Zima w górach AD. 2012-2013
Re: Zima w górach AD. 2012-2013
@lbert, polecam się ;) fajnie było w takim forumowym gronie się pobawić
pokaż pucharek 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
booSTI, ale ryjeks lancią powoził
j33mbo wielkie graty, jestem pod wrażeniem... Wyprowadzenie się z miasta Ci służy
My dzisiaj zrobiliśmy mała inaugurację sezonu, ale to nie to samo, co w górach
j33mbo wielkie graty, jestem pod wrażeniem... Wyprowadzenie się z miasta Ci służy
My dzisiaj zrobiliśmy mała inaugurację sezonu, ale to nie to samo, co w górach
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
j33mbo, chyba się przesiądę do komunikacji miejskiej
ależ to żółte maleństwo daje radę
ależ to żółte maleństwo daje radę
Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
Z chęcią ale może kiedyś.booSTI pisze:ryjeks, napisz jak tam się audi prowadzi w porównaniu do świni?
Na razie świnię to ja widziałem tylko na obrazku
A pierwsze auto w którym się otworzyłem na świat, to jak na razie Delta Intewcale
a tam było FWD, ale czasami o tym zapominałem
/////
Nasypało ok. 8-10 cm i pada dalej
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
burat za namowę na KJS(y) i kilka rad techniczno-sprzętowych, puchar dedykuję Tobie:

Nie wiem, czy sidor ma swój wątek ze Swiftem, więc wklejam tutaj. Gratki

Jakość słaba, bo już mi się łapy trzęsły z zimna...

Nie wiem, czy sidor ma swój wątek ze Swiftem, więc wklejam tutaj. Gratki

Jakość słaba, bo już mi się łapy trzęsły z zimna...
Life is a Joke !
@lbert, gratki , super wynik 
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter 35, zino dzięki
[ zaraz wpadnie Arti i oskarży nas o off-top'a
ale Zawody były Zimą w Górach ]
[ zaraz wpadnie Arti i oskarży nas o off-top'a
Life is a Joke !
@lbert dzięki
mi się po prostu fajnie spędza czas dlatego namawiam bo razem razniej
sidor również gratki ją niestety bez pucharku znów ale poldon którego mocno sklepałem zajął 3-miejsce w swojej klasie i takowy przytulił u mnie niestety klasa za mocno hondami obsadzona jednak jakaś satysfakcja jest jak patrzę na tych z którymi mogę się mierzyć
a i trzeba założyć wątek startów firmowych załóg
sidor również gratki ją niestety bez pucharku znów ale poldon którego mocno sklepałem zajął 3-miejsce w swojej klasie i takowy przytulił u mnie niestety klasa za mocno hondami obsadzona jednak jakaś satysfakcja jest jak patrzę na tych z którymi mogę się mierzyć
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
- wojtas.
- 5 gwiazdek
- Auto: Impreza R 06,turbo dziadek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re:
Burat,daj następnym razem głośniejsze info to może i ja się skuszę chociaż w czasie sezonu zimowego z wolnym czasem u mnie słabo.burat pisze:@lbert dziękimi się po prostu fajnie spędza czas dlatego namawiam bo razem razniej
![]()
sidor również gratki ją niestety bez pucharku znów ale poldon którego mocno sklepałem zajął 3-miejsce w swojej klasie i takowy przytulił u mnie niestety klasa za mocno hondami obsadzona jednak jakaś satysfakcja jest jak patrzę na tych z którymi mogę się mierzyć![]()
Gratki chłopaki za miejsca i za fajny fun.
dołączam się do gratulacji dla naszych ścigaczy!
jak widziałem film alberta, to nie wiem, czy bym pojechał Żabskiem, straszne wyrypy!
jak widziałem film alberta, to nie wiem, czy bym pojechał Żabskiem, straszne wyrypy!
cyqan, w Generatorowym wątku 
Wprawdzie delikatny off-top, bo nie w górach...
Zaczynają coraz mocniej nagłaśniać, że sypanie soli na drogi i zostawianie błota pośniegowego to debilizm.
http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosc ... tsZoneList
Zaczynają coraz mocniej nagłaśniać, że sypanie soli na drogi i zostawianie błota pośniegowego to debilizm.
http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosc ... tsZoneList
Life is a Joke !
no zobaczymy czy się przyjmie szerzej
ktoś dziś gdzieś ???
ktoś dziś gdzieś ???
Czy są chętni żeby zaprezentować amatorce jak się jeździ w górach czy czekacie na wiosnę Chłopcy ? Śnieg pada i pada a tu cisza 
brzmi jak wyzwanie 
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
To fajnie, że ktoś tak uważa, jednak w naszym społeczeństwie to się raczej nie przyjmie na szerszą skalę.@lbert pisze:Zaczynają coraz mocniej nagłaśniać, że sypanie soli na drogi i zostawianie błota pośniegowego to debilizm.
U mnie jeszcze 10 lat temu droga z U. Dolnych do U. Górnych była bielusieńka, teraz jakieś gówno sypią nie za dużo ale jednak.
Tylko droga w kierunku Wetliny, Cisnej jest piękna
ja odwrotnie mam sraczkę jak szosa jest biała, ale z radości
Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubił: 0
- Polubione posty: 4 razy
Szwarcwald wczoraj był idealny, więc dziś zapewne jeszcze lepiej. Ja siedze jeszcze w robocie, ale pozniej na pewno będę. Jak coś to tel 
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
I ruch zwalnia do 20-30 na godzinę.Gump pisze:nie wiem dlaczego ludzie dostają sraczki jak widzą nieposypaną drogę,
Dwie rzeczy jakie mi się w Szwecji na drogach podobały, to jedynie odgarnięcie śniegu bez sypania soli (czyli droga biała) i jazda w tych warunkach Szwedów.
Jadą dokładnie tak samo, jakby było czarno. Tyle że jak na asfalcie to oni się dla mnie wloką jak cioty, to na śniegu ta prędkość wymaga już trochę umiejętności - u nas ruch by niemal zamarł.
cyqan, koło 22-giej będę też na szwarcwaldzie 
cyqan, burat, No to widzimy się dzisiaj w większym gronie 
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae