Zima w górach AD. 2012-2013
Re: Zima w górach AD. 2012-2013
booSTi z naszej stałej ekipy jest jeszcze kris82, który jednak ma obecnie jeszcze chwilowo silnik poza furą, a krzysiek jedzie właśnie do Szpindla..
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Kurde moi ziomale z audi też się wykruszyli, bo jutro do pracy
, a samemu gnać, kto mnie potem odholuje ;) - lepiej nie.
A jutro też będzie opcja latania?

A jutro też będzie opcja latania?

dzięki za spota panowie
Ciara dawaj filmik

Ciara dawaj filmik

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Dzieki Panowie za spota idę w kime i jutro koło 12 odpalamy sie z cygim na trasy dzwonic jak cos 

- Maxi74
- 2 gwiazdki
- Auto: napewno kiedyś znowu będzie...
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Dzięki za spotkanko i kiełbachę
Do następnego 

Memento quod nix egisse etiam noceat possit ...
Spokojnie burat ja dopiero wrocilem do domu
. Jutro wrzuce Twoje piruety no i swoje kalecznictwo łącznie z przygoda wrzuce
. Dzieki za spota i oby do jutra chociaz fundusz cieniutki
.
PS. NAPRAWDE NIE MA WARUNKOW

PS. NAPRAWDE NIE MA WARUNKOW

Jest dzisiaj powtórka? Jutro nikt nie idzie do pracy i będą chętni z wro. Potrzebujemy lokalnego przewodnika ;)
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
Niestety...booSTI pisze:Jest dzisiaj powtórka?
Warun jest tylko na "Wolfenstein'ie", który właśnie został zaliczony. Reszta posypana jakimś szitem, który wszystko rozpuścił

Za moment lecimy sprawdzić Kartynię, ale czy będzie moc na wieczór, to nie jest pewne.
Na warunki trzeba niestety polować w tym sezonie

Faaaaaaaaaaaaak! To dawajcie znaka czy brak warunków, żebyśmy nie wtopili kilometrów...
Też się piszę na powtórkę czekam na info 

Sliki w lecie, kolce w zimie zawsze wierny Subarynie 

booSTI, nie bardzo Panie. Niby biało ale lód pod spodem, a to nie jazda.
Czekamy na odwilż, a po odwilży może nas jeszcze zima ugości.
Czekamy na odwilż, a po odwilży może nas jeszcze zima ugości.
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
No jak wczoraj był git, a dzisiaj lipa? Myślałem, że tam w górach non stop sypie...
Kuźwa mać!
Kuźwa mać!

wczoraj rewelacji tez nie było , lód wyłaził na zakrętach spod śniegu mocno. Sami zastanawialiśmy się co jest z tym śniegiem bo cały czas niby pada ale na drodze tego nie widać 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- cyqan
- 5 gwiazdek
Ni ma mocy, ale sobota polatana...
Link: http://www.youtube.com/watch?v=lzbDCccr ... e=youtu.be
Link: http://www.youtube.com/watch?v=Iy-KftF3 ... e=youtu.be
A tak poza tym, to....

Link: http://www.youtube.com/watch?v=lzbDCccr ... e=youtu.be
Link: http://www.youtube.com/watch?v=Iy-KftF3 ... e=youtu.be
A tak poza tym, to....

[cenzura] oblatany widzę :)
Ostatnio zmieniony 29 sty 2013, o 12:49 przez booSTi, łącznie zmieniany 1 raz.
Tutaj prosze z piatku filmik z moja mala przygoda i kaleczeniem bo auto ni cholery nie chcialo sie łamać nie wiem czemu
A tutaj na specjalne zamówienie burata filmik z jego udzialem defacto nagrany przypadkiem
.
PS. Dosc ladnie teraz pada
PS. Czy was tez zawsze tak wyrzuca jak mnie na tym zakrecie z pierwszego filmiku ? ;/. Za kazdym razem jak ladnie sie złamie to leci i leci. Ostatnio @lberta mialem na prawym fotelu u siebie i tez tam wpadlem :F.

A tutaj na specjalne zamówienie burata filmik z jego udzialem defacto nagrany przypadkiem

PS. Dosc ladnie teraz pada

PS. Czy was tez zawsze tak wyrzuca jak mnie na tym zakrecie z pierwszego filmiku ? ;/. Za kazdym razem jak ladnie sie złamie to leci i leci. Ostatnio @lberta mialem na prawym fotelu u siebie i tez tam wpadlem :F.
Ciara pisze: Czy was tez zawsze tak wyrzuca jak mnie na tym zakrecie z pierwszego filmiku ? ;/. Za kazdym razem jak ladnie sie złamie to leci i leci. Ostatnio @lberta mialem na prawym fotelu u siebie i tez tam wpadlem :F.
Na podstawie filmiku ciężko coś pomóc ale na przełomie 1:13-1:14 powinieneś odpuścić gaz, wtedy przód by zacieśnił zakręt, tył trochę nadrzucił i wtedy gaz w podłogę. Jeśli odpuszczenie gazu nie pomoże na tyle by było dobrze, to trzeba delikatnie klepnąć w hamulec, wtedy musi zadziałać.
Najgorzej jak jest pod przednimi kołami lód, a z tyłu nie, to sprawy się trochę komplikują.
Tak w skrócie to widzę

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
No na filmikach widać, że 100% biało to nie było + czasami lodzik... Czyli niewesoło.
- cyqan
- 5 gwiazdek
Trzeba dozować gazem.... Choć niektórzy preferują szkołę zabicia gazu i wyciągania na prostych kołach.Ciara pisze:Czy was tez zawsze tak wyrzuca jak mnie na tym zakrecie z pierwszego filmiku ?
Musisz po prostu poświęcić dzień na nawroty, przejechać go 30x i później będziesz je robił z automatu

A ja myslalem ze przy napedzie 4x4 gaz wbity w podloge zawsze wyciagnie
. Czlowiek glupi sie rodzi i glupi umrze 

to zależy od sytuaji, nawierzchni i miliona innych czynników... A jak się nie ma z przodu szpery, to Ci w pewnym momencie nagle wywali przód z zakrętu 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
No dziwi mnie to ze zawsze sie tak ladnie zlamie, lece cudnie bokiem i na koncu zawsze mnie wyrzuci :F. Swoja droga ladnie pada dzisiaj ...