Zima w górach AD. 2012-2013
- Maxi74
- 2 gwiazdki
- Auto: napewno kiedyś znowu będzie...
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Zima w górach AD. 2012-2013
No dobra to ide szykować srebrną...
W razie czego dzwońcie 519084014 ;)
W razie czego dzwońcie 519084014 ;)
Memento quod nix egisse etiam noceat possit ...
ekipa wrocławska raczej odpada... 2 dni zawodów z rzędu i padamy na pysk 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Maxi74
- 2 gwiazdki
A jak poszła Motoorkiestra?eMTi pisze:ekipa wrocławska raczej odpada... 2 dni zawodów z rzędu i padamy na pysk
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
Z punktu widzenia "kibica" - kiepsko, dłużyzna, bo jakoś kiepsko to zorganizowane, a przy tym konkretny "chłodek" skutecznie zniechęcały. Widać to było po ilości oglądających. Mam nadzieję, że się nie przeziębiłem.
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

Maxi74, prze prze prze dramat pod kątem organizacyjnym jak i nawierzchniowym.. wczoraj na WLTA to był po prostu suchy asfalt w lecie w porównaniu do Niskich.... w przeciągu 8h czekania jechałem ok 5min...
Na następnej WLTA Ci opowiem..

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
booSTI, pamiętasz tą dyskusję? Dzisiaj zdiagnozowałem, co to... Na WOŚPie też sobie zamontowałem na spoilerze i w chacie się zdziwiłem, że taki sam dźwięk mam... Okazuje się, że stuka.. przyssawka.. między przyssawką a plastikową "podstawką" przyssawki tuż nad nią jest luz, nawet po zassaniu i całość pracuje na gumie przyssawki..wolek1993 pisze: Ja akurat miałem lekki luz przy tych "przedłużce" (o ile można to tak nazwać) między tymi elementami co się śrubką skręca ale sprawdź też czy przypadkiem sama kamera nie rusza się delikatnie w obudowie, bo ten odgłos jest identyczny jak u mnie gdy był luz. A chyba ta przyssawka nie będzie przenosić odgłosów jeżeli byś miał stuki przy spoilerze. Najlepiej poruszać kamerką i nasłuchiwać czy coś gdzieś się nie rusza

Ostatnio zmieniony 14 sty 2013, o 10:43 przez eMTi, łącznie zmieniany 1 raz.
Panowie dzięki za spotkanie, nie będę wymieniał z nicków ale wszyscy robią bardzo duże postępy i to mi się podoba 

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
Burat szacuneczek
Nie ukrywam, że Poldolot śmieszny troche no i mocy mało, ale co na tym laczku z góry napadasz zakręty, to zwykły śmiertelnik bez pampersa zapaskudziłby kubeł.
Szwarcwald dzisiaj się zbuntował, ale ogólnie spot bardzo udany. W sumie nie popatrzyłem, że taka wczesna godzina, bo można było jeszcze polecieć na trzeci OS. No ale jutro też jest dzień
Do następnego

Nie ukrywam, że Poldolot śmieszny troche no i mocy mało, ale co na tym laczku z góry napadasz zakręty, to zwykły śmiertelnik bez pampersa zapaskudziłby kubeł.
Szwarcwald dzisiaj się zbuntował, ale ogólnie spot bardzo udany. W sumie nie popatrzyłem, że taka wczesna godzina, bo można było jeszcze polecieć na trzeci OS. No ale jutro też jest dzień

Do następnego

Debiut zaliczony
Dzięki za wyrozumiałość jadącym za mną
Maxi74 i Wojtas
i Cyganowi za to, ze czekał 

Dzięki za wyrozumiałość jadącym za mną

Ostatnio zmieniony 14 sty 2013, o 09:25 przez Marlena, łącznie zmieniany 2 razy.
dzięki za odwiedzinki ,sorki że tak się po angielsku zmyłem ale już i tak o dwa przejazdy naciągnołem zasadę "ostatniego przejazdu" więc nie chciałem ryzykować
do następnego
cyqan, dzięki i taki ma być trzeba tylko jakieś cieniasy zlać w niedzielę i będę szczęśliwy

cyqan, dzięki i taki ma być trzeba tylko jakieś cieniasy zlać w niedzielę i będę szczęśliwy

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- pas_ti
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza 2.0GL + "złomek" vel grzechotnik
dzięki wszystkim za spotkanie. Złomek zaliczył pierwsze w swoim życiu km OS-owe i dał rade.
Co do kierownika... to wiem że sporo jeszcze pracy przede mną , ale obiecuję bedę się starał. Wszelkie uwagi mile widziane.
Do następnego.

Co do kierownika... to wiem że sporo jeszcze pracy przede mną , ale obiecuję bedę się starał. Wszelkie uwagi mile widziane.
Do następnego.
- pas_ti
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza 2.0GL + "złomek" vel grzechotnik
...rozumiem aluzje.pas_ti pisze: trzeba tylko jakieś cieniasy zlać w niedzielę i będę szczęśliwy![]()

pas_ti, nie mówiłem o jednym a o wielu 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Elegancko zima wróciła.
Jak warunek? Macie jakieś fotki? Pierwsze desanty w bandy zaliczone?

Arti, szwarcwald zerwany do asfaltu ponoć przez pługi i tylko trochę lodu zostało na dole. Ja wczoraj latałem trochę na Karyntii (chyba
) to było całkiem całkiem ale bandy takie raczej umowne
a na samej drodze warstewka słuszna choć na najbardziej znanych miejscach z czasem wyślizgała się do samej kostki 

Dzięki za wskazówkę, będę monitorował tę przyssawkę.eMTi pisze:booSTI, pamiętasz tą dyskusję? Dzisiaj zdiagnozowałem, co to... Na WOŚPie też sobie zamontowałem na spoilerze i w hacie się zdziwiłem, że taki sam dźwięk mam... Okazuje się, że stuka.. przyssawka.. między przyssawką a plastikową "podstawką" przyssawki tuż nad nią jest luz, nawet po zassaniu i całość pracuje na gumie przyssawki..wolek1993 pisze: Ja akurat miałem lekki luz przy tych "przedłużce" (o ile można to tak nazwać) między tymi elementami co się śrubką skręca ale sprawdź też czy przypadkiem sama kamera nie rusza się delikatnie w obudowie, bo ten odgłos jest identyczny jak u mnie gdy był luz. A chyba ta przyssawka nie będzie przenosić odgłosów jeżeli byś miał stuki przy spoilerze. Najlepiej poruszać kamerką i nasłuchiwać czy coś gdzieś się nie rusza
wg mnie wystarczy coś włożyć między przyssawkę a stopę, żeby uniemożliwić ruch i będzie gitara.. 

Szykujcie się na koniec tygodnia, bo zapowiada się miło
Właśnie rozpoczął się planowany kilkugodzinny opad

Właśnie rozpoczął się planowany kilkugodzinny opad

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
ja chcę powtórzyć trening z Jonesem w piątek popróbujemy różnych opon 

- Maxi74
- 2 gwiazdki
Spoko, spoko Marlenka - jak się jedzie ekipą to trzeba się trzymać razemMarlena pisze:Debiut zaliczony![]()
Dzięki za wyrozumiałość jadącym za mnąMaxi74 i Wojtas
i Cyganowi za to, ze czekał

Ja również dziękuję wszystkim za miłe spotkanko - choć przyznam nie wyjeździłem się ale mam nadzieję, że kolejnym razem będą jeszcze lepsze warunki

cyqan, Proszę Ja Ciebie , zapodaje Fantastycznie
Dzisiaj jest odpowiednio , aż szkoda sobie odpuścić
Link: http://www.youtube.com/watch?v=79X3kDAD-ZM

Dzisiaj jest odpowiednio , aż szkoda sobie odpuścić

Link: http://www.youtube.com/watch?v=79X3kDAD-ZM
Maxi74 pisze: choć przyznam nie wyjeździłem się
Widziałem u Ciebie głód

Odrobimy, bo dopiero teraz robi się prawdziwa zima