zwłaszcza akcję rozpoczynającą się od 4:25

Link: http://www.youtube.com/watch?v=rh4lxd896jY
jak ktoś nie ma tyle czasu, to polecam zwłaszcza akcję rozpoczynającą się od 4:25

Wczoraj w Kotlinie było puszysto:

Właśnie zaczyna mrozić. Będzie dobrze

Właśnie zaczyna mrozić. Będzie dobrze

Life is a Joke !
O i widze @lbert ze udalo CI sie w koncu zasniezyc tył
. Tez bym tak chcial ale awaria mnie wyeliminowala z latania do rana :F. Dziekuje chlopaki za spocik a co do ryjeksa: mega szacun. Nie odwazyl bym sie z Toba jechac chyba ze z pampersem i wspawana blacha pod moimi nogami bo moglbym dziure od zapierania sie wybić
. Mam nadzieje @lbert ze podszkolisz mnie troche bo z Tobą na prawym jakos pewniej sie czułem 

- wojtas.
- 5 gwiazdek
- Auto: Impreza R 06,turbo dziadek
chyba na lewymCiara pisze:z Tobą na prawym jakos pewniej sie czułem

wojtas. pisze:chyba na lewymCiara pisze:z Tobą na prawym jakos pewniej sie czułem
Na prawym bo jechalismy moim autem a @lbert obserwowal jak ja łamie auto i opierniczal jak robilem cos zle (wszystko

- Arti
- 6 gwiazdek
Zrobiłem z Kijkiem rekonesans na Szwarcwaldzie. Śniegu MAŁO, pomarańczowi posypali syfem, prześwituje momentami asfalt a chwilami dość ślisko, bo mróz trzyma ale na wielki szał nie ma szans. Zrobiliśmy foto na sowie bez oka.