Jeśli ktoś zna egzemplarz, proszę o opinie.
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: co o tym myslicie?
ciekawe dlaczego przod zmieniony, widzi-mi-sie czy drzwon.
cena sporawa jak za US-speca
cena sporawa jak za US-speca
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
darecki1981, a jak nazwiesz smarowanie wnętrza niebieskim sprajem oraz przyciemnianie świateł tylnych?
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- darecki1981
- 5 gwiazdek
- Auto: EVO 6 500 KM
- Polubił: 0
- Polubione posty: 1 raz
Chloru, ale ja nie mowie o malowidlach tylko co ma w sercu
,zreszta zle nie wyglada.No dobra to znajdz na allegro co Twoim zdaniem jest godne uwagi tak do 50 tys ok.? czekam na propozycje 

- darecki1981
- 5 gwiazdek
Chce kupic impreze, dlatego prosze Was o porade!po to tu jestesmy
chcialbym juz taka po 2002 bez zabich oczu
bardzo ladnie sie prezentuja na zywo 

- darecki1981
- 5 gwiazdek
- darecki1981
- 5 gwiazdek
- darecki1981
- 5 gwiazdek
impreza to mega specyficzny model,
chcesz cos dobrego to szukaj na forum SIPu a nie na otomoto
chcesz cos dobrego to szukaj na forum SIPu a nie na otomoto
- darecki1981
- 5 gwiazdek
Dlatego tu pisze!Ale nie uwazam ze na otomoto nie mozna trafic na dobry egzemplarz!przeciez to subaru 

-
bojar
- 6 gwiazdek
- Auto: forester 2,5XT,Q5
- Polubił: 84 razy
- Polubione posty: 234 razy
To nie jest prawda.Taką samą kupę możesz kupić wszędzie.wojtas. pisze:Nie jest forumowa więc śmierdzi kupą![]()
Nie będę się wypowiadał na temat powyższych aut.Tylko na temat twojej wypowiedzi.W mojej okolicy jeżdżą 4 forestery i 2 imprezy. Mój do niedawna "jeździł" na tym forum ,drugi na kropce. ( obydwa nie kupione przez żadne forum). Pozostali nawet nie wiedzą,że są takie fora( a gdyby nawet to nigdy się nie zalogują),a gwarantuję Ci ,że z pozostałych dwie sztuki,które znam są idealne.Jeśli ludzie je posiadający będą chcieli sprzedać to na pewno nie przez żadne forum.Jak się ma ilość użytkowników for do posiadaczy subaraków? Jak się ma ilość ofert sprzedaży na forach do rzeczywistych potrzeb potencjalnych nabywców? Moja propozycja-Zanim coś napiszesz to się zastanów.
bojar,
+1

+1

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
wojtas., śmierdzi kupą bo śmierdzi kupą. Wygląd i silnik nie zgadza się z rocznikiem i pochodzeniem auta. Do tego dochodzi wątpiwej jakości agrotfuning. Dodatkowo mamy bardzo oryginalny dywanik pod nogami kierowcy... rodem ze sportowej Nysy 521. Dobre auto można kupić nie tylko na forum. Forum nie daje _żadnej_ gwarancji stanu technicznego auta.
gwarancji nigdy nie masz,
ale jezeli sie chlop srednio zna, to na jego miejscu zaczalbym od forum, gdzie czesto mozna przesledzic historie auta i dowiedziec sie czegos o sprzedajacym, jezeli na forum by nic nie bylo to szukalbym seryjnego samochodu kupionego w polskim salonie, ewentualnie modowanego z pelna historia i fakturami na wszystko.
na pewno darowalbym sobie zmodowane mocno imprezy od handlarzy z otomoto i wszelkie inne od prywatnych sprzdawcow swiezo sprowadzone "dla siebie", oczywiscie i w tej grupie moze trafic sie rodzynek ale imho wspolczynnik trafienia na mine jest zdecydowanie wyzszy.
ale jezeli sie chlop srednio zna, to na jego miejscu zaczalbym od forum, gdzie czesto mozna przesledzic historie auta i dowiedziec sie czegos o sprzedajacym, jezeli na forum by nic nie bylo to szukalbym seryjnego samochodu kupionego w polskim salonie, ewentualnie modowanego z pelna historia i fakturami na wszystko.
na pewno darowalbym sobie zmodowane mocno imprezy od handlarzy z otomoto i wszelkie inne od prywatnych sprzdawcow swiezo sprowadzone "dla siebie", oczywiscie i w tej grupie moze trafic sie rodzynek ale imho wspolczynnik trafienia na mine jest zdecydowanie wyzszy.
-
bojar
- 6 gwiazdek
- Auto: forester 2,5XT,Q5
- Polubił: 84 razy
- Polubione posty: 234 razy
Racja.Ayo pisze:gwarancji nigdy nie masz,.
Jeśli się chłop nie zna to niech sobie weźmie fachowca,a nie zaczyna od forum.Ayo pisze:ale jezeli sie chlop srednio zna, to na jego miejscu zaczalbym od forum,.
Z tym ,że nie zawsze prawdziwą.Ayo pisze: gdzie czesto mozna przesledzic historie auta i dowiedziec sie czegos o sprzedajacym,.
No pewnie.Tylko jeśli znajdziesz taki rodzynek ( i dotyczy to wszystkich marek) To toto ma odpowiednią cenę.I takich ofert jest jak na lekarstwo.Ponieważ zwykle rozchodza się wśród znajomychAyo pisze: jezeli na forum by nic nie bylo to szukalbym seryjnego samochodu kupionego w polskim salonie, ewentualnie modowanego z pelna historia i fakturami na wszystko..
A co masz przeciwko handlarzom(żeby było jasne nie handluję samochodami jak i niczym innym)? Nie lubię takich uogólnień i dotyczy to tak samo sprzedawców samochodów jak i kiełbasy.Ayo pisze:na pewno darowalbym sobie zmodowane mocno imprezy od handlarzy z otomoto.
Wyższy od czego?Ayo pisze: ale imho wspolczynnik trafienia na mine jest zdecydowanie wyzszy.
-
skokus_2006
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza Outback Sport 2,5 2006 , Mazda Mx-5 1,6
- Polubione posty: 0
darecki1981. Wiem, że kupno samochodu to generalnie nerwy. Ja zawsze patrzę na to , czy w razie draki jestem w stanie sprzedać syfa bez straty. Kupuje zawsze samochody z jawnymi usterkami. Testuje takie, które kosztują nadzwyczaj drogo i wszystkie w zasięgu 30 km. Różne roczniki. Zawsze po takim zabiegu, wiem co jest grane. Nie potrzebuje kanału, grubościówek i innych cudów. Czasochłonne ,ale nigdy jeszcze się nie zawiodłem...
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
Widać, że oko masz niekoniecznie celne. Ale dobrze, że na forum pytasz. Powyższych drutex'ów nie chce mi się komentować. Polska "wieś" je przygarnie: niebieskiego za kolor, srebrnego paździocha WRX'a za wypasione felgi i cenę, a czarnego za 350 kuni. Zaś forumowiczowi polecam mimo wszystko poszukać czegoś normalnego, bezwypadkowego, tuningowanego w sposób, aby przyszła eksploatacja lub doprowadzenie do użyteczności nie wymagały 5-cyfrowych nakładów.
Re: Jeśli ktoś zna egzemplarz, proszę o opinie.
Witam serdecznie. Jestem nowy na forum, więc chcialbym się przywitać z forumowiczami. Marką Subaru interesuję sie od dłuższego czasu, choć zawsze wybór padał na inne auta. Tym razem postanowiłem jednak nabyć Subaru, model Outback (chętniej) lub Legacy kombi (mniej chętnie, ale też chętnie
). Interesują mnie roczniki 2005-08 i najlepiej, aby była to Warszawa i okolice. Jak wiecie, lepiej ode mnie, podaż tych aut nie jest duża, ale myślę, że wystarczająca. Interesują mnie auta z silnikiem 2.0 i 2.5 (outback). Znalazłem kilka egzemplarzy i zgodnie z tytułem chcaiłbym o jeden z nich zapytać.
http://otomoto.pl/subaru-outback-C23874588.html
Czy cena za ten egzemplarz nie jest mocno zawyżona? Wiem, że miał przygodę z tyłu, ale póki co nie wiem w jakim zakresie. Czy ktoś z was zna to auto?
Będę wdzięczny za odpowiedzi.

http://otomoto.pl/subaru-outback-C23874588.html
Czy cena za ten egzemplarz nie jest mocno zawyżona? Wiem, że miał przygodę z tyłu, ale póki co nie wiem w jakim zakresie. Czy ktoś z was zna to auto?
Będę wdzięczny za odpowiedzi.
bojar, daruj sobie te mONdrosci ludowe bo nie wniosly nic do tematu (poza tym ze masz spoko sasiadow i od kazdej reguly jest wyjatek)
darecki1981, za ok 50 jest niczego sobie srerbny hawk WRX bliski serii i z tego co pamietam jeszcze niedawno przewijal sie fajny blob sti z dccd
darecki1981, za ok 50 jest niczego sobie srerbny hawk WRX bliski serii i z tego co pamietam jeszcze niedawno przewijal sie fajny blob sti z dccd
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Ja mam tylko to, że 90% (pewnie więcej) handlarzy aut w kraju to gnidy które łżą, oszukują i naciągają, nie mając żadnych obiekcji ostatni wrak sklecony z paru aut sprzedać własnej matce, jako nówkę sztukę bezwypadkową.bojar pisze:A co masz przeciwko handlarzom(żeby było jasne nie handluję samochodami jak i niczym innym)? Nie lubię takich uogólnień i dotyczy to tak samo sprzedawców samochodów jak i kiełbasy.
Oczywiście możesz nie lubić uogólnień, tylko wtedy kupisz jakieś gówno, a oszust będzie się cieszył, że jak zawsze trafił się kolejny frajer.
- darecki1981
- 5 gwiazdek
Uwazasz, ze auto kupine od handlarza nie ma gwarancji bytu?chce kupic auto , powanie pytam co proponujesz?jarmaj pisze:Ja mam tylko to, że 90% (pewnie więcej) handlarzy aut w kraju to gnidy które łżą, oszukują i naciągają, nie mając żadnych obiekcji ostatni wrak sklecony z paru aut sprzedać własnej matce, jako nówkę sztukę bezwypadkową.bojar pisze:A co masz przeciwko handlarzom(żeby było jasne nie handluję samochodami jak i niczym innym)? Nie lubię takich uogólnień i dotyczy to tak samo sprzedawców samochodów jak i kiełbasy.
Oczywiście możesz nie lubić uogólnień, tylko wtedy kupisz jakieś gówno, a oszust będzie się cieszył, że jak zawsze trafił się kolejny frajer.
- Chloru
- 6 gwiazdek
darecki1981, skoro chcesz kupić auto to moja propozycja jest następująca:
kup auto

kup auto