Fido ,Arti gratulacje Ja dziś o czwartej rano od wału do mordoru po siekierach slalomem i boami jak u Ala jechałem Kurcze garaż muszę wymyślić bo rano nie było widać auta
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
"Zarząd klubu Asseco Prokom Gdynia informuje, że w porozumieniu z Urzędem Miasta Gdynia podjęto decyzję, że zespół cheerleaders występujący w ramach klubu Asseco Prokom Gdynia utworzy własną działalność gospodarczą i pod nią będzie dalej występował w trakcie meczów PLK i Eurolidze.
Zarząd klubu akceptuje i w pełni popiera taki kierunek rozwoju, mając na uwadze dzisiejsze ograniczenia budżetowe klubu, przy jednoczesnej konieczności wsparcia sportu młodzieżowego, a także kontynuowania inicjatyw społecznych, które są prowadzone od lat (...). Istotnym aspektem decyzji jest również fakt iż wieloletnia, wspólna praca klubu i zespołu cheerleaders pozwoliła osiągnąć tak wysoki poziom, że dzisiaj zespół taneczny może rozwijać się samodzielnie oraz występować w innych imprezach sportowych w kraju i zagranicą. Cieszymy się z dalszej współpracy już w nowej formule" - czytamy w oświadczeniu klubu.
W praktyce oznacza to, że cheerleaderki z Gdyni założą osobne stowarzyszenie (z nową nazwą), które będzie funkcjonowało przy Urzędzie Miasta Gdyni i które na mecze koszykarzy Prokomu będzie po prostu wynajmowane.
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
Piękny, piękny!
Odebrałem z naprawy pokolizyjnej swoją Subarynkę.
A tak wyglądały skutki:
Do tego jeszcze moje obcierki przy wjeżdżaniu/wyjeżdżaniu z garażu:
Za kasę, którą otrzymałem od PiZetjU naprawiłem uszkodzenia pokolizyjne i jeszcze trochę zostało na polerkę. Dużych zniszczeń w powłoce lakierniczej dokonały myjnie mechaniczne i wnuki. Co prawda grabkami lodu nie zbijały , ale urządziły sobie wyścigi samochodzików na masce. Jednak rysy da się spolerować. Na szczęście.