Właśnie tak dzisiaj stali na S8. W szczerej dupie, na ledziutkim łuku, gdzie było ograniczenie do 100.

CB na szczęście daje radę.
Gorsi są ci jeżdżącyjarmaj pisze:
Właśnie tak dzisiaj stali na S8. W szczerej dupie, na ledziutkim łuku, gdzie było ograniczenie do 100.![]()
To m.in. do mniejarmaj pisze:Ciekawe jak się teraz czują Ci, co parę lat temu murem za połeciem111 stawali
No bo wyjątki dla posłów się jakoś same zrobiły.WiS pisze: pewein nasz forumowicz, zawodowo związany z ITD. niestety, chyba już nie zagląda.
Szkoda wielka.
Pod jego nieobecność - czuję się w obowiązku przeprosić, że wtedy dałem wiarę temu argumentowi o równości i o tym, ze "się nie da zrobić tak, zeby byli uprzywilejowani".
Człowiek stary a głupi.
Nie docenił chyba talentu Kolegi...
To i tak nie najgorzej...So What! pisze: Za dojazd tramwajem do Rynku płacę teraz o prawie 1/3 więcej
To co? Może przywrócimy stary wątek? W sumie argumenty przeciwko jego usunięciu już też nie są aktualne.WiS pisze:To m.in. do mniejarmaj pisze:Ciekawe jak się teraz czują Ci, co parę lat temu murem za połeciem111 stawali![]()
Już wcześniej w tym watku przeprosiłem za to, co uważam za dowód swej naiwności:
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... 82#p339982WiS pisze: pewein nasz forumowicz, zawodowo związany z ITD. niestety, chyba już nie zagląda.
Szkoda wielka.
Pod jego nieobecność - czuję się w obowiązku przeprosić, że wtedy dałem wiarę temu argumentowi o równości i o tym, ze "się nie da zrobić tak, zeby byli uprzywilejowani".
Człowiek stary a głupi.
Nie docenił chyba talentu Kolegi...
Arno,Arno pisze:Wolno jadą belgowie, francużanie, nasi, niemce, angole... no i się pytam strach czy jednak koszt benzyny? 130 km na 14 to jednak chyba$$.
Jeśli mówimy o trasie autostradowej (jak trasa z Warszawy w kierunku Berlina i potem na południe w stronę Alp), to nie trzeba przekraczać gepeesowych 160 km/h, aby zrobić średnią 150km/h. Wystarczy się wybrać o takiej porze gdy jest mały ruch, no i nie zatrzymywać się po drodze. Jeśli na bramkach opłat nie ma kolejek, to to też nie pogarsza istotnie średniej.Chloru pisze:Лукашэнка, żeby mieć średnią 150 km/h to trzeba iść bardzo często 200+. Wtedy spalanie takiego autobusu na pewno nie będzie wynosiło 13 litrów / 100 km.
Siła wyższa.FUX pisze:Лукашэнка, PIRAT!
Лукашэнка pisze: Umówiłem się z właścicielem pensjonatu, do której godziny wieczorem będzie na mnie czekał z kluczami.
A niestety przed wyjazdem trochę zamarudziłem w domu.