Coś w tym jest. Forestery z importu są często sprzedawane bez rolety bagażnikaKonto usunięte pisze:bojar, przeca widać ze felgi zostały opierdolone osobno![]()
mentalność PL szybkiego sprzedawcy
jeszcze tylko wyrwać radio, fotele i kierownice zamontowac od malca
So What! pisze: Coś w tym jest. Forestery z importu są często sprzedawane bez rolety bagażnika![]()
ale co z takiej rolety zrobisz ?So What! pisze:Coś w tym jest. Forestery z importu są często sprzedawane bez rolety bagażnikaKonto usunięte pisze:bojar, przeca widać ze felgi zostały opierdolone osobno![]()
mentalność PL szybkiego sprzedawcy
jeszcze tylko wyrwać radio, fotele i kierownice zamontowac od malca
Konto usunięte pisze: ale co z takiej rolety zrobisz ?
ściankę działową?
hamak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O zimowych jest napisane.GUEST pisze:Ja tam może się nie znam ale czy w ogłoszeniu nie jest napisane iż na samochodzie są FELGI+opony zimowe ?
Felgi wyglądają jak standardowe ORI zimówki sprzedawane do SUBARU.
To fura z za wielkiej wody , więc poproś sprzedającego o vin i sprawdź w carfaxie lub na bezwypadkowe net .grzybekwrc pisze: Czy ktoś coś wie na temat tego egzemplarza outbacka? Może ktoś oglądał http://otomoto.pl/subaru-outback-zadban ... 73817.html ?
Oczywiście,że niebojar pisze: A większość aut a Europy to same cymesy
To jest prawda i dla tego polecam sprawdzenie carfaxbojar pisze: Z tym ,że nawet jeśli auto z USA było bite to można sprawdzić jak bardzo
A to chyba nie jest dziwneskokus_2006 pisze: Ja tam nie wiem, ale jak patrzylem na mobile.de czy tam inne, to samochody nie bite były droższe niż w pl.
Nie ma co się rozczulać np: nad malowanym błotnikiemskokus_2006 pisze: Opłaca się kupić lekko bite. Ja z tym nie mam problemu.
No niby tak. Ja tam jednak wolę system metrycznybojar pisze: Ja też nie i o tym piszę.Sam sprowadziłem z USA.Letkobite.Sprowadziłem je dla siebie i nie podoba mi się deprecjonowanie aut tylko dlatego,że są z USA,a auta z EU to samo dobro.Odbieram takką atmosferę,że auta z USA to samo zło.Handlujący nimi to sami oszuści,a auta z EU to pikne
sztuki,a handlujący nimi to kryształ.
Ja tam wolę ustawiać temperaturę w st. Celsiuszaskokus_2006 pisze:So What! No tak. Magia liczb. Niektóre wielkości dużo lepiej brzmią w cm, niż w calach :)
So What! pisze:Ja tam wolę ustawiać temperaturę w st. Celsiuszaskokus_2006 pisze:So What! No tak. Magia liczb. Niektóre wielkości dużo lepiej brzmią w cm, niż w calach :)
Archieech pisze: najlepiej zadbany. serwisowany nie wypadkowy i seryjny.
Ja też . Ale jeśli ta skala kosztowała kilka koła to przestawiłem się bez problemu.So What! pisze: Ja tam wolę ustawiać temperaturę w st. Celsiusza