Zima w górach AD. 2012-2013
Re: Zima w górach AD. 2012-2013
Cześć w Niedzielę w Walimiu odbywa się świetna impreza nazywa sie Walimska Zimwka bedzie bardzo ciekawie . Bedziemy podazac odcinikiem od patelni do szczytu x3. Szczeguly http://walimrajdowy.pl/
każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest czarny
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubił: 0
- Polubione posty: 4 razy
booSTI, gdzie ten odcinek? Który to forumowicz, kiedy i gdzie organizuje "spotkanie forumowe" ? 

jak obecnie sytuacja na szwarcwaldzie? Bo opad w najbliższych dniach ma być mizerniutki.. 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
cyqan, odcinek w Odbiornikach Śląskich
Jest backward entry czy nie?
Link: http://www.youtube.com/watch?v=mTCFyhFX_gs
Jest backward entry czy nie?
Link: http://www.youtube.com/watch?v=mTCFyhFX_gs
czy Ty masz przód poszperowany?
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- cyqan
- 5 gwiazdek
Nie dałem rady sprawdzisz Szwarcwaldu (dzicze w robicie do 18h), ale na wichurze ulice białe, tylko że lód.
Ryjeks - u Was jak? Sidor ...?
Ryjeks - u Was jak? Sidor ...?
Świeży opad rzędu 0,5 cm. Polatać można ale warunki słabe 

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
oby coś posypało bo w niedziele reakcja poldona na gaz może być taka

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

ryjeks pisze:Świeży opad rzędu 0,5 cm. Polatać można ale warunki słabe

pytanie, czy w takich warunkach nadal chcecie wstawać skoro świt na sesję, skoro warunku nie ma?
jakby mi wystarczyło wystawić nogę z wyra, wsadzając ją od razu do samochodu i będąc za 3 minuty na oesie, to też bym cwaniakował 

eMTi pisze:jakby mi wystarczyło wystawić nogę z wyra, wsadzając ją od razu do samochodu i będąc za 3 minuty na oesie, to też bym cwaniakował

no niestety ostatnio u mnie budżetowo jest kiepsko, żeby nie powiedzieć fatalnie, a STi nie pali w trasie 12l, więc obecnie jak mam zrobić 160km samej dojazdówki, żeby mieć warunki jak pod wrocławiem i do tego wstawać o 5 rano, to gra jest niewarta świeczki
Ale serce mi pęka. No nic, Arti ma zrobić wieczorny rekonesans i zobaczymy.
Mnie to ciągnie do tras Zieleńcowych, zwłaszcza po ostatnim raporcie ryjeksa.. ponoć eldorado, także pod kątem ilości śniegu 

głowa do góry, raz pod wozem raz nad. Jak co to ja dziś startuje z Wawy mogę cię zabrać i wkleimy się do kogoś na prawy fotel czas przybycia planowany 21-00.eMTi pisze:no niestety ostatnio u mnie budżetowo jest kiepsko, żeby nie powiedzieć fatalnie, a STi nie pali w trasie 12l, więc obecnie jak mam zrobić 160km samej dojazdówki, żeby mieć warunki jak pod wrocławiem i do tego wstawać o 5 rano, to gra jest niewarta świeczkiAle serce mi pęka. No nic, Arti ma zrobić wieczorny rekonesans i zobaczymy.
Mnie to ciągnie do tras Zieleńcowych, zwłaszcza po ostatnim raporcie ryjeksa.. ponoć eldorado, także pod kątem ilości śniegu
Trzeba zrobić rekonesans, zobaczyć czy są u nas jako takie warunki.. Jak nie, to nie ma sensu zrywać się z samego rana i latać po ciemku..
Tylko zbierać się i lecieć prosto do Wojtasa, tam jest Bosko
Tylko zbierać się i lecieć prosto do Wojtasa, tam jest Bosko

Ja jestem w kontakcie z Artim i jak coś się zgra to jestem jak w dym :) a co z naszym Lucusiem? Przecież ma tak blisko!
Nie powiem, iż kobiety nie mają charakteru, raczej mają codziennie inny.
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubione posty: 0
No właśnie wróciłem do chaty. W okolicznych wioskach duuuużo lodu. Zaraz odwożę matulę na imprezę to zobaczę jak tam w górach zdam relacje.

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubione posty: 0
Po wykonanym na Szwarcwaldzie rekonesansie na pytanie czy w górach są dobre warunki musiałbym zacytować kolegów:

Śniegu na drodze bardzo mało, lekko sypnięte solą i piachem, chwilami prześwituje nieco oblodzony asfalt, bandy zerowe. Warunki na maks dwa, trzy przejazdy. Przy szczycie nieco lepiej ale nierówno przez zmrożony śnieg.
To co pada z nieba to taka zmrożona szadź i jest tego na razie niestety jak na lekarstwo. Ja dzisiaj odpuszczam (muszę wymienić reflektor) a rano zobaczę jaka będzie sytuacja ale szału się nie spodziewam, bo prognoza nie jest obiecująca.

Śniegu na drodze bardzo mało, lekko sypnięte solą i piachem, chwilami prześwituje nieco oblodzony asfalt, bandy zerowe. Warunki na maks dwa, trzy przejazdy. Przy szczycie nieco lepiej ale nierówno przez zmrożony śnieg.
To co pada z nieba to taka zmrożona szadź i jest tego na razie niestety jak na lekarstwo. Ja dzisiaj odpuszczam (muszę wymienić reflektor) a rano zobaczę jaka będzie sytuacja ale szału się nie spodziewam, bo prognoza nie jest obiecująca.

- cyqan
- 5 gwiazdek
Czekamy zatem na kolibra, który gdzieś z wawy teraz leci i ruszamy na nocne OSy.
Jak coś telefony.
Cya!
Jak coś telefony.
Cya!
ech.. tego się spodziewałem.. No to wrocek na stand-by'u