eus deus kosmateus i morele bax
Re: COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........

"...Z dużymi rozmiarami kół jest jak z condomami w rozmiarze XL- Krótka chwila dobrej autoprezentacji nie jest warta późniejszych kłopotów."-Krzysztof Hołowczyc
Dłubię to, dłubię tam to. :)
Dłubię to, dłubię tam to. :)
Przecież jest w temacie "albo i nie"gruby pisze: No i co w tym smiesznego?
http://www.przeprosprezydenta.pl/przeprosilismy.phpgruby pisze:No i co w tym smiesznego?
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
gruby,
śmieszne jest to, że reprezentuje nas taki gapcio. To jest rzeczywiście już tylko śmieszne. Serio.
G.
śmieszne jest to, że reprezentuje nas taki gapcio. To jest rzeczywiście już tylko śmieszne. Serio.
G.
Brak podpisu.
Grzesiek_67, ale to zdjęcie, to akurat marna manipulacja.
czarne jest piękne...
przeca takich sytuacji / przykładów jest od pyty. To że akurat odwrócił ten szalik po chwili nic nie znaczy.
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
vibowit,
vibek, czy ja piszę o tym zdjęciu ?
G.
vibek, czy ja piszę o tym zdjęciu ?

G.
Brak podpisu.
A o czym?Grzesiek_67 pisze:vibowit,
vibek, czy ja piszę o tym zdjęciu ?![]()
G.

Jak zaczynamy o polityce, to czekam na grubego, WiSa i idę po orzeszki.

czarne jest piękne...
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
W tej sytuacji akurat zgadzam się z grubym, więc zero emocji - orzeszki Ci się zmarnują... 

WiS, ale w tej sytuacji, to i ja się zgadzam z grubym, co zresztą napisałem.WiS pisze:W tej sytuacji akurat zgadzam się z grubym, więc zero emocji - orzeszki Ci się zmarnują...
Gwidon próbuje uogólniać, więc jak się ma temat rozwijać, to już sobie rezerwuję miejsce w pierwszym rzędzie.

czarne jest piękne...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Oj tam się podniecacie. Prezydent musiał najpierw przeczytać. A nuż tam by było napisane "Byłem agentem SB". I co by było? Jak by wyglądał z takim szaliczkiem? 
p.s. mnie tylko zastanawia wasza super poważna reakcja. Rozpuść warkocze gruby

p.s. mnie tylko zastanawia wasza super poważna reakcja. Rozpuść warkocze gruby

Ostatnio zmieniony 19 cze 2008, o 23:20 przez Konto usunięte, łącznie zmieniany 1 raz.
- WiS
- 6 gwiazdek
O szalik IMO nie ma się co Lecha K. czepiać, ale pozwalam sobie miłośnikom III i IV RP zaprezentować cycacik z Jarka - patrz wątek piłkarski 

WiS pisze: ale pozwalam sobie miłośnikom III i IV RP zaprezentować cycacik z Jarka - patrz wątek piłkarski
normalny komentarz znanego miłośnika sportu

Okazuje się, że tymi kremami do depilacji to nie można się ogolić 

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

Skarbie, czy naprawde trzeba sie smiac/przyjmowac bezkrytycznie wszystkie "zarty" z Kaczynskiego?Konto usunięte pisze:Rozpuść warkocze gruby
Niechby one chociaz jakis poziom trzymaly...
g.
ps. WiS, a moze jeszcze powiesz, ze Kaczor w tym stwierdzeniu, ni dudu racji nie mial?
- WiS
- 6 gwiazdek
gruby pisze: naprawde trzeba sie smiac/przyjmowac bezkrytycznie wszystkie "zarty" z Kaczynskiego?
Nie. I mnie też czasem wkurza ów owczy pęd, podkręcany przez szkła kontaktowe i inne takie, żeby co tylko któryśKaczor nie powie/zrobi, kwitowaćto radosnym rechotem... Ale, z drugiej strony, bracia K. mają to poniekąd na własne życzenie - było się nie napinać na Tagesszpigla i nie popełnić paru innych prostych błędów wizerunkowych. Cierp ciało...
Jak wyżej. Akcja - reakcja. Proponuję nie apelować o poziom w obronie facetów, którzy - w imię doraźnej taktyki - uczynili Leppera wicepremierem RP.gruby pisze: Niechby one chociaz jakis poziom trzymaly...
Gruby! "Dudu" to miał, PZPN jaki jest, każdy widzi - ale nie sądzisz, że:gruby pisze: WiS, a moze jeszcze powiesz, ze Kaczor w tym stwierdzeniu, ni dudu racji nie mial?
- masa innych czynników (poza "III RP") ukształtowała PZPN-owski grajdołek,
- IV RP jakoś nic szczególnego nie uczyniła, coby w/w grajdół uzdrowić,
- Jop nie skręca nie tylko z przyczyn politycznych,
- w związku z powyższym, sieriozna "analiza" JK jednak dość zabawna jest - to coś jak mały Jasio, któremu wszystko się z jednym kojarzy...
WiS pisze: Proponuję nie apelować o poziom w obronie facetów, którzy - w imię doraźnej taktyki - uczynili Leppera wicepremierem RP.
przepraszam, ze sie wtrące, ale ja słyszałem, że to dla Naszego dobra było

1. Czy to, ze nie mamy idealnego Prezydenta, powoduje, ze z byle czego trzeba robic kampanie nabijania? Nie. (Co chyba wyzej uzgodnilim).WiS pisze:było się nie napinać na Tagesszpigla i nie popełnić paru innych prostych błędów wizerunkowych.
2. Jakos bledy wizerunkowe innych, zupelnie cicho przechodza... Dziwne, co? Wyjatkiem jest Peru. Ale tego nie dalo sie obronic :)
Pawlak za to jest wybranym bez doraznej taktyki mezem stanu... Nooooo proooooszeeeee.WiS pisze:w imię doraźnej taktyki - uczynili Leppera wicepremierem RP.
WiS pisze: - masa innych czynników (poza "III RP") ukształtowała PZPN-owski grajdołek,
- IV RP jakoś nic szczególnego nie uczyniła, coby w/w grajdół uzdrowić,
- Jop nie skręca nie tylko z przyczyn politycznych,
- w związku z powyższym, sieriozna "analiza" JK jednak dość zabawna jest - to coś jak mały Jasio, któremu wszystko się z jednym kojarzy...
1. Co innego (poza III RP) moglo ksztaltowac PZPN?
2. A nie pamietasz afery, jak to grozili wszyscy (od FIFA, po pana Kazia), ze odbiora eura, zawiesza itp.?
3. Czep sie Jopa. Bez wysmiewanego Rasiaka mogloby nie byc awansu do Euro! Decyzje personalne trenera zalezy wylacznie od niego samego (najwyzej wyzsze drzewo sie znajdzie)
g.
Beatyfikowani Lech i Jarosław? Ciągnąć łacha z Kwacha, Tuska czy kogokolwiek jest ok, ale z braci mniejszych to już fe!gruby pisze:Skarbie, czy naprawde trzeba sie smiac/przyjmowac bezkrytycznie wszystkie "zarty" z Kaczynskiego?Konto usunięte pisze:Rozpuść warkocze gruby
Niechby one chociaz jakis poziom trzymaly...
Tak sobie spierdolić pi-ar jak Lech i Jarosław to mało kto potrafi.
michal pisze: Beatyfikowani Lech i Jarosław? Ciągnąć łacha z Kwacha, Tuska czy kogokolwiek jest ok, ale z braci mniejszych to już fe!
Tak sobie spierdolić pi-ar jak Lech i Jarosław to mało kto potrafi.
Napisz to normalnie, a wtedy mozemy podyskutowac. W tej formie zupelnie mi sie nie chce.
g.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Będzie jak najbardziej on-topic. gruby, okropnie nam jako nacji brakuje dystansu do rzeczywistości. Ale całe szczęście się to powoli zmienia. Wszystko traktujemy śmiertelnie poważnie. Zupełnie nie potrafimy śmiać się z siebie a wiele żartów traktujemy niemal jako śmiertelną obrazę (polskość i papież to nasze top 2) i zamiast się z nich śmiać pozwalamy wyłazić ukrytym kompleksom.
Chcielibyśmy mieć jako prezydenta silnego, twardego polityka. Męża stanu. Ale mamy krasnoludka. Gdyby jednak ten krasnoludek potrafił śmiać się z samego siebie i umiejętnie wykorzystał swoje "słabości" (celowo napisałem w cudzysłowie, bo to wcale nie są żadne słabości, lecz normalne ludzkie cechy) to jestem pewien, że zyskałby powszechną sympatię. Bo kiedy człowiek potrafi śmiać się z samego siebie, to oznacza, że zna swoją prawdziwą wartość. A kiedy się obraża za wszystko, to świadczy tylko o tym, że jest rozchwiany, zakompleksiony i bojący się, że w końcu wyjdzie prawda o tym, że król jest nagi.
Chcielibyśmy mieć jako prezydenta silnego, twardego polityka. Męża stanu. Ale mamy krasnoludka. Gdyby jednak ten krasnoludek potrafił śmiać się z samego siebie i umiejętnie wykorzystał swoje "słabości" (celowo napisałem w cudzysłowie, bo to wcale nie są żadne słabości, lecz normalne ludzkie cechy) to jestem pewien, że zyskałby powszechną sympatię. Bo kiedy człowiek potrafi śmiać się z samego siebie, to oznacza, że zna swoją prawdziwą wartość. A kiedy się obraża za wszystko, to świadczy tylko o tym, że jest rozchwiany, zakompleksiony i bojący się, że w końcu wyjdzie prawda o tym, że król jest nagi.
- piotruś
- 5 gwiazdek
- Auto: Giulietta Veloce / Hyundai I30N Performance / Ioniq 6 / był Forester 2,5XT
- Polubił: 320 razy
- Polubione posty: 202 razy
A propos:śmiertelnie poważnie
Student medycyny odbywa staż w Pogotowiu Ratunkowym. Odbiera telefon, zgłoszenie do wypadku. Po chwili mkną w karetce - on, pielęgniarka i oczywiście kierowca-sanitariusz. Stres, trema, wilgotne dłonie. W pewnej chwili kierowca kurczowo łapie się dłońmi za gardło, zaczyna charczeć i wybałuszać oczy. Pielęgniarka bez namysłu z całej siły wali go w głowę walizeczką z medykamentami, po czym wszystko się uspokaja. Student ze zdziwienia nie może wypowiedzieć słowa... Po chwili sytuacja się powtarza: kurczowy chwyt za gardło ochrypły głos, piana z ust, wychodzące z orbit oczy. Znów w ruch idzie walizka i znów kierowca zachowuje się normalnie. Student nie wytrzymuje:
- Co się Panu stało? Może jakoś mogę pomóc?
- Eeee... ja tylko tak się z siostrą drażnię... no bo wczoraj jej mąż się powiesił.
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Konto usunięte,
somsiad dobrze gada i już więcej nic nie mówię/piszę o .... wiadomo kim
Gruby, uszy do góry. Ważne są ideały.
Pozdrawiam
Grzegorz
somsiad dobrze gada i już więcej nic nie mówię/piszę o .... wiadomo kim

Gruby, uszy do góry. Ważne są ideały.

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.