kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
-
Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
-
Polubił:
130 razy
-
Polubione posty:
365 razy
1. seria, taka jak w WRX 06. Nie wyślizgana, cała z poduchą.
2. albo "rajdowa" 350mm z nabą do WRX. Nie musi mieć świętego momo/sparco/czegośtam. W razie ewentualnego dzwona nie będę się martwić brakiem klawego logo na czole.
Ponieważ nie wiem, która lepsza zdecyduję losowo. Ogłoszenie poważne
Po zakupie, mogę ewentualnie odsprzedać momo z WRX01 z poduchą - zupełnie dobrą, niewytartą (może trochę).
Alan, Alan, Alan!
-
Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
-
Polubił:
247 razy
-
Polubione posty:
528 razy
inter-rally.pl ma kierownice RRS i QSP w rozsądnych cenach (~350 PLN). Naba do Imprezy to pewnie z 2 stówki.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Chloru
-
Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
130 razy
-
Polubione posty:
365 razy
Chloru pisze:
inter-rally.pl ma kierownice RRS i QSP w rozsądnych cenach (~350 PLN). Naba do Imprezy to pewnie z 2 stówki.
ta druga opcja to nie jakiś wielki problem, ale rozważana jest pierwsza, bo - po konsultacjach z Azem - prawdopodobnie najlepsza do Wiśni.
Alan, Alan, Alan!
-
Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
-
Polubił:
247 razy
-
Polubione posty:
528 razy
Alan, Alan, Alan!, na codzień zdecydowanie wygodniej. Odbijacz kierunków, klakson a czasem i sterowanie z kierownicy działają od strzała.
Edit: Przy czym ten ostatni ficzer to w imprezowych kierownicach do 2007 chyba nie wystepuje
Chloru
-
Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
130 razy
-
Polubione posty:
365 razy
Chloru pisze:
Edit: Przy czym ten ostatni ficzer to w imprezowych kierownicach do 2007 chyba nie wystepuje
mało tego. Okazało się że air bag jest jakiś dual stage w 06, więc czekam na ofertę kierownicy starszej z sti. Bo jak mam mieć oryg subaru, to chcę działającą tak samo jak moja. Sterowanie radiem mnie nie interesuje.
Pewno oleję temat - jak 4 lata z rzędu - choć fajnie by było

Alan, Alan, Alan!
-
Chloru
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
247 razy
-
Polubione posty:
528 razy
No to pozostaje wertować allegro i ebaye bo chyba średnio z dostępnością tego. Życzę pozbycia się koła sterowego w Nowym Roku

Chloru