Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
danikl, będzie dobrze. Jak coś to mam jeszcze kule na chodzie, lekko przytarte po 6-cio miesięcznym przebiegu.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
danikl, kolega miał ostatnio podobny zabieg. Jak chcesz mogę podpytać o lekarza i szczegóły. Ważne, żeby nic nnego nie obcięli bo będziesz jeszcze wolniej jeździł
Trzymaj się i będzie dobrze!

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
-
bojar
- 6 gwiazdek
- Auto: forester 2,5XT,Q5
- Polubił: 84 razy
- Polubione posty: 234 razy
Ty masz mieć nie nadzieję,ale pewność.Najlepszego.danikl pisze:So What!, dzięki, mam nadzieje, że w wakacje wrócę na boisko
Pzdr.
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Może być trochę za wcześnie.danikl pisze:
So What!, dzięki, mam nadzieje, że w wakacje wrócę na boisko![]()
danikl, wyrazy.
Ja od 3 laty wybieram się na podobną operację i jakoś nie mogę się wybrać.
Choć ostatnio poczyniłem pewne kroki przygotowawcze.
Ja od 3 laty wybieram się na podobną operację i jakoś nie mogę się wybrać.
Choć ostatnio poczyniłem pewne kroki przygotowawcze.

czarne jest piękne...
Bergen, danikl - wyrazy dla waszych kolan
ja z moimi unikam lekarza póki mogę, jak boli, albo więzadło zakłuje, to jeden tydzień odpoczynku i znowu haratam w gałę
Daniel - zrzuć parę kilo to odciążysz kolana
ja z moimi unikam lekarza póki mogę, jak boli, albo więzadło zakłuje, to jeden tydzień odpoczynku i znowu haratam w gałę

Daniel - zrzuć parę kilo to odciążysz kolana

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
Chcesz Andżelę i Julię oddać w cudze ręce?l_ewy pisze: mam jeszcze kule na chodzie, lekko przytarte po 6-cio miesięcznym przebiegu.

ładnie się z nimi obchodziłeś jak są letko przytarte - zapomniałeś o grze wstępnej

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
Cholera go wie ile z tej elektrowni wyniósłAzrael pisze: l_ewy, sądzisz że mu spadł na kolano?

Nie pomyślałem o tym, że ja z nimi jestem sentymentalnie związany. danikl, sprawa nieaktualnabusik pisze: Chcesz Andżelę i Julię oddać w cudze ręce?

- danikl
- 6 gwiazdek
- Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
- Polubił: 102 razy
- Polubione posty: 168 razy
Dzięki za wsparcie, mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku po tej operacji.
Chloru mam sprawdzonego ortopedę, który robił podobną operację mojemu bratu. Nawiasem mówiąc panowie z podobnymi urazami nie ma co czekać. Mój brat poszedł na operację po 12 latach chodzenia z rozwalonymi więzadłami i po operacji musiał się od nowa uczyć chodzić poprawnie, bo miał już jakieś dziwne nawyki przy chodzeniu.
Bergen, vibowit, busik, powodzenia w walce
czas się tym zająć.
Chloru mam sprawdzonego ortopedę, który robił podobną operację mojemu bratu. Nawiasem mówiąc panowie z podobnymi urazami nie ma co czekać. Mój brat poszedł na operację po 12 latach chodzenia z rozwalonymi więzadłami i po operacji musiał się od nowa uczyć chodzić poprawnie, bo miał już jakieś dziwne nawyki przy chodzeniu.
Bergen, vibowit, busik, powodzenia w walce

No tak, przecież "Piłkarska Kadra Czeka" nie będzie czekać wiecznie. ;)
czarne jest piękne...
vibowit pisze: Piłkarska Kadra Czeka" nie będzie czekać wiecznie

mały zestaw ćwiczeń pozwalający utrzymac formę bez obciążania kolan

Link: http://www.youtube.com/watch?v=4VcPYin_6YY
Dostałem wezwanie do stawienia się w areszcie w celu odbycia kary zastępczej . Na papierze napisali że mam się stawić w dniu 12.12.12 w celu odbycia ..... W drugim akapicie jest że mogę uniknąć aresztu jeśli wpłacę 300zł .
W trzecim akapicie jest że jeśli nie zapłacę i się nie stawię to oni przyślą załogę "G" i mnie zamkną na mój koszt . Gdybym ten sam mandat zapłacił u komornika to wtedy by mnie kosztowało 780 zł a teraz kazali zapłacić 300 zł.

W trzecim akapicie jest że jeśli nie zapłacę i się nie stawię to oni przyślą załogę "G" i mnie zamkną na mój koszt . Gdybym ten sam mandat zapłacił u komornika to wtedy by mnie kosztowało 780 zł a teraz kazali zapłacić 300 zł.

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
zamień na areszt. Jak koło miesiąca to oni popłyną 3kKubik1 pisze: Gdybym ten sam mandat zapłacił u komornika to wtedy by mnie kosztowało 780 zł a teraz kazali zapłacić 300 zł.

-
bojar
- 6 gwiazdek
- Auto: forester 2,5XT,Q5
- Polubił: 84 razy
- Polubione posty: 234 razy
A ty sporo zaoszczędzisz.Wyżywienie,dojazdy do pracy,etc.etc.No i jeszcze te 3 stówy.Alan, Alan, Alan! pisze:
zamień na areszt. Jak koło miesiąca to oni popłyną 3k

Kubik1, dasz radę ,obejrzyj symetrie i będziesz wiedział co masz mówić,robić no i kiedy

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Kurwa - jaja se robicie a ja na serio
Wyobraźcie sobie że jadę do pracy za jakąś granicę . Przyjeżdżam na święta a oni mnie do ciupy pakują . Co za pojebany kraj .
Zapłaciłem, ale zastanawiam się ilu ludziom życie zatruli w ten sposób .

Wyobraźcie sobie że jadę do pracy za jakąś granicę . Przyjeżdżam na święta a oni mnie do ciupy pakują . Co za pojebany kraj .

Zapłaciłem, ale zastanawiam się ilu ludziom życie zatruli w ten sposób .
Kubik1, pocieszające jest to ,że miałeś opcję "wykup się z aresztu" ,bo są i numery bez możliwości i wtedy robi się naprawdę niemiło 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
ehhhh, nie trzeba by mielić pasztetu....Kubik1 pisze: Przyjeżdżam na święta a oni mnie do ciupy pakują .