No i proszę... jest!
Proponuję odświeżyć i konsekwentnie updatować.
Nudą wieje ostatnio, te same wątki na pierwszej stronie. Może przynajmniej tu się coś będzie działo.

Nie musi być artystycznie, może być codziennie...
To ja pozwolę sobie zacząć

daj na picasaweb, imageshack (brr), flickr etc i później zalinkuj na forumie :)danikl pisze: Nie wiem jak wstawić w większej rozdzielczości
Kociaki są przesłodkie!damaz pisze:miałem rozterki tematyczne więc wrzucam tu
https://picasaweb.google.com/damazia.damaz/Kuweta02
P.S.
podziękowania ponowne na ręce Marcina
Przecież one się tam marnują pod drzewami, bo wiadomo, nie wszystkie da się pod dachem schować. Nie ma opcji, żeby coś odkupić? Wiadomo, żeby uratować.rrosiak pisze:Długi weekend spędziliśmy w "wypasionym" ośrodkuSuper bryki pod domkami
Niektóre z obiektów na fotkach mogłyby zagościć w Estetach, ale niestety trzeba by je najpierw umyć i wyeksponować.
Wszystkie fotki tutaj
Zadzwonię i zapytam.pawlaswrc pisze: Nie ma opcji, żeby coś odkupić?
To i tak nie wszystkie, jest jeszcze druga lokalizacja.pawlaswrc pisze: Po prostu ich tam jest trochę za dużo
Kolega, syn właściciela też tak sądzi, ale ojciec jest niereformowalny.pawlaswrc pisze: nie sądzę, żeby właściciel zdołał wszystkie ocalić
Jak byś się coś dowiedział, to będzie fajnie. Jakiegoś Borka za grosze chętnie bym uratowałrrosiak pisze:Zadzwonię i zapytam.pawlaswrc pisze: Nie ma opcji, żeby coś odkupić?To i tak nie wszystkie, jest jeszcce druga lokalizacja.pawlaswrc pisze: Po prostu ich tam jest trochę za dużoKolega, syn właściciela też tak sądzi, ale ojciec jest niereformowalny.pawlaswrc pisze: nie sądzę, żeby właściciel zdołał wszystkie ocalić