burat, tylko, że tak naprawdę nie wiemy jakie były ustalenia (wtedy) związane z objęciem młodego talentu w osobie Szymona patronatem przez Orlen (może to był jakiś bonusik przy jakimś nazwijmy to biznesowym pakiecie, choć pewnie w tle i polityka była)... A Hołkowi, który nie ma własnego zaplecza finansowego (nie licząc partnera od zegarków) nie stać na zabawę w motorsport, na takim poziomie do jakiego się przyzwyczaił (+ nie ma ochoty na rujnowanie domowego budżetu). Może została mu postawiona alternatywa: przytakujesz i jeździsz, albo masz swoje zdanie ale Dakar to w telewizorze zobaczysz
Generalnie wszystko to spekulacje
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
TVN - "Dzień Dobry TVN" oraz "Fakty"
TVN 24 ok. 4 emisji dziennie – godziny na razie nieznane, ale podobno mają być częste powtórki.
TVP – Teleexpress i być może coś w Wiadomościach
TVP INFO - zawsze rano przed 7.00
Orange Sport – na razie brak szczegółów, co do czasu transmisji
NTV – też na razie brak szczegółów
EUROSPORT – relacje będą chyba o 19:30 (krótka) oraz o 23:00 (długa)
Robby Gordon przed rozpoczynającym się jutro Rajdem Dakar tradycyjnie nie przebiera w słowach.
- Wróciłem na Dakar, aby zrobić dobre show, o to właśnie chodzi w Dakarze. Radzę też moim rywalom, aby odwiesili swoje kaski. Nasz samochód będzie szybszy.
Kierowca Hummera odniósł się również do buggy, jakim wystartują Carlos Sainz i Nasser Al-Attiyah.
- Co myślę o buggy Nassera i Sainza. Tyle co wiem, to że jest bardzo brzydkie. Myślę, że mój czteroletni syn narysowałby im ładniejszy samochód.
tam sprawdzałem... czyli to co pisałem jest w większości ok.. Ja sprawdzałem live timing - virtual standings - z przyzwyczajenia z zeszłego roku Tam Hołek był 8, ale z takim samym czasem jak 7 i 6 miejsce... A skąd to przemnożenie? Tak sobie wymyślili? W przypadku pecha Gordona to już masakra...Ale z drugiej strony może się cieszyć, że nie mnożyli x5 jak dla moto... I za co Gordon karę dostał?
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna