Rajdy 2013
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Re: Rajdy 2013
Tak kiedyś wyglądały rajdy.
U nas też lista startowa >100 była czymś spotykanym w Mistrzostwach Polski.
Jakie tłumy były na rajdach w Polsce pod koniec lat '90. Teraz na całym rajdzie jest pewnie mniej ludzi, niż wtedy na jednym zakręcie. W MŚ jest podobnie.
U nas też lista startowa >100 była czymś spotykanym w Mistrzostwach Polski.
Jakie tłumy były na rajdach w Polsce pod koniec lat '90. Teraz na całym rajdzie jest pewnie mniej ludzi, niż wtedy na jednym zakręcie. W MŚ jest podobnie.
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
O taaaak, to lista marzeń!!! Kocham tamte czasy i żałuję, że tak późno zacząłem jeździć na rajdy. Właściwie, to zacząłem niedługo po wycofaniu WuRCów 

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

znalazłem na Fejsie z podpisem: ''Prosze nie lejcie nas aż tak bardzo''

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

burat, ale go nie lubisz 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
nieeeeee ,ale zdjęcie i podpis mistrz

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0

A jakie wieści z MC, bo nie jestem na czasie?
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

jak to ładnie go ktoś w komentarzach podsumował: "TRATA DO ZWYCIĘZCY 35 MINUT
WYPRZEDZIŁY GO 2 AUTA S2000 STRATA DO 9 1;10" 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Ja przepraszam, czy to forum dąży do poziomu śmietnika pryszczatych gimnazialistów, jaki na przykład autoklub dawno osiągnął, równając się z onetem?
Co komu kurwa przeszkadza że Kościuszko jeździ?
Ukradł pieniądze? Jak tak, to wio na prokuraturę i donos proszę złożyć.
Jak nie, to guzik komu do tego. A pierdolenie o układzikach itp jest po prostu żałosne. Jak zazdrość dupę ściska, to trzeba samemu się ruszyć i postarać, aby sobie układziki też zrobić i kapuchę mieć na bujanie się po świecie, a nie oneto podobne żale wylewać pierdząc w stołek przed komputerem.
A jeździ jak umie. Pewnie nie jest i nie będzie następcą Loeba, ale jakoś tam sobie daje radę. I fajnie że Polak ściga się w najwyższym cyklu.
Więcej energii w zainteresowanie sie swoimi budżetami i jazdą, mniej cudzymi. A wtedy za parę lat lista mistrzów świata z Polski z pewnością zacznie rosnąć
Sorry za słownictwo, ale nie sądziłem że to forum kiedyś tak bardzo zniży się do takiego poziomu.
Co komu kurwa przeszkadza że Kościuszko jeździ?
Ukradł pieniądze? Jak tak, to wio na prokuraturę i donos proszę złożyć.
Jak nie, to guzik komu do tego. A pierdolenie o układzikach itp jest po prostu żałosne. Jak zazdrość dupę ściska, to trzeba samemu się ruszyć i postarać, aby sobie układziki też zrobić i kapuchę mieć na bujanie się po świecie, a nie oneto podobne żale wylewać pierdząc w stołek przed komputerem.
A jeździ jak umie. Pewnie nie jest i nie będzie następcą Loeba, ale jakoś tam sobie daje radę. I fajnie że Polak ściga się w najwyższym cyklu.
Więcej energii w zainteresowanie sie swoimi budżetami i jazdą, mniej cudzymi. A wtedy za parę lat lista mistrzów świata z Polski z pewnością zacznie rosnąć

Sorry za słownictwo, ale nie sądziłem że to forum kiedyś tak bardzo zniży się do takiego poziomu.

jarmaj, czuję się trochę wywołany do tablicy. Ja generalnie mam w dupie ile kapusty ktoś ma. Sam raczej mam jej mniej, niż więcej... Czy mu zazdroszczę... JASNE (ale na zasadzie, że gość ma fajną sytuację i może realizować swoją pasje i jeździć... A nie na zasadzie: co za bucefał, niech mu koło odpadnie)
Natomiast trochę drażniące dla mnie jest to, że gość który ma takie zaplecze i wsparcie (od najmłodszych lat: finansowe, treningowe, mentalne, dostęp do sprzętu, fachowa pomoc) i jest zawodowcem (ciężko mi go określić inaczej), bardzo mocno koloryzuje swoje występy na poziomie PR'owym... A nie podkręca się faktów, gdy pogoniło się towarzystwo
(wynik broni się sam). Po drugie (tak odbieram Michała, nie znam go prywatnie) jego występy w mediach są dla mnie pełne wyuczonego luzu (i mnie to razi)
Chciałbym też zauważyć, że z zawodnika jakim jest np. Oleksowicz nikt nie robi sobie "podśmiechujek"... Który jeździ bo lubi, wyników wielkich nie ma, ale nie ma też tej całej medialnej otoczki..
Natomiast trochę drażniące dla mnie jest to, że gość który ma takie zaplecze i wsparcie (od najmłodszych lat: finansowe, treningowe, mentalne, dostęp do sprzętu, fachowa pomoc) i jest zawodowcem (ciężko mi go określić inaczej), bardzo mocno koloryzuje swoje występy na poziomie PR'owym... A nie podkręca się faktów, gdy pogoniło się towarzystwo

Chciałbym też zauważyć, że z zawodnika jakim jest np. Oleksowicz nikt nie robi sobie "podśmiechujek"... Który jeździ bo lubi, wyników wielkich nie ma, ale nie ma też tej całej medialnej otoczki..
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Ja tam sie ciesze, ze mamy kogos w WRC, i to, jakby nie patrzec - aktualnie w pierwszej dziesiatce.
Tym bardziej mnie to raduje, ze niedlugo bede mial okazje ogladac "na zywo".

Tym bardziej mnie to raduje, ze niedlugo bede mial okazje ogladac "na zywo".

Dom na mieszkanie własny mam, w niczym nie biegłem w cudzy ślad,
Każdego mistrza -m wyśmiał rad, który nie wyśmiał siebie sam...
No to druga część jest chyba do mnie i o ile Kościuszko jakoś mnie nigdy nie ruszał (choć to co pisze Barthol rzuca światło na moją podświadomą niechęć do niego) , o tyle co do układów tego jak pan Ruta dostał się do Orlen Teamu jest dla mnie drażliwe bardzo bo owszem czuje się okradziony z mojej kasy bo Orlen nie jest prywatną firmą , a więc kasę na zabawę w rajdowanie wyciągnięte są z mojej kieszeni do tego zawsze na Orlenie tankowiec między innymi dlatego że sponsorowali Hołka , a sposób w jaki się to skończyło mnie wqrwia.
Sory ale tak na szybko pisane z telefonu a to ciężko się pisze
Sory ale tak na szybko pisane z telefonu a to ciężko się pisze

O, to przy okazji dorzuce moje, bo mi przypomnailes:

żeby jeszcze nie był takim ściemniaczem lubiącym swego czasu klepać amatorów... 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
oj ale wtedy to on chyba też był amator

Hahaha ciekawe u kogoburat pisze:
znalazłem na Fejsie z podpisem: ''Prosze nie lejcie nas aż tak bardzo''![]()

''Jeżdżenie w kasku w rajdówce jest jak sex ze gumą, nie wygodnie ale bezpiecznie'' by Felix
No i Ogier wygrał Szwecję ,a co ciekawe w bezpośredniej konfrontacji pokonał Loeba

co do naszych Sołek 12 w generalce gratki również
Kościuszko 14sty
a tak jechał Petter w klasie historycznej tego rajdu
Link: http://www.youtube.com/watch?v=v3EZDxEdL-A

co do naszych Sołek 12 w generalce gratki również
Kościuszko 14sty
a tak jechał Petter w klasie historycznej tego rajdu

Link: http://www.youtube.com/watch?v=v3EZDxEdL-A

Wrocilem dwie godziny temu. Jestem padniety. Jak sie ogarne, to jakas relacje naskrobie.
Lotos zaprezentował zespół:

barwy w stylu korporacji taksówkowej
źródło: rsmp.pl

barwy w stylu korporacji taksówkowej

źródło: rsmp.pl
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
dokładnie ,w porównaniu z zeszłorocznymi wyglądają słabo