Chlejady 2008
Re: Chlejady 2008
Remek, powiedz szefowej, że tym razem warszawiaków nie będzie, to cene pewnie obniżyremek pisze:60pln/os/noc ze sniadaniem + reszta co nam do glowy wpadnie.![]()

if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
jeszcze pare dni. mam nadzieje, ze wszystko wylecze i bede mogl swietowacpablonas pisze: 27-29 czerwiec![]()

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
remek pisze: jeszcze pare dni. mam nadzieje, ze wszystko wylecze i bede mogl swietowac![]()
"I zęby wyleczę i włosy uczeszę
Inaczej spojrzę na życie
Palenie rzucę i nigdy nie wrócę
W stanie wskazującym na spożycie"

- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Takie ptyanie ograganizaacyjne do Remak moze jakies zajecia poza obozowe: basen, nie wiem kłady strzelanka trzeba by sie troche poruszac przed piciem i szamaniem tak tylko pytam 

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
MAZI, nie wiem czy remek przygotował coś ale mówił dzisiaj, że może jak sie uda to zrobi prezentacje jabłek... no wiecie.. od papierówki po cortlanda... nie wiem tylko jak będzie je prezentował
A co do innych atrakcji - jestem w trakcie przygotowywania programu 'chlejady rally experience' co by się za kierownicą nie nudzić.

A co do innych atrakcji - jestem w trakcie przygotowywania programu 'chlejady rally experience' co by się za kierownicą nie nudzić.

- MAZI
- 5 gwiazdek
Ja w ciebie bardzo wierze i wiem ze ci sie uda ale skoro jestesmy tak blisko Czech to moze jakis Basenik....

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
I nie zapomnij o kaczce...szczur75 pisze:Weź ze sobą...MAZI pisze: to moze jakis Basenik....![]()

Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl
http://www.greatpe.pl
- MAZI
- 5 gwiazdek
Besen mam z TESCO kaczke to mamy ale gdzie inndziej chodz sie zmontuje jakies dwie zeby nie było im smutno...

P.S. Czy znajdzie sie moze dla mnie 2 ??

P.S. Czy znajdzie sie moze dla mnie 2 ??
- Intak_i_nie
- 1 gwiazdka
pablonas pisze:27-29 czerwiec
Coś pomyśle, ale nic nie obiecuje :P Po za tym jeszcze po Majowych nie doszedłem do siebie ... :P
Było zacnie, podziękowania dla Lucka organizatora.
- Arti
- 6 gwiazdek
Chlejady Rally Experience
Szanowni forumowicze, program Chlejady Rally Experience (C) jest gotowy!Starałem się wyjść na przeciw oczekiwaniom forumowiczów rajdowców i stworzyłem ten niepowtarzalny i niespotykany na skalę światową program rajdowy.
Tym samym mianuję się Koordynatorem do spraw prób specjalnych i prosze żeby tak od tej chwili się do mnie zwracać.
Oto program:

duża rozdzielczość:
http://img208.imageshack.us/img208/6663 ... adycc1.jpg

Oto program:

duża rozdzielczość:
http://img208.imageshack.us/img208/6663 ... adycc1.jpg

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- pablonas
- 5 gwiazdek
- Auto: Zielone z turbinom i srebrne też z turbinom
- Polubił: 1 raz
Arti ROTFL
A poważnie to jest jakiś program? Wycieczka do Czech miała jakaś być czy cuś. Pytam bo moja lepsza połowa mnie zabije jeśli cały nasz wypad skupi się tylko na "Chlejady Rally Experience"
Remek: Żaba wyklepana po tym dachu sprzed tygodnia?

A poważnie to jest jakiś program? Wycieczka do Czech miała jakaś być czy cuś. Pytam bo moja lepsza połowa mnie zabije jeśli cały nasz wypad skupi się tylko na "Chlejady Rally Experience"

Remek: Żaba wyklepana po tym dachu sprzed tygodnia?

- Arti
- 6 gwiazdek
pablonas, program "Chlejady Rally Experience" (C) jest przewidziany na tak powiedzmy 2-3 godziny + 30 min na wymiane tarcz w wiśni jarmaja.
Więc myślę, że rano możemy zrobić program "local area sightseeing", tak, powiedzmy od 10-15 a potem "Chlejady Rally Experience" (C). 

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Ooo, dobrze że mi przypomniałeś, muszę zaraz upewnić się, że u MTS Marka będzie jakiś komplecik na wszelki wypadek.Arti pisze:+ 30 min na wymiane tarcz w wiśni jarmaja.![]()

- MAZI
- 5 gwiazdek
Koordynatorem do spraw prób specjalnych -widze ze sie postarałes Wielki Bratk jest pod wrazeniem i przydzieli ci jeszcze jedno zadanie....Wypicie Cytrynówki w pojedynke na czas przy aplauzie ziecia i teściowej.... 

MAZI pisze:Koordynatorem do spraw prób specjalnych -widze ze sie postarałes Wielki Bratk jest pod wrazeniem i przydzieli ci jeszcze jedno zadanie....Wypicie Cytrynówki w pojedynke na czas przy aplauzie ziecia i teściowej....
Artiemu nawet w podwójkę .....szkodzi....na drugi dzień.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
bo Arti idzie do odciecia, ze az marchewy idaszczur75 pisze:
Artiemu nawet w podwójkę .....szkodzi....na drugi dzień.

- Arti
- 6 gwiazdek
Ajj, wspominacie mój pojedynek z Luckiem. Moze i nie czułem się na drugi dzień za dobrze ale satysfakcję z porannego przywitania lucyfera 'spie...aj mi z oczu' miałem wielką.
Zamiast opowiadać o marchewach, które miotały mną przez całą noc po cytrynówkowej walce skomentowalibyście lepiej program Chlejady Rally Experience.
Jeśli jest taka wola uczestników to mogę przygotować również program "Local Area Sightseeing" na terenie, który znam.

Jeśli jest taka wola uczestników to mogę przygotować również program "Local Area Sightseeing" na terenie, który znam.

- MAZI
- 5 gwiazdek
Oj tam...Remek temat jest juz zamkniety nie ważne jak ale MARCHEWKA ZAWSZE JEST BEDZIE I BYŁA!!Pamietaj nigdy nie wiesz gdzie cie spotka MARCHEWKA...
Ale ja mowie poważnie przed Artim wielkie wyzwanie..
Ale ja mowie poważnie przed Artim wielkie wyzwanie..

Lucek chce się zrewanżować?MAZI pisze: Ale ja mowie poważnie przed Artim wielkie wyzwanie..

- MAZI
- 5 gwiazdek
To sie jeszcze okaże...