http://www.tvn24.pl/wiadomosci-wroclaw, ... 93049.html

Okazuje się, że Subaru również włączyło się bardzo aktywnie w rozwój nowych zabawek reżimowych:
http://www.fhi.co.jp/english/contents/pdf_en_86342.pdf

Takie czasy.
Chyba żeś dawno katowicką nie jechał. Średnią 100 to się robi jadąc prawie zgodnie z przepisami teraz.Arno pisze:Ja po dojechaniu do Berlina w krótkim czasie ośmielę się twoerdzić, że jedyna rzecz jaka nas uratuje to autostrady. Wtedy jest płynnie i średnia znośna. Nie ma bowiem mowy, żeby średnia w PL była dobra, przy przestrzeganiu przepisów na zwykłych drogach, które rżną przez miastecza nie obwodnicami. Szwecja - wiadomo, kraj pdeałów i ciot jeżdżących byle jak - ale daje się tam żyć a i średnia nie najgorsza. Jadąc 95 ma się srednią tuż poniżej 90. A u nas? Napadasz Katowicką 180 a średnia około 100.
Cały ruch drogowy jest byle jak zorganizowany. Dlaczego do mnie do Konstancina z Warszawy na 4 pasmówce jest 60? I to na odcinku na oko 10 km? W polu. To deprawuje.
Wszystkich wkurwiają te okropne zakusy na naszą wolność i kawaleryjską jazdę. Ale weź człowieku się urodź we wsi przy szosie i niech dziecko chodzi do szkoły po drugiej stronie. Przy szosie np Katowickiej albo 7demce.
Arno pisze: Ale weź człowieku się urodź we wsi przy szosie i niech dziecko chodzi do szkoły po drugiej stronie.
i przejścia podziemne. u mnie na wiosce (przy A4) takie zostało zbudowane dawno temu przy szkole ale ludzie nadal chodzą górą. trzeba by drogę odgrodzić dwumetrowym płotem od chodnika.leon pisze: W ubiegłym wieku wynaleziono kładki nad drogami.
Pierwsze słyszę... Jeżeli takie pomysły rzeczywiście się pojawiają, toAzrael pisze:
Teraz aktywiści wzywają do burzenia kładek i zasypywania przejść podziemnych....
Teraz nie ma potrzeby, żeby jeździć przez Cieszyn.Arno pisze:A czy z Warszawy aż do Cieszyna tak jest?
W takim razie nie zamierzam tego zmieniaćAzrael pisze: So What!, nie czytasz Gazety Stołecznej :(![]()
![]()
![]()
To w takim wypadku , powinni zwiększyć prędkość by zaoszczędzić na rannych , od razu trup i kasy mniej się wyda na leczenia a zakłady pogrzebowe przygarną trochę groszaAzrael pisze: inquiz, listy ludzie piszą, że za ciężko chodzić górą albo dołem i że powinny być przejścia na wielopasmówkach.
To plus jeszcze jeden, bo mogliby suszyć cioty drogoweAzrael pisze: Minimalna 80 :D