Jasne Warszawka w lekkim szoku bo dowaliło już 5cm śnieguFUX pisze:Warszawiaki i reszta Wschodu już ma na czym jeździć.

Jasne Warszawka w lekkim szoku bo dowaliło już 5cm śnieguFUX pisze:Warszawiaki i reszta Wschodu już ma na czym jeździć.
Oczywiście, z wiekiem wytrzymałość rośnieArti pisze:WiS kategoria wiekowa w tym przypadku nie jest równoważna z kategorią renty. :D W dodatku, co mogłoby być zaskakujące, na biegówkach trzydziestolatkowie są mocniejsi od łepków po 20 lat.
Konto usunięte pisze:Warszawa zasypana. A ja dziś forkiem. Piękny dzień dziś mamy
Fido, jesteś dzisiaj faktycznie królemKonto usunięte pisze:Warszawa zasypana. A ja dziś forkiem. Piękny dzień dziś mamy
zino, fajnie się czyta, trudniej się biegniezino pisze:Gump, jest o Was
Konto usunięte pisze: Mam od dziś trzeciego kierowcę w domu![]()
Gratki dla wszystkich zainteresowanychKonto usunięte pisze: Mam od dziś trzeciego kierowcę w domu
Gratulacje!Konto usunięte pisze:Podwójny piękny dzień. Mam od dziś trzeciego kierowcę w domu
Gratki...Konto usunięte pisze:Podwójny piękny dzień. Mam od dziś trzeciego kierowcę w domu
Konto usunięte pisze: jak to chodzi na śniego o ja pierdole
gratkiKonto usunięte pisze: Podwójny piękny dzień. Mam od dziś trzeciego kierowcę w domu
Na Kamczatkę dłużej się jedzievibowit pisze:Gratki...Konto usunięte pisze:Podwójny piękny dzień. Mam od dziś trzeciego kierowcę w domu
Najbliższe wakacje pewnie w Portugalii planujecie.![]()
Konto usunięte, superKonto usunięte pisze: Podwójny piękny dzień. Mam od dziś trzeciego kierowcę w domu![]()
Większa szansa na powrót z imprezy domową taksówkąrrosiak pisze:Konto usunięte pisze: Mam od dziś trzeciego kierowcę w domu![]()
Ale tylko dwa samochody
Gump pisze: Jasne Warszawka w lekkim szoku bo dowaliło już 5cm śniegu
dzięki w takim towarzystwie niegodnymWiS pisze: ćwiczyć go, ćwiczyć... do ALa, do Burata...![]()
gratulacjeKonto usunięte pisze: Mam od dziś trzeciego kierowcę w domu
rrosiak pisze: Ale tylko dwa samochody![]()