[K] CC, SC, Felicia lub inne małe do KJS
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
[K] CC, SC, Felicia lub inne małe do KJS
Jakby komuś coś małego fajnego do klasy 2. zalegało przygotowanego to pisać na PW :)
Re: [K] CC, SC, Felicia lub inne małe do KJS
Krysztal, na allegro jest jakaś "felicja z klatkom".... Ale pewnie monitorując rynek między innymi na allegro to pewnie wiesz 

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Klasy są różnie ustawiane. Co znaczy "druga"? Do 1.4 czy 1.6?
Jak do 1.4, to najlepiej Swift GTI. Tylko kupić go trochę trudno....
Jak do 1.4, to najlepiej Swift GTI. Tylko kupić go trochę trudno....
Ja od przynajmniej 3 numerow nie widzialem tam ogloszenmizoo pisze: Niemalo tez bylo w gazecie WRC
a co sie tak na tego swifta uparliscie? Kup justy 97 4x4, i wymiatasz generalke. Pamiatam jak kiedys jezdzil taki gosc tym w okregu warszawskim, naprawde dawal rade.Krysztal pisze: Swift GTI byłby najlepszy ale kupno go niestety graniczy z cudem
Moj kolega ma na sprzedaz seja, klatka "j", kubly, pasy, schumacher skrzynia, bilstein, motor po remoncie, malo raczej nie chce, nie wiem ile chcesz wydac, jak chcesz zapytam tylko daj mi znak na pw na kropce
Nie sztuką zabić muchę na przedniej szybie, sztuka zabić ją na bocznej:)
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
gendziu pisze: Kup justy 97 4x4, i wymiatasz generalke.

Ja tam widuję wyłącznie wymiatanie generalek przez zylion konne Miśki, lub rzadziej Imprezy.
Oczywiście na śniegu jest to możliwe, ale na asfalcie, przy normalnych próbach, nie wyłącznie pachołkolandiach.... no bez przesady.

Ja też na Walimiu i Kamionkach jakoś tego nie widzęjarmaj pisze:gendziu pisze: Kup justy 97 4x4, i wymiatasz generalke.![]()
Ja tam widuję wyłącznie wymiatanie generalek przez zylion konne Miśki, lub rzadziej Imprezy.
Oczywiście na śniegu jest to możliwe, ale na asfalcie, przy normalnych próbach, nie wyłącznie pachołkolandiach.... no bez przesady.

Krysztal pisze: Barthol szukałem tej felki ale nie znalazłem na Alledrogo
wypłynęła znowu:
http://allegro.pl/skoda-rajdowa-rajdowe ... 41094.html
Re:
Burat pomińmy ten temat... za dużo pisania o niczym... jednym słowem super cudo okazało się druciastym syfem za kupę kasy.burat pisze:Dziś już miało dojść do szczęśliwego zakupu więc czekamy na relacje
WRC fan widziałem już tą starletkę na rajdy.hoga... wydaje się fajna ale mam za daleko żeby tam lecieć w celach weryfikacji... także muszę zadowolić się pewniejszymi autami od kogoś z forum lub takimi które są bliżej bo wystarczy mi już takich wycieczek po Polsce...
Krysztal, a jednak
tak myślałem 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

poziom drutu przerósł moje najśmielsze oczekiwania... dzisiaj na szybko rzuciłem okien we Wrocku na 106... wydaje się nie najgorsza i chyba muszę z Krisem82 zagadać żebym po jeździe podjechał do niego na porządne sprawdzenie auta bo niestety dzisiaj nie było jak się przejechać bo mechanior gościa w piątek przy wymianie linki gazu uwalił mu przewód paliwowy...
Krysztal jak będę na święta w Rzeszowie to mogę rzucić okiem na tą toykę jak będzie dostępna.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Jak będziesz i będzie Ci się chciało to rzućinquiz pisze:Krysztal jak będę na święta w Rzeszowie to mogę rzucić okiem na tą toykę jak będzie dostępna.

o tej skodzie pojawiło się info w w tym temacie:Barthol pisze:Krysztal pisze: Barthol szukałem tej felki ale nie znalazłem na Alledrogo
wypłynęła znowu:
http://allegro.pl/skoda-rajdowa-rajdowe ... 41094.html
http://www.autoklub.pl/forum/viewtopic. ... 539#280539
Od kliku lat widuje te auto na KJS-ach w Jeleniej Górze i okolicy. Auto ledwo jedzie i rzadko kiedy dojeżdża do mety, na skutek awarii technicznych. Osobiście za darmo nie wziąłbym tego samochodu.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Krysztal, zadzwoń w sprawie tej Starletki. Ja się trochę pogubiłem ale z tego wątku (http://forum.hothatch.org/viewtopic.php ... &start=270) może wynikać, że ta Starletka jest sporo bliżej.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Chloru, trzeba się zalogować 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
burat, no toć skróciłem co tam jest napisane. Nie wynika to jasno ale jest szansa, że ta Starleta stoi w Mikołowie a to daleko bliżej Wrocka niż Rzeszów. Ergo - może warto się zainteresować.
Chloru pisze: daleko bliżej Wrocka niż Rzeszów

Marcin
-_-
-_-
- Chloru
- 6 gwiazdek
TERZO, się czepiasz - dużo bliżej. 

zastanawiam się tylko jak z częściami sportowymi do takiego ,jak by nie było ,rzadkiego samochodu na polskich trasach 

no właśnie części mnie trochę martwią bo w razieburat pisze:zastanawiam się tylko jak z częściami sportowymi do takiego ,jak by nie było ,rzadkiego samochodu na polskich trasach

dzisiaj widziałem kolejnego CC

no dobra, to ja sobie nie zawracam głowy tematem.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!