FUX pisze: W zakręt można wejść z każdą prędkościąpod warunkiem, że z niego wyjdziemy....
Kubica - rajdowa reaktywacja
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Re: Kubica - rajdowa reaktywacja
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Zobaczymy czy w ogóle na te Rudniki dojedziesz

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
za autoklub.pl, sport.pl i powrotroberta.blogspot.pl:
Citroen jest bardzo zainteresowany współpracą z Robertem Kubicą i ostatnio w Paryżu złożył Polakowi propozycję współpracy.
Kubica miałby startować Citroenem DS3 WRC w przyszłym sezonie Mistrzostw Świata, jednak problemem pozostaje budżet. Znaczną część startów Roberta sfinansowałby francuski koncern, jednak Kubica musiałby znaleźć sponsorów, którzy dołożyliby resztę. Mówi się o kwocie 2-3 mln Euro.
"Jesteśmy zainteresowani czymś więcej z Robertem w Citroenie DS3 WRC w przyszłym sezonie. Czasami jeździmy 3 samochodami, w tym roku było to nawet pięć, więc byłoby możliwe danie mu auta. Tym czego potrzebujemy jest zebranie budżetu, bo nie możemy mu dać samochodu tak po prostu. Myślę jednak, że znalezienie partnera dla niego będzie możliwe" - powiedział Autosportowi Yves Matton.
Citroen jest bardzo zainteresowany współpracą z Robertem Kubicą i ostatnio w Paryżu złożył Polakowi propozycję współpracy.
Kubica miałby startować Citroenem DS3 WRC w przyszłym sezonie Mistrzostw Świata, jednak problemem pozostaje budżet. Znaczną część startów Roberta sfinansowałby francuski koncern, jednak Kubica musiałby znaleźć sponsorów, którzy dołożyliby resztę. Mówi się o kwocie 2-3 mln Euro.
"Jesteśmy zainteresowani czymś więcej z Robertem w Citroenie DS3 WRC w przyszłym sezonie. Czasami jeździmy 3 samochodami, w tym roku było to nawet pięć, więc byłoby możliwe danie mu auta. Tym czego potrzebujemy jest zebranie budżetu, bo nie możemy mu dać samochodu tak po prostu. Myślę jednak, że znalezienie partnera dla niego będzie możliwe" - powiedział Autosportowi Yves Matton.
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

jak na chlejadach 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
ale poleciał fajnie 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

[kilka lat jestem na Forumie ale wciąż nie wiem, jak dodać do śledzonych wątków bez pisania ... głupot ] 

Life is a Joke !
@lbert, na dole musisz kliknąć (tylk tam będziesz miał obserwuj, zamiast przestań obserwować)
eMTi,
Próbowałem, u mnie nie zabanglało. Chyba że coś przeoczyłem na liście moich wątków.
Próbowałem, u mnie nie zabanglało. Chyba że coś przeoczyłem na liście moich wątków.
Life is a Joke !
Robertowi najlepszego....
A tu o Kubicy (przez pierwsze 15 minut rozmowy) wypowiada się Julian Obrocki, potem jest o Dakarze (o Sainz, Szejk, Hołek w mini i wylot z orlenu, więc i o polityce, Małysz z Martonem), książce Hołka z dakaru, oraz o RMC w wydaniu historycznym:
Link: http://www.youtube.com/watch?v=K93253AC ... n90jKAV4GQ
A tu o Kubicy (przez pierwsze 15 minut rozmowy) wypowiada się Julian Obrocki, potem jest o Dakarze (o Sainz, Szejk, Hołek w mini i wylot z orlenu, więc i o polityce, Małysz z Martonem), książce Hołka z dakaru, oraz o RMC w wydaniu historycznym:
Link: http://www.youtube.com/watch?v=K93253AC ... n90jKAV4GQ
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Z całym szacunkiem dla pana Obrockiego, ale większość (chociaż nie wszystko) tego co mówi o Kubicy kompletnie nie ma moim zdaniem związku z rzeczywistością.
Nie wiem...ja nie mogę gościa słuchać. Tak wiem, że to prawie legenda polskiego dziennikarstwa motoryzacyjnego, tak wiem, że starował w Dakarze, ale jak słyszę jakieś bzdury o kurtce Skody, to...Barthol pisze: A tu o Kubicy (przez pierwsze 15 minut rozmowy) wypowiada się Julian Obrocki

Dla mnie to takie "mędrkowanie".
Edit - Kuba szybszy

WRC fan, słucham dalszego ciągu i w tym samym stylu. Wiele rzeczy wie, ale wielu rzeczy nie rozumie.
to ja sobie w takim razie odpuszczę ten wywiad, co to by sobie krwi nie napsuć 

mi gadanie pana Obrockiego wchodzi gładko, z kilkoma jego obserwacjami się zgadzam (głównie jeśli chodzi o Dakar). O Kubicy, hmmm myślę, że w pewnych momentach nie słodzi (nie musi, bo nie żyje z pisania o Kubicy jak kilku dziennikarzy ;))
Ostatnio zmieniony 8 gru 2012, o 01:05 przez barton, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Zabawa w Dr.House'a na podstawie filmików z youtube budzi u mnie agresję.