Wiertarką napadaliśmypawlaswrc pisze:booSTI, to Ty czym tym razem??? Audiczki nie widziałem. Można się pogubić!!!
Link: http://www.youtube.com/watch?v=vu_Wv2O51ps
Wiertarką napadaliśmypawlaswrc pisze:booSTI, to Ty czym tym razem??? Audiczki nie widziałem. Można się pogubić!!!
a wpuszczą mnie tam bez kasku albo jest możliwość wypożyczenia na miejscu ? bo jak tak to wpadłbym takim małym czerwonym obitym paskudztwemeMTi pisze:a no właśnie, kto się szykuje na sobotę? Ryjeks, Ty rozumiem póki co bez fury?
Ja w sobotę planuję być.eMTi pisze:a no właśnie, kto się szykuje na sobotę? Ryjeks, Ty rozumiem póki co bez fury?
burat pisze: takie coś jak by ktoś zorganizował u nas było by super
jak nic się nie wydarzy niespodziewanego to zjawimy się wraz ze "złomkiem" w bojowych nastrojachKrysztal pisze:a wpuszczą mnie tam bez kasku albo jest możliwość wypożyczenia na miejscu ? bo jak tak to wpadłbym takim małym czerwonym obitym paskudztwemeMTi pisze:a no właśnie, kto się szykuje na sobotę? Ryjeks, Ty rozumiem póki co bez fury?
żeby coś takiego zrobić to trzeba mieć dostęp do terenu i napisać jakiś regulamin czy jednak milion przepisów, karetki, strażacy i ch... wie co jeszcze?burat pisze: takie coś jak by ktoś zorganizował u nas było by super![]()
Ale koncentracja na trasie.
pas_ti pisze: Nie obyło się bez zwiedzania pleneru i w moim przypadku
bo eMTi wyczerpał już limit zwiedzania pleneru na ten rok w ostatnim tygodniuryjeks pisze:pas_ti pisze: Nie obyło się bez zwiedzania pleneru i w moim przypadku
Jedynie eMTi się dzisiaj wyłamał, jedynie jakiś nudny mały krótki wylot z trasy, reszta po całości
nooo... to to rozumiem! burata trzeba jeszcze wyciągnąćpas_ti pisze: do następnego...
raczej o dziewczynachjarmaj pisze: Nie myśleliście, żeby po drodze gdzieś zadzwonić, albo o np. polityce pogadać?