Karting Tor WRC we Wrocławiu.
- TomekSliwa
- 4 gwiazdki
- Auto: Subaru "Masakrathor" STi, Outback H6
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Karting Tor WRC we Wrocławiu.
Może w poniedziałek 14.01.2013 godzina 18.00?
Organizuję wówczas RW Trophy i mogę zrobić osobną klasyfikację forumową.
Jeśli ktoś chętny to zapraszam do wpisania się na listę (stawka to 35 zł za 10 min. jazdy, ilość jazd - dowolna do wyczerpania portfela ;) ) :
1. Tomek Śliwa ;)
2.
Organizuję wówczas RW Trophy i mogę zrobić osobną klasyfikację forumową.
Jeśli ktoś chętny to zapraszam do wpisania się na listę (stawka to 35 zł za 10 min. jazdy, ilość jazd - dowolna do wyczerpania portfela ;) ) :
1. Tomek Śliwa ;)
2.
- TomekSliwa
- 4 gwiazdki
Dzisiaj o 18.00 znowu fruwamy, na razie w seniorach prowadzi wabik, ale dzisiaj już jeżdżę więc mam nadzieję poprawić wynik
. Jeśli ktoś ma ochotę to zapraszam. Tor WRC ul. Buforowa 2

- TomekSliwa
- 4 gwiazdki
wabik, super! :)
TERZO, nie wiem jak to Tobie delikatnie powiedzieć...
Nie wystarczy Ci że mnie zlałeś na Rakietowej?
A na serio to jak pisałem wcześniej mogę zrobić klasyfikację forumową, ja tam osobiście lubię wyzwania i walkę i tą chęć dogonienia szybszego, a że to nie moje fury więc czasami ...
TERZO, nie wiem jak to Tobie delikatnie powiedzieć...
Nie wystarczy Ci że mnie zlałeś na Rakietowej?

A na serio to jak pisałem wcześniej mogę zrobić klasyfikację forumową, ja tam osobiście lubię wyzwania i walkę i tą chęć dogonienia szybszego, a że to nie moje fury więc czasami ...

- TomekSliwa
- 4 gwiazdki
Eh! Człowiek całe życie się uczy...
Zapomniałem dodać że przypadkiem ten teren gdzie jest tor WRC, jest terenem zamkniętym gdzie nie obowiązują przepisy ruchu drogowego, przypadkiem też o tak późnej porze nic się tam nie dzieje, przypadkiem jest tam sporo miejsca, przypadkiem napadało tego białego cudu.
Nie wierzę w przypadki!
Będzie kamerka i jeśli da radę to kilka ujęć zrobimy też na śniegu, na pewno nikogo tym newsem nie zainteresowałem
ale tak tylko piszę aby przygotować Was na filmik z kilkoma śnieżnymi bokami (powinno dać radę). wabik, TERZO, szykujcie się!
Ale najpierw Karting
Zapomniałem dodać że przypadkiem ten teren gdzie jest tor WRC, jest terenem zamkniętym gdzie nie obowiązują przepisy ruchu drogowego, przypadkiem też o tak późnej porze nic się tam nie dzieje, przypadkiem jest tam sporo miejsca, przypadkiem napadało tego białego cudu.
Nie wierzę w przypadki!

Będzie kamerka i jeśli da radę to kilka ujęć zrobimy też na śniegu, na pewno nikogo tym newsem nie zainteresowałem

Ale najpierw Karting

TomekSliwa, ale tam są nierówne płyty
a załatwią pachołki? 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
No to się spóźniłem z czytaniem foruma 

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

- TomekSliwa
- 4 gwiazdki
Wyniki dzisiejszych kartingowych amatorskich wypocin (przynajmniej moich ;) ):
http://tomeksliwa.blogspot.com/2012/11/ ... rophy.html
Po pierwszym przejeździe już witałem się z gąską ale po drugim zmiażdżył mnie Wabik :/
Na osłodę mi zostało objechanie Zimowego Mistrza i Pogromcy Wszystkiego co jeździło na Rakietowej a szczególnie evo
Marcina vel TERZO (już nie samo TERZO ;) )
Jednak jak się okazało była to tylko zaledwie rozgrzeweczka do After Party
Może nie fruwaliśmy jak Maras w Walimiu ale bardzo skutecznie przysporzyliśmy niecodzienną rozrywkę pracownikom toru (chłopaki siedzą tam cały dzień i wieczór, należało im się), wszyscy oglądali SUBARU POWER sponsored by SAWD
Placyk był, 3 okrutne Bestie też! Boków co nie miara, może to nie był Rajd Szwecki ale po raz pierwszy miałem okazję polatać z uturbionymi braćmi w trókącie
Ujęcia jak się dowiedziałem były całkiem niezłe, więc na dniach będzie się czym pochwalić.
A najważniejsze oprócz tego że prawie wygrałem na kartach ;) i polatałem w zacnym gronie po białym Subarakiem, było mega fajne spędzenie czasu z bulgotami i pewnie jeszcze następną godzinę byśmy przegadali ale musiałem już jechać
No i ogrmne wrażenie zrobił na mnie WRX Wabika. Pół bugeye, pół Blob + troszkę Eagle dawało akustycznie MEGA radę, wydech pod butem RZĄDZI!
My z TERZO wykorzystaliśmy niską masę i zgrabniej (IMHO) fruwaliśmy ale co GC8 to GC8
Przy okazji jest szansa na nawrócenie bardzo sympatycznego pracownika Toru WRC na Jasną stronę mocy bo się biedak skodą przemieszcza a na kartach jeździć umi więc może to być ciekawy nabytek do walki z play station evo
W każdym bądź razie mega fajnie spędzony dzień i na gokartach i w Subaru.
Za tydzień też tam będę i za dwa jak najbardziej
http://tomeksliwa.blogspot.com/2012/11/ ... rophy.html
Po pierwszym przejeździe już witałem się z gąską ale po drugim zmiażdżył mnie Wabik :/
Na osłodę mi zostało objechanie Zimowego Mistrza i Pogromcy Wszystkiego co jeździło na Rakietowej a szczególnie evo

Jednak jak się okazało była to tylko zaledwie rozgrzeweczka do After Party

Może nie fruwaliśmy jak Maras w Walimiu ale bardzo skutecznie przysporzyliśmy niecodzienną rozrywkę pracownikom toru (chłopaki siedzą tam cały dzień i wieczór, należało im się), wszyscy oglądali SUBARU POWER sponsored by SAWD

Placyk był, 3 okrutne Bestie też! Boków co nie miara, może to nie był Rajd Szwecki ale po raz pierwszy miałem okazję polatać z uturbionymi braćmi w trókącie

Ujęcia jak się dowiedziałem były całkiem niezłe, więc na dniach będzie się czym pochwalić.
A najważniejsze oprócz tego że prawie wygrałem na kartach ;) i polatałem w zacnym gronie po białym Subarakiem, było mega fajne spędzenie czasu z bulgotami i pewnie jeszcze następną godzinę byśmy przegadali ale musiałem już jechać

No i ogrmne wrażenie zrobił na mnie WRX Wabika. Pół bugeye, pół Blob + troszkę Eagle dawało akustycznie MEGA radę, wydech pod butem RZĄDZI!
My z TERZO wykorzystaliśmy niską masę i zgrabniej (IMHO) fruwaliśmy ale co GC8 to GC8

Przy okazji jest szansa na nawrócenie bardzo sympatycznego pracownika Toru WRC na Jasną stronę mocy bo się biedak skodą przemieszcza a na kartach jeździć umi więc może to być ciekawy nabytek do walki z play station evo

W każdym bądź razie mega fajnie spędzony dzień i na gokartach i w Subaru.
Za tydzień też tam będę i za dwa jak najbardziej

- TomekSliwa
- 4 gwiazdki
Najpierw polataliśmy na kartingu na czas a potem z TERZO I Wabik'iem mieliśmy trochę śnieżnego funu:
Link: http://www.youtube.com/watch?v=avk8R-cfKps
Link: http://www.youtube.com/watch?v=avk8R-cfKps
Było absolutnie znakomicie zarówno na kartach jak i śniegu (filmik robi robotę nawet dźwiękowo
)
Już żałuję, że nie będzie mnie w najbliższy poniedziałek