Jacol pisze:matowo czarne lakiery to szyk.
Fuj.
Najgorsze paskudztwo

Jacol pisze:matowo czarne lakiery to szyk.
Rzecz gustu !! Mnie tam bardzo się podobają matowe fury...jarmaj pisze:Jacol pisze:matowo czarne lakiery to szyk.
Fuj.
Najgorsze paskudztwo
Słuchaj, wpisujesz w wujka Googla jakiś samochód (przypuścimy), wchodzisz w grafikę, najeżdżasz myszką, klikasz prawym przyciskiem i klikasz w " kopiuj adres URL" lub "kopiuj adres URL grafiki", wchodzisz w forum, robisz wklej po czym zaznaczasz ten cały adres, z panelu BBCode wybierasz Img i wyślij i powinno być.Jacol pisze:p.s. nadal nie umiem wklejać zdjęć...
I Ty się jeszcze uważasz za młodzież...?burat pisze: Puchar Pokoju i Przyjaźni
Bossssz, wspomnienia wróciłyArno pisze: Nawet Łady metalex
Tzw. Wania PrinzArno pisze: To świetny wynalazek, bo zerżnięte z NSU PRINZ.
Nysa ? Czy się mylę ?Bergen pisze:
No na tyle to jeszcze wiem, że to nie ŻukKonto usunięte pisze:no nie żuk
jak nie żuk to musi być nyskasubarka665 pisze:No na tyle to jeszcze wiem, że to nie ŻukKonto usunięte pisze:no nie żuk
No pewnie, Jolka z IIIc.Kruszyn pisze: takie cudo pamiętacie
WiS pisze: z Zamościa...
Kruszyn pisze:A takie cudo pamiętacie![]()
![]()
To jest chyba słynny Robur z łódzkiej filmówki który wystąpił w kilku filmach ("Człowiek z marmuru", "Nic śmiesznego"z tego co pamiętam ) Jeszcze parę lat temu normalnie woził ekipy filmowe na plan. Nie wiem czy nadal służy czy już tylko odcina kupony od swojej popularności uczestnicząc w takich sesjachrrosiak pisze:
Z Łodzi proszę Pana
Bergen pisze:
ja zapamietalem ta sciere bubla jako XR4i, to bazuje na zwyklym coupe..busik pisze:ja pamiętam takie marzenia