Rajdy 2013
Re: Rajdy 2013
na układy nie ma rady 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Paaanyy, wybieram sie na Rajd Szwecji, w zwiazku z czym smiem zapytac
- na jakie odcinki i w ktore miejsca warto by sie wybrac, gdzie sie zakwaterowac, moze cos jeszcze pomocnego? Kurcze, na drugim forum Carfit pisal o spaniu w jakiejs sali kinowej, ale nie odbiera wiadomosci, to moze ktos z Was cos wie?
W ogole to mamy dwa wolne miejsca w samochodzie, jakby ktos byl chetny. Plan wyglada tak, ze moj szwagier wylatuje do Sztokholmu, bodaj z Modlina (bilety poki co tanie), a ja z panna swa go w tym Sztokholmie zgarniam i ruszamy do Karlstad i tak dalej, i tak dalej...

W ogole to mamy dwa wolne miejsca w samochodzie, jakby ktos byl chetny. Plan wyglada tak, ze moj szwagier wylatuje do Sztokholmu, bodaj z Modlina (bilety poki co tanie), a ja z panna swa go w tym Sztokholmie zgarniam i ruszamy do Karlstad i tak dalej, i tak dalej...

Dom na mieszkanie własny mam, w niczym nie biegłem w cudzy ślad,
Każdego mistrza -m wyśmiał rad, który nie wyśmiał siebie sam...
jarmaj powinien Ci pomóc 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Z Modlinem to bym uważał, bo póki co to z Modlina mogą startować jedynie latawceH4lik pisze: bodaj z Modlina

-
bobej
- 0 gwiazdek
- Auto: Forek MY '11 2.0D
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Carfit chyba na urlopie . W Monte Carlo.H4lik pisze: Kurcze, na drugim forum Carfit pisal o spaniu w jakiejs sali kinowej, ale nie odbiera wiadomosci, to moze ktos z Was cos wie?

Oj tam ,niech będą wyścigi 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Raczej niewiele pomogę. Właśnie sobie uświadomiłem, że byłem tam już 7 lat temu.......eMTi pisze:jarmaj powinien Ci pomóc
Nie mam już namiarów na nasz nocleg.
Co do wyjazdu, to ciepło się ubrać, temp w rodzaju -30 są na porządku dziennym i zabrać zapas prowiantu do picia. W tym kraju pieprz...nej prohibicji nawet normalnego piwa nie da się kupić. Za to wszyscy Szwedzi pędzą na potęgę i masowo spijają się do nieprzytomności tą berbeluchą.

Z pewnością warto pojechać. Rajd Szwecji to najlepsza runda WRC jaką widziałem (w zasadzie to nie widziałem ich za dużo, tylko Szwecję, Finlandię i Niemcy - te wielokrotnie).
Dziekuje za pomoc. :)
Gumofilce i kuzuch juz przygotowane.
Gumofilce i kuzuch juz przygotowane.

Dom na mieszkanie własny mam, w niczym nie biegłem w cudzy ślad,
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

no i świeżutka fota z przed chwili

any comments

any comments

l_ewy, tak, ona jest skrętna ale producent ustalił ,że skręca się tylko raz 

burat, chyba no comments
To czekamy na kubice i niech mu pokaże, bo kościuszko niezbyt pochlebnie się o nim wyrażał w kontekście rajdów 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi, czy ja wie czy no comments
,a co do Kubicy to jakoś nie długo testuje Mercedesa w wersji DTM w Walencji więc raczej marnie widzę go w rajdówce na jakiś dłuższy czas chyba tylko jako okazjonalne starty pozostają 

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
No to wielka szkoda. Liczyłem, że startując w rajdach nakręci trochę na nie koniunkturę w kraju, mając tak silne zainteresowanie mediów swoją osobą. A tak lipa.
jarmaj, ja jakąś nadzieje pod skórą miałem też, choć zdrowy rozsądek mówił ,że nie ma szans choć jedzie dalej zobaczymy co będzie 

-
bobej
- 0 gwiazdek
vibowit pisze:To musiały być wściekłe łasice.burat pisze:any comments
Kościuch w akcji... Dobrze , że w ogóle pojechał dalej .
No i jeszcze "Big Moment"

oba filmiki razem doskonale obrazują co to znaczy, że wydało 

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
Kościuszko 13 po dzisiejszym dniu, ale właśnie się dowiedziałem, że na 2 miejscu Ogier w jeszcze ciepłym Polo WRC - no, no, zapowiada się niezły debiut!!!
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

-
bobej
- 0 gwiazdek
Opierałem się kryzysowi długo ... Próbowałem sobie wmówić , że go sobie wymyśliliśmy . Niestety jak zobaczyłem to : http://www.ewrc-results.com/startlist.p ... talia-2000 , musiałem się poddać . To se ne vrati