Wrocławskie spociki
Re: Wrocławskie spociki
no i kolejny... ja tego nie kumam, czego Wy się boicie? 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- TomekSliwa
- 4 gwiazdki
- Auto: Subaru "Masakrathor" STi, Outback H6
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Ciężko mi idzie czarowanie :(
Po łące jeździć nie ma sensu a innych miejscówek brak. Na organizację Oleśnicy to dużo za późno niestety :/
Jak Sparta wrzuci oficjalne info że wpisowe całe do puszki WOŚP to jadę startować, jak nie to nie jadę
Po łące jeździć nie ma sensu a innych miejscówek brak. Na organizację Oleśnicy to dużo za późno niestety :/
Jak Sparta wrzuci oficjalne info że wpisowe całe do puszki WOŚP to jadę startować, jak nie to nie jadę

eMTi, nie chce zepsuć sprzętu przed sprzedażą ...
Reszta moich żali w dziale "sprzedam".
A na serio to Niskie kompletnie mi nie leżą...

Reszta moich żali w dziale "sprzedam".

A na serio to Niskie kompletnie mi nie leżą...
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
ehhhh....Pavel pisze: eMTi, nie chce zepsuć sprzętu przed sprzedażą ...
Reszta moich żali w dziale "sprzedam".![]()
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

say what???
To może ja na klatkowóz przerobię?
Ty sposnsorujesz furę, ja mody.. A fura zostałaby w dobrych rękach 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
to była specjalnie przygotowana szpilka 

TERZO, a Ty byś w WOŚP wystartował jako kierowca?
eMTi, a ty co niedomagasz
oddasz stery

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

lol... zbieram ekipe, bo wszyscy marudzą, a nie oddam stery 

burat pisze:eMTi, a ty co niedomagaszoddasz stery
![]()
![]()

eMTi, nie chcę Ci robić wstydu, że Cię GTek objedzie

taki joke...
Marcin
-_-
-_-
czyli jedziesz? 

Czyli jak będzie śnieg to się zastanowięeMTi pisze:czyli jedziesz?

Marcin
-_-
-_-
Ja w sobotę będę i w niedzielę też raczej na pewno wpadnę, ale chyba jako widz... Wszystko wskazuje na to, że tak jak eMTi napisał nie poskładam fury. Zacząłem specjalnie wcześniej, żeby na Motoorkiestrę się wyrobić, ale jak na złość narobiło się tyle roboty, że moja stoi lekko wybebeszona i grzecznie czeka na swoją kolej 

pkt 14 regulaminu o tym mówi. No czyli sprawa jasna. Tomek, zapodajesz? 

- TomekSliwa
- 4 gwiazdki
- Auto: Subaru "Masakrathor" STi, Outback H6
eMTi, widzę że szukasz kolegów do bicia ;)
A na serio to ja startuję zarówno w WLTA jak i w WOŚP
Tak jak booSTI, napisał kasa ma iść do puchy więc jechać można.
Sobota fruwanie a w niedzielę pogaduchy z przerwą na 2-3 kółka
Tak więc eMTi, zbrój się bo już nie wiele czasu zostało ;) GC8 vs New Age
Na liście zgłoszeń widzę sporo Subaraków, zapowiada się fajny dzień, mimo iż tych od evo też trochę jest
A na serio to ja startuję zarówno w WLTA jak i w WOŚP
Tak jak booSTI, napisał kasa ma iść do puchy więc jechać można.
Sobota fruwanie a w niedzielę pogaduchy z przerwą na 2-3 kółka

Tak więc eMTi, zbrój się bo już nie wiele czasu zostało ;) GC8 vs New Age

Na liście zgłoszeń widzę sporo Subaraków, zapowiada się fajny dzień, mimo iż tych od evo też trochę jest

jakby co, to na moją prośbę stworzony został nowy, odrębny wątek dotyczący wszelkiego rodzaju ścigania się we wro i okolicach i tam będziemy się bryndzlować naszymi filmikami
Zapraszam do Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i inne
Tam też wydzielona została cała dyskusja odnośnie ostatniego weekendu, która miała miejsce w tym wątku

Zapraszam do Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i inne
Tam też wydzielona została cała dyskusja odnośnie ostatniego weekendu, która miała miejsce w tym wątku

a właśnie, sorry z góry za podwójny post, ale..
szukam pracy na weekendy. Branża w sumie dowolna, mam doświadczenie w sprzedaży ciuchów, ale generalnie podejmę się wszystkiego - z kasą mam wręcz tragicznie i zależy mi na pracy naprawdę, a że studiuję dziennie to niestety tylko weekendy... jak byście mieli jakieś namiary to szczera prośba do was o info dla mnie. Z góry dzięki...
pzdr
Konrad
szukam pracy na weekendy. Branża w sumie dowolna, mam doświadczenie w sprzedaży ciuchów, ale generalnie podejmę się wszystkiego - z kasą mam wręcz tragicznie i zależy mi na pracy naprawdę, a że studiuję dziennie to niestety tylko weekendy... jak byście mieli jakieś namiary to szczera prośba do was o info dla mnie. Z góry dzięki...
pzdr
Konrad
redsun, w Telepizzy na pewno powinny być miejsca od ręki o ile taki temat Cię satysfakcjonuje.
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae