czyli najdrozszy znaczy najlepszycyqan pisze:Kup najtańszego WRX z allegro, skoro nie wyciągnąłeś wniosków ze swojego tematu. Kto bogatemu zabroni

czyli najdrozszy znaczy najlepszycyqan pisze:Kup najtańszego WRX z allegro, skoro nie wyciągnąłeś wniosków ze swojego tematu. Kto bogatemu zabroni
Dla osób, które rozważają po raz pierwszy zakup Imprezy, często nieco droższy egzemplarz wyjdzie go finalnie taniej. Ale to już kwestia mentalności. A po drugie, to nie wypada stawiać w szeregu WRXa z STI'ajem, gdzie kilka gratów z tego drugiego przekroczy wartość tego pierwszego. Ale tak jest bardzo często, gdy kryterium są: turbina, niebieski kolor i złote felgi, a nieważne są: bezwypadkowość, serwis, części opcjonalne itp.darecki1981 pisze: czyli najdrozszy znaczy najlepszy![]()
![]()
znawcą nie jestem ale:darecki1981 pisze:Cygan, nie obraz sie ale maslo maslane...konkrety![]()
Konto usunięte pisze:znawcą nie jestem ale:darecki1981 pisze:Cygan, nie obraz sie ale maslo maslane...konkrety![]()
hamulce (tarcze, zaciski itp_)
amorki - tył i przód i już jest ta duża różnica między STI a WRX![]()
lekko liczac 20-30 tyś![]()
pomijam skrzynie i inne duperele
Nie obrażam się. Jeździłem jednym i drugim oraz coś tam słyszałem ze sprawdzonych źródeł, więc jakieś tam rozeznanie z inwestycji osób w swoje cacka posiadam.darecki1981 pisze:Cygan, nie obraz sie ale maslo maslane...konkrety
Kup sobie Skodędarecki1981 pisze: kup sobie skode
230 koni w 1,5 tonowym samochodzie to aż nadto, żeby być na drodze szybszym niż inni, a nawet szybszym niż zdrowy rozsądekcyqan pisze: WRX nie dość, że jest słabym samochodem, bo co to jest 230KM w 1,5t samochodzie
To prosta sprawa, pardon, kupuj STidarecki1981 pisze: wolalbym sti
swiete slowaWiS pisze: 230 koni w 1,5 tonowym samochodzie to aż nadto, żeby być na drodze szybszym niż inni, a nawet szybszym niż zdrowy rozsądek
Jesli ktoś na drodze uważa, że mu tych 230 mało - to zapewne 300 (a 400 tym bardziej) TEŻ nie potrafi wykorzystać.
Patrz post wyżej.darecki1981 pisze: co bys poradzil
A synowi kupiłem Corollę 1.4darecki1981 pisze: doradz jak synowi
buahaaaaChloru pisze:Jutro pojawi się pytanie "Corolla 1.4 czy 1.6?!"![]()
Ciekawa teoria, aczkolwiek daleka od wytycznych, którymi zapewne kieruje się potencjalny-przyszły właściciel Imprezy, która de facto dedykowana jest osobom o nieco innych poglądach "drogowych". A nie ukrywajmy jest lekki przypał jak kierowcę w WRX pałuje w trasie jakieś czipowane 1,9 TDIWiS pisze: 230 koni w 1,5 tonowym samochodzie to aż nadto, żeby być na drodze szybszym niż inni, a nawet szybszym niż zdrowy rozsądek![]()
Jesli ktoś na drodze uważa, że mu tych 230 mało - to zapewne 300 (a 400 tym bardziej) TEŻ nie potrafi wykorzystać.