(S) Newage STI 5x100 Felgi -Zlote
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
(S) Newage STI 5x100 Felgi -Zlote
Same felgi z kpslami bez opon
O wiecej info prosze na pw
Cena-1400zl
Dolacz sie na Facebooku-ScoobyParts4U
Re: (S) Newage STI 5x100 Felgi -Zlote
Nie chcesz ich sprzedać na sztuki... ? Potrzebuje jedną w dobrej cenie :D
Virus pisze:Nie chcesz ich sprzedać na sztuki... ? Potrzebuje jedną w dobrej cenie :D
Jesli sie znajda kupcy na wszystkie,ale mam chyba jeszcze 2 zaposowe,jutro zobacze i podesle pw
pw poszloVirus pisze:Super, czekam na info, może być do malowania, oby taniej
- Przemek/docent
- 0 gwiazdek
- Auto: WRX '01 kombiaczek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
mam jezcze jedna zlota ale jest deczko uszczerbiona i to wszystko,sorka ale te felgi nawet w UK sprzedaja sie bardzo szybko
-
barteck
- 0 gwiazdek
- Auto: Impreza STI Prodrive 2002
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Danny, pokaż ta jedna złota uszczerbiona, jeśli jeszcze ją masz. Ile kosztuje? Nadal szukam pojedynczej felgi.danny007 pisze:mam jezcze jedna zlota ale jest deczko uszczerbiona i to wszystko,sorka ale te felgi nawet w UK sprzedaja sie bardzo szybko
Pozdrawiam
barteck pisze:Danny, pokaż ta jedna złota uszczerbiona, jeśli jeszcze ją masz. Ile kosztuje? Nadal szukam pojedynczej felgi.danny007 pisze:mam jezcze jedna zlota ale jest deczko uszczerbiona i to wszystko,sorka ale te felgi nawet w UK sprzedaja sie bardzo szybko
Pozdrawiam
podesli mi meila na pw,zostala mi jedna tylko felga,tez zestaw przed chwila tez sie sprzedal