Link: http://www.youtube.com/watch?v=snEuERpUjhw i naprawdę w swoich latach w rajdach demoludów dawały radę
ale o praktyczne rady co i jak w Trabancie to już do wujka Bergena starego trabanciarza
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"
burat pisze:
ee zatoru nie będą robić bo jak wygra jedna opcja to drugiej nie będzie po prostu
Burat no nie rób jaj, że poświęcisz przejazd kilkudziesięciu Imprez z fanatykami za kierownicą na rzecz przeturlania się kilku bądź co bądź wesołych i oldschoolowych ale zawsze jednak truchełek?
nie denerwuj mnie, bo mi tuż przed odjazdem gopro przełączyło się przypadkowo na tryb zdjęć i uchwyciło tylko fotkę na miejscu zbiórki, bez naszego pięknego przejazdu Dobrze, że w trakcie głównej akcji było już wszystko ok
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
1 burat
2 jarmaj
3 pawlaswrc
4 eMTi
5 Konto usunięte
6 cyqan
7 krysztal
8 piter 35
9 niuniek
10 terzo
11.pas_ti
12. Remek (o ile nie będę ganiać kangurów )
13. l_ewy
14. Miś Artiś
15. Maxi74
16. mlm
17. jdm
18. wolak (srebrzana2)
19. żemol
20. Dawide-GP
21. barbie
22. marNY
23. Zdanek
A z tymi progami to prawda ?
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą... "Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
Żemol, ogarnij się, kto puści OS po progach zwalniających.
W tym roku, gdyby jednak to wydarzenie doszło do skutku, powinniśmy poprosić o eskortę policji z miejsca zbiórki na OS Inni użytkownicy drogi byli delikatnie mówiąc bardzo niepocieszeni jak po to żeby się kolumna nie porwała zablokowaliśmy dwa główne skrzyżowania na przejazd kilkudziesięciu samochodów.
Arti pisze:Żemol, ogarnij się, kto puści OS po progach zwalniających.
Z tymi progami to był żarcik hehehehe
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą... "Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
boska przeróbka, tej jeszcze nie znałem.. A ja pamiętam jakiś rajd w Holandii, w który zdaje się przelatywali przez próg i kilka rajdówek skończyło tam żywot
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Wczoraj sprzedałem Imprezę ale kto wie co się przez te parę miesięcy wydarzy :D Wolę być wpisany i nie pojechać niż kupić furę i obejść się smakiem Dlatego wpisuję się na listę bo choć auto sprzedane to w serduchu plejady zostały na zawsze...
1 burat
2 jarmaj
3 pawlaswrc
4 eMTi
5 Konto usunięte
6 cyqan
7 krysztal
8 piter 35
9 niuniek
10 terzo
11.pas_ti
12. Remek (o ile nie będę ganiać kangurów )
13. l_ewy
14. Miś Artiś
15. Maxi74
16. mlm
17. jdm
18. wolak (srebrzana2)
19. żemol
20. Dawide-GP
21. barbie
22. marNY
23. Zdanek
24. Pavel