Ale tak fajnie się w końcu napędziła, że szkoda było ujmować

eMTi pisze: nooo... to to rozumiem! burata trzeba jeszcze wyciągnąć
zgadzam się z tobą... żemol ustawiał sprzęt i chyba mu jakieś naleciałości z armii zostały bo tak ustawił żeby za wiele nie pokazać.eMTi pisze: pas_ti, to drugie ujęcie jakieś takie cenzurowane.. nic nie widać![]()
pas_ti pisze: żemol ustawiał sprzęt i chyba mu jakieś naleciałości z armii zostały bo tak ustawił żeby za wiele nie pokazać.
No ale ostatnie ujęcie Twoje, a na koniec daje się wisienkęeMTi pisze:eeee... raptem 2 ujęcia, może z tego będzie z 1,5sAle klip fajny
No właśnie jestem zawiedziony....ryjeks pisze:Forumowe największe wpadki nagrane, nie ma tylko najładniejszego pirueta Maxiego
Dzisiaj się okaże bo wczoraj jak byłem w garażu to zeszło powietrze całkiem....eMTi pisze:Maxi74, ale fela cała?
Te fora bez obsługi tagów wideo wyprały mi czachęeMTi pisze: booSTI, u nas na forum, w przeciwieństwie do archaicznego SRTW, działają tagi video;-)
Baterie (battery pack) były na full. Nagrało się jak podjeżdżamy na start. Nawet zielonego nie było...eMTi pisze: baterii nie ładowałeś na full wcześniej? nic a nic mojego nie złapałeś?