Powitanie
Re: Powitanie
Witam! Chociaż sam mam Sierrę, to jeżdżę ostatnio cały czas Imprezą z 98, sedan w wersji GL, holender z gazem :D. Nie udzielałem się do tej pory na forum, a jedynie czytałem co ciekawsze tematy. Zarejestrowałem się u was jakieś 3 dni temu, a wczoraj miałem nieprzyjemną sytuację która zakończyła się konfrontacją z latarnią :(. W każdym razie pozdrawiam wszystkich fanów czterobutów spod znaku Subaru!
Dobra, to i ja się przywitam :)
Subaru Outback MY06
amerykaniec, 2,5 bez turbo, manual
zielony :)
Gaz sekwencja BRC, 117k mil.
Od kiedy sprawił sobie takiego Gregski zawsze już potem chciałem takiego mieć, dokładnie ten rocznik i w tym kolorze.
Mój to biedak z manualną klima i bez jakiś specjalnych wypasów ale jeździ dobrze
pozdrawiam
bamshee
Subaru Outback MY06
amerykaniec, 2,5 bez turbo, manual
zielony :)
Gaz sekwencja BRC, 117k mil.
Od kiedy sprawił sobie takiego Gregski zawsze już potem chciałem takiego mieć, dokładnie ten rocznik i w tym kolorze.
Mój to biedak z manualną klima i bez jakiś specjalnych wypasów ale jeździ dobrze
pozdrawiam
bamshee
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
O, to żadna przeszkoda w byciu na forum - przeciwnie, w dobrym tonie jest tu mieć, na przykład, francuską bagietkę, hinduski pałac na kółkach (z brytyjskim szyldem) albo wehrmachtowskiego ropniaka z demobiluspecdriver pisze: nie mam co prawda subaru,

WiS, a SKOT może być ? Mam takiego na oku . Wprawdzie bez uzbrojenia ale na chodzie
Witam wszystkich hurtowo

Witam wszystkich hurtowo

ropniak to zło bo na syntetycznej benzynie nie pojedzieWiS pisze: wehrmachtowskiego ropniaka

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
inquiz, racja
Pierwotnie było z uszanowaniem dla prawdy historyczno-technicznej, "post-wehrmachtowskiego" - ale wydało mi się za długie i skasowałem przedrostek. A z drugiej strony, "bundeswehrowskiego" to jednak tak nie brzmi
No ale i tak wiadomo, że chodzi głównie o gregową audicę oraz autobusy Konto usunięte i Dyktatora
Że o pewnem białem mesiu nie wspomnę.

Pierwotnie było z uszanowaniem dla prawdy historyczno-technicznej, "post-wehrmachtowskiego" - ale wydało mi się za długie i skasowałem przedrostek. A z drugiej strony, "bundeswehrowskiego" to jednak tak nie brzmi

No ale i tak wiadomo, że chodzi głównie o gregową audicę oraz autobusy Konto usunięte i Dyktatora

Że o pewnem białem mesiu nie wspomnę.
Dawaj, będziesz bohaterem zlotów terenowychKubik1 pisze: SKOT może być ? Mam takiego na oku .

Witam wszystkich serdecznie, mam na imię TOMEK i zacząłem rozglądać się za innym pojazdem, najlepiej coś ze stajni Subaru. Obecnie jeżdzę oplem astra. :)
Witam wszystkich,
od dwóch dni jestem szczęśliwym posiadaczem Subaru Outback 2.5 z gazem BRC, w wersji USA, automat.
od dwóch dni jestem szczęśliwym posiadaczem Subaru Outback 2.5 z gazem BRC, w wersji USA, automat.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
wiem, wiem... tylko zapalniczki są na gaz, a te na benzynę i tak są najlepsze ;)
... dopóki nie pojedziemy na stację benzynową
... dopóki nie pojedziemy na stację benzynową
chyba chciałeś napisać zazdrościmyKonto usunięte pisze: współczujemy gazu![]()

i tej wersji się trzymajSzyym pisze: ... dopóki nie pojedziemy na stację benzynową

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

-
bojar
- 6 gwiazdek
- Auto: forester 2,5XT,Q5
- Polubił: 84 razy
- Polubione posty: 234 razy
Również witam wszystkich nowych forumowiczów.

Dużo pali i jakiś taki mało przydatny.
Bez uzbrojenia się nie liczyKubik1 pisze:WiS, a SKOT może być ? Mam takiego na oku . Wprawdzie bez uzbrojenia ale na chodzie![]()

Dużo pali i jakiś taki mało przydatny.
- subarka665
- 5 gwiazdek
- Auto: Subaru Legacy - Luxus
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Dzień doberek:)
Planuję zakup Forestera I gen. i podobnie jak kolega Śmietan obecnie śmigam Corollą e11

Planuję zakup Forestera I gen. i podobnie jak kolega Śmietan obecnie śmigam Corollą e11

Witam wszystkich serdecznie. Zamierzam w najblizszych tygodniach dolaczyc do grona szczesliwych posiadaczy Subaru. Wybieram miedzy Outback'iem 2013 a Forester'em 2014 i chyba zdecyduje sie na ten drugi. Obecnie w mojej stajence stoi Ford Escape Hybrid i PT Cruiser polowicy. Jeden z nich pojdzie w rozliczeniu za nowe Subaru.
- 13porte
- 0 gwiazdek
- Auto: RRC V8 ' 80 / forester s-turbo black '00
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Powitać !
jest, mam, kupiłem, jezdzi, pali, po białym, po czarnym - cudowność to poprostu !
jest, mam, kupiłem, jezdzi, pali, po białym, po czarnym - cudowność to poprostu !
Witam wszystkich zapaleńców. Jestem świeżo upieczonym użytkownikiem imprezki 2.0 N/A i już nigdy nie kupię innego auta, tylko imprezę:) Pozdrawiam wszystkich.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
To samo obiecują sobie wszyscy wychodzący z kościoła. I, że Cię nie opuszczę aż do śmiercigZeSiU1 pisze:Witam wszystkich zapaleńców. Jestem świeżo upieczonym użytkownikiem imprezki 2.0 N/A i już nigdy nie kupię innego auta, tylko imprezę:) Pozdrawiam wszystkich.