michal pisze:Grzegorz pisze:michal pisze:
wtedy może doznasz zaszczytu rozmowy z J.E. grubym
Coś cię ugryzło michał ? Dajżesz spokój.
Nic mnie nie ugryzło ino radośnie sobie dworuję z ekstremistycznej postawy jednego z userów
Z racji winszowań szanownych współużytkowników zaniecham tego procederu.
Jeśli jednak któryś z kolegów będzie na siłę nawracał na lechojarosławizm lub dowolnie inne opcje to nie omieszkam odpalić zuruck jadowitych komentarzy z bażin.
Michał, sorry ale mnie rozczarowałeś. Unikam polemiki na ten temat ale nie wytrzymałem. Czytając posty obiektywnie mogę stwierdzić, że to nie
gruby, występuje w roli prowokatora, ale właśnie Ty. Co Cię tak nakręca aby o kumplu z forum w zaledwie kilku postach napisać takie sformułowania - "
młodzieżowiec ogólnopolski gruby", "dworuję z
ekstremistycznej postawy jednego z userów". Mnie już też chce się rzygać na kolejny słabych lotów obrazek, karykaturę czy zdjęcie któregokolwiek z Kaczyńskich. Owszem obydwaj PR mają do dupy, ale to wszyscy wiemy zarówno ich przeciwnicy jak i poplecznicy. To jest nic nowego i odkrywczego. Za to w przeważającej części tych żartów nie ma za grosz finezji i smaku, są prostackie, czasami nawet chamskie i odwołujące się do najniższych instynktów. Czy poczułeś się nawracany przez
grubego na jak napisałeś "lechojarosławizm", bo ja nie.