Jasne Warszawka w lekkim szoku bo dowaliło już 5cm śnieguFUX pisze:Warszawiaki i reszta Wschodu już ma na czym jeździć.
Piękny dzień dziś mamy
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Re: Piękny dzień dziś mamy
Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Hehe, bardzo dziękuję.
teraz dopiero zauważyłem, że Atomowy przyjaciel robi mi tu piękny sportowy marketing. Bardzo ładnie.
Z wyniku jestem zadowolony, wymiernie mierząc poprawiłem się praktycznie dwukrotnie względem zeszłego sezonu co pokazało, że ostatnie kilka miesięcy pracy na siłowni i w lesie nie poszło na marne. Ale to dopiero początek sezonu i mam długą listą rzeczy, które mogę jeszcze poprawić. Startów w planie dużo, więc będzie gdzie to robić. Najbliższy bieg 30 grudnia w Czechach, treningowo 35 km, start o 19.00... czyli po ciemku.
WiS kategoria wiekowa w tym przypadku nie jest równoważna z kategorią renty. :D W dodatku, co mogłoby być zaskakujące, na biegówkach trzydziestolatkowie są mocniejsi od łepków po 20 lat. Prawdopodobnie dlatego, że prawdziwi zawodowcy z M2 biorą jeszcze udział w profesjonalnych zawodach a byli zawodowcy z M3 są już na sportowej emeryturze i startują sobie w zawodach 'amatorskich'. Zwycięzca generalki sobotniego biegu (tak jak Bergen pisze: 6 min. przede mną) zajął 5-te miejsce na zeszłorocznym Biegu Piastów na 50km FT, więc żaden z niego amator ;)
WiS kategoria wiekowa w tym przypadku nie jest równoważna z kategorią renty. :D W dodatku, co mogłoby być zaskakujące, na biegówkach trzydziestolatkowie są mocniejsi od łepków po 20 lat. Prawdopodobnie dlatego, że prawdziwi zawodowcy z M2 biorą jeszcze udział w profesjonalnych zawodach a byli zawodowcy z M3 są już na sportowej emeryturze i startują sobie w zawodach 'amatorskich'. Zwycięzca generalki sobotniego biegu (tak jak Bergen pisze: 6 min. przede mną) zajął 5-te miejsce na zeszłorocznym Biegu Piastów na 50km FT, więc żaden z niego amator ;)

- Gump
- 5 gwiazdek
Oczywiście, z wiekiem wytrzymałość rośnieArti pisze:WiS kategoria wiekowa w tym przypadku nie jest równoważna z kategorią renty. :D W dodatku, co mogłoby być zaskakujące, na biegówkach trzydziestolatkowie są mocniejsi od łepków po 20 lat.
Arti, musimy się spotkać na jakimś biegu na nartach na razie nie biegam, ale planuję od przyszłego sezonu.
Fajny jest bieg na Kasprowy tam moglibyśmy się spotkać w przyszłym roku co o tym myślisz
Jest również nowy fajny bieg w Zakopcu :Bieg ultra na dystansie ok. 70km z przewyższeniami +5000m/-4900m. Sobota, 22 czerwca 2013 roku.
Nie wiem jak czasowo w robocie czy będę mógł wystartować w tym biegu, jak będę się czuł po Rzeźni, ale jak nie w pierwszej edycji to w następnej na pewno pobiegnę.
Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
Konto usunięte pisze:Warszawa zasypana. A ja dziś forkiem. Piękny dzień dziś mamy
15 min poświęciłem rano na parking pod Tescu
Natalka uradowana
ja też w bramie wyjazdowej mijałem się ze smutnymi panami
ps:
jak to chodzi na śniego o ja pierdole
- Gump
- 5 gwiazdek
Fido, jesteś dzisiaj faktycznie królemKonto usunięte pisze:Warszawa zasypana. A ja dziś forkiem. Piękny dzień dziś mamy
zino, fajnie się czyta, trudniej się biegniezino pisze:Gump, jest o Was
Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
- Gump
- 5 gwiazdek
Na Solidarności i Jana Pawła droga czarna, po południu zima opuści stolicę i podąży w Biesy 
Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 201 razy
Konto usunięte pisze: Mam od dziś trzeciego kierowcę w domu![]()
Ale tylko dwa samochody
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Gratki dla wszystkich zainteresowanychKonto usunięte pisze: Mam od dziś trzeciego kierowcę w domu
No to teraz ćwiczyć go, ćwiczyć... do ALa, do Burata...
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Gratulacje!Konto usunięte pisze:Podwójny piękny dzień. Mam od dziś trzeciego kierowcę w domu
Gratki...Konto usunięte pisze:Podwójny piękny dzień. Mam od dziś trzeciego kierowcę w domu
Najbliższe wakacje pewnie w Portugalii planujecie.
czarne jest piękne...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Arti, gratki stoszowicki terminatorze. 

Konto usunięte pisze: jak to chodzi na śniego o ja pierdole
gratkiKonto usunięte pisze: Podwójny piękny dzień. Mam od dziś trzeciego kierowcę w domu
Na Kamczatkę dłużej się jedzievibowit pisze:Gratki...Konto usunięte pisze:Podwójny piękny dzień. Mam od dziś trzeciego kierowcę w domu
Najbliższe wakacje pewnie w Portugalii planujecie.![]()
Fido Gratulacje ! Teraz nie odmówisz alkoholu
Arti, gratulacje i podziw
Tym bardziej, że ja za chińskiego nie wiem co Ty widzisz w tym bieganiu na dwóch płozach
Zimno i w dodatku w obcisłych, seksownych rajtuzach
Ale szacun jest
Teraz trzeba chłopaka na szkolenie posłać 
Konto usunięte, superKonto usunięte pisze: Podwójny piękny dzień. Mam od dziś trzeciego kierowcę w domu![]()
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Większa szansa na powrót z imprezy domową taksówkąrrosiak pisze:Konto usunięte pisze: Mam od dziś trzeciego kierowcę w domu![]()
Ale tylko dwa samochody
I na dojazd do pracy autobusem. Ekologicznie
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Gump pisze: Jasne Warszawka w lekkim szoku bo dowaliło już 5cm śniegu
20 dla jasności. Ja tam się nie martwię, dopóki nie dojadę do Kolektora Ciot Drogowych (znaczy, ulicy przelotowej).
Arti, gratulacje! Biegasz treningowo ciągnąc oponę jak Justyna Kowalczyk?
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 256 razy
- Polubione posty: 533 razy
mały 5150, rajtuzy ... no to macie temat do wspólnych rozmów 
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Fido , gratulejszyn dla młodego
Może BRZ

Może BRZ
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
dzięki w takim towarzystwie niegodnymWiS pisze: ćwiczyć go, ćwiczyć... do ALa, do Burata...![]()
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
gratulacjeKonto usunięte pisze: Mam od dziś trzeciego kierowcę w domu
rrosiak pisze: Ale tylko dwa samochody![]()
świetny pretekst na jakąs turboimprezę