Link do ogłoszenia:
http://otomoto.pl/subaru-impreza-wrx-C26032479.html
Cena jest pojęciem względnym więc proszę zainteresowanych o własne propozycje.
Zależy mi na sprzedaży do końca roku.
Oddam "do kompletu":
- klapę tylną z "naleśnikiem" WRX,
- uszkodzoną skrzynię biegów,
- kabel OBDII VAG KKL + oprogramowanie (działa bez problemu po SSM),
- instalkę Ecu explorer + pomoc w instalacji oraz konfiguracji,
- materiały "IMPREZA SERVICE MANUAL" dotyczące przedmiotowego modelu w wersji elektronicznej.
[S] Subaru WRX Bug Eye MY01 [SPRZEDANY]
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- freediver
- 4 gwiazdki
- Auto: WRX 01' pogromca owadów :)
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: [S] Subaru WRX Bug Eye MY01
Fajny Robal :) Jak już piszesz że uppipe się rozsypał to dodaj do usterek wiatrak przez którego cały ten złom z uppipe przeleciał 

Turbina bije równo (na wskaźniku BOOST max 0,8bara) nie wydając przy tym dźwięków wskazujących na usterki.freediver pisze:Fajny Robal :) Jak już piszesz że uppipe się rozsypał to dodaj do usterek wiatrak przez którego cały ten złom z uppipe przeleciał
Temat uppipe wygląda nastepująco:
Przy raptownym odpuszczeniu pedału przyspieszenia albo lekkim jego muśnięciu kiedy silnik schodzi z obrotów słychać "dziwne dźwięki".
Najnowsze obsłuchiwanie miało miejsce w Katowicach gdzieś w kwietniu tego roku i jednoznacznie wskazano: UPPIPE.
Zapoznałem się z przewidywanym kosztem naprawy i odpuściłem z braku funduszy (tym bardziej, że zapewniono mnie, że można z tym jeździć).
Aktualizacja
Wymieniony UPPIPE (stary do wglądu + zdjęcia turbiny).
Wymieniony olej.
Na w/w - także faktura do wglądu.
Wymienione opony na zimowe.
Zrobiony przegląd rejestracyjny dzisiaj (bez uwag).
PROPONUJE CENE: 23 000 PLN
Wymieniony UPPIPE (stary do wglądu + zdjęcia turbiny).
Wymieniony olej.
Na w/w - także faktura do wglądu.
Wymienione opony na zimowe.
Zrobiony przegląd rejestracyjny dzisiaj (bez uwag).
PROPONUJE CENE: 23 000 PLN
- Kaiser_Sowza
- 2 gwiazdki
- Auto: Impreza WRX Sport Wagon JDM
20 za buga?
To ja już wolę jeździć swoim aż się rozpadnie. 

Założyciel Japanese Fanatics. Miłośnik JDM.
To jeszcze nic. Finalnie poszedł za dużo niej niż 20 (z oponami letnimi, naleśnikiem luzem a także kabelkiem KKL + soft oraz przewodami SAMCO luzem do podciśnienia).Kaiser_Sowza pisze:20 za buga?To ja już wolę jeździć swoim aż się rozpadnie.
Była to naprawdę dobra okazja - pilnie potrzebowałem kasy na nowy samochód do działalności.
Próbowałem go sprzedać jakieś trzy miesiące za normalne pieniądze ale się nie udało.
Będąc pod ścianą sprzedałem za niską cenę.
Później przez miesiąc zastanawiałem się czy dobrze zrobiłem.
Koniec końców wszedłem sobie na otomoto i jak zobaczyłem tam NADAL prawie wszystkie BUGi, które były wystawiane w czasie kiedy wisiał też mój,
doszedłem do wniosku, że jednak miało to sens.
Myślę, że za jakiś czas auto pojawi się do sprzedaży (ponieważ kupujący cośtam wpominał, że pojeżdzi 6 miesięcy i ........ sprzeda z zyskiem

Wszystkim, którzy sprzedają w tym trudnym czasie IMPREZE lub inne SUBARU turbo życzę powodzenia i uzyskania dobrej ceny.
A jeśli jest taka możliwość to lepiej .......... niech nie sprzedają

- freediver
- 4 gwiazdki
- Auto: WRX 01' pogromca owadów :)
Przyjmij moje szczere kondolencje
Sprzedać taką furę za mniej niż 20koła, mam nadzieję że nie stanę przed taką sytuacją, wolę jeździć swoim jeszcze kilka lat niż sprzedać za 20tyś kiedy właściwie tyle samo w ciągu 3 lat w niego wpakowałem. Przynajmniej wiem czym jeżdżę..

- Kaiser_Sowza
- 2 gwiazdki
- Auto: Impreza WRX Sport Wagon JDM
Dołączam się do kondolencji.freediver pisze:Przyjmij moje szczere kondolencjeSprzedać taką furę za mniej niż 20koła, mam nadzieję że nie stanę przed taką sytuacją, wolę jeździć swoim jeszcze kilka lat niż sprzedać za 20tyś kiedy właściwie tyle samo w ciągu 3 lat w niego wpakowałem. Przynajmniej wiem czym jeżdżę..

Założyciel Japanese Fanatics. Miłośnik JDM.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
się komuś przy farciłoGUEST pisze: To jeszcze nic. Finalnie poszedł za dużo niej niż 20 (z oponami letnimi, naleśnikiem luzem a także kabelkiem KKL + soft oraz przewodami SAMCO luzem do podciśnienia).
: