Zima w górach AD. 2012-2013
Re: Zima w górach AD. 2012-2013
hah, dziwnie Cię tam majtnęło.. Dobrze, że lecieliśmy po sidora 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Boś leszczCiara pisze: PS. Tak wlasciwie to nawet nie wiem co sie stalo ze tak polecialem jak leszcz

Peace, love & extasy

-
specdriver
- 0 gwiazdek
- Auto: bahn
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
No to podsumowanie dnia z wycieczek po przychodniach i warsztatach. Zacznę od auta: wywalone wszystkie napinacze pirotechniczne a koszt jednego tyle, że wielkimi krokami nadchodzi szkoda całkowita na co oczywiście się nie zgodzę.
Ze mną gorzej, bo naderwane wszystkie więzadła co kończy się kołnierzem ortopedycznym przez najbliższe 2 tygodnie a później albo dalej kołnierz albo rehabilitacja. Poza tym strat brak ;)
Ale chłopaki pozytywnie było, nie ma czego żałować, tu się wyklepie tam się zaleczy i jedziemy dalej.
Ze mną gorzej, bo naderwane wszystkie więzadła co kończy się kołnierzem ortopedycznym przez najbliższe 2 tygodnie a później albo dalej kołnierz albo rehabilitacja. Poza tym strat brak ;)
Ale chłopaki pozytywnie było, nie ma czego żałować, tu się wyklepie tam się zaleczy i jedziemy dalej.
Kołnierz ortopedyczny - brzmi groźnie, choć za to należy się jakieś odszkodowanie chyba?
A pasażerowie cali, czy też ponadrywani?
A pasażerowie cali, czy też ponadrywani?
booSTI pisze: Kołnierz ortopedyczny - brzmi groźnie, choć za to należy się jakieś odszkodowanie chyba?
Z OC sprawcy

Szybkiego powrotu do zdrowia, a furę się wyklepie albo kupi nową

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
-
specdriver
- 0 gwiazdek
Na razie nie narzekają pasażerowie, ale proponowałem aby kontrolnie badania zrobili. Będę zbierał faktury i dane leczenia ale na razie póki w trakcie to mogę tylko zgłosić, że uszczerbek jest a jaki to po pełnym leczeniu dopiero będzie wiadomo.
Przykra Sprawa , To szybkiego powrotu do Zdrowia!!
A Autko zmienisz sobie na Subaru

A Autko zmienisz sobie na Subaru

- pas_ti
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza 2.0GL + "złomek" vel grzechotnik
zdrowia życzę, auto się wyklepie... a jeśli nie to będzie nowe. Najlepszego
- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
Przykro, że się sprawy tak potoczyły, pozostaje życzyć zdrówka Kolego - bo to najważniejsze! 

...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
specdriver, zdrówka a fura się zrobi albo kupi inną . Dobrze ,że Wam się nic nie stało 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
specdriver
- 0 gwiazdek
Dzięki za życzenia, teraz trzeba swoje odczekać zdrowotnie i z furą, więc cały śnieg mnie ominie. Teraz walka z ubezpieczalnią w planach aby szkody całkowitej nie zrobili i będzie git.
TADAM TADAM, długo wyczekiwany filmik - szumna nazwa;
Wklejam na pubie, bo tu nic nie widać :P
Link: http://www.youtube.com/watch?v=5vKFZghzbF0
Wklejam na pubie, bo tu nic nie widać :P
Link: http://www.youtube.com/watch?v=5vKFZghzbF0
Pisz odwołania, po drugim już miękną.specdriver pisze:Dzięki za życzenia, teraz trzeba swoje odczekać zdrowotnie i z furą, więc cały śnieg mnie ominie. Teraz walka z ubezpieczalnią w planach aby szkody całkowitej nie zrobili i będzie git.
Mega grubo
Szybkiego powrotu do zdrowia a fure sie odbuduje !!

''Jeżdżenie w kasku w rajdówce jest jak sex ze gumą, nie wygodnie ale bezpiecznie'' by Felix
I ja ze swą śfynką przyłączamy się do życzeń powrotu do zdrowia a furka zadanie spełniła.......życie ochroniła a każda skaza na lakierze świadczy o waleczności kierownika 

specdriver, może aż tyle, a może tylko tyle
Walcz do końca. Coś wiadomo więcej odnośnie brzucha fury i bebechów? Bo z zewnątrz to widzieliśmy...
booSTI, smaka narobiłeś, myślałem że chociać mojego prześlizgnięcia się po bandzie będzie więcej widać
A tymczasem wygląda na to, że warunki będą jeszcze lepsze.. nawet we wro w sobotę będzie chwilowy armagedon...

booSTI, smaka narobiłeś, myślałem że chociać mojego prześlizgnięcia się po bandzie będzie więcej widać

A tymczasem wygląda na to, że warunki będą jeszcze lepsze.. nawet we wro w sobotę będzie chwilowy armagedon...
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
To był pracowity dzień cała akcja przebiegła perfekcyjnie z mojego ratowania może nie zamieszczajcie dokumentacji
Po raz kolejny widać było, że potrafimy się zorganizować. Padam na pysk

Po raz kolejny widać było, że potrafimy się zorganizować. Padam na pysk
każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest czarny

BUAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!

To co? Kiedy powtórka? Piątek wieczór? W weekend nie mogę

Cygan, ten alert to powinien być WHITE Alert!

Ameryki nie odkryję ale ta sytuacja wyraźnie sygnalizuje i pokazuje, że brak sprawnego! CB w tego typu jazdach to przestępstwo.
Trzy komunikaty: cywil, awaria/banda auto stoi, lód/inne niebezpieczeństwo noga z gazu.
Gdyby nie plener to aut do klepania byłoby więcej z tego co widać.
Wydaje mi się, że CB powinno być obowiązkowe, a kto nie ma to zostaje w domu i wypadało by to wprowadzić jako kamienną zasadę.
Koszt jest żaden, bo to raptem jeden zbiornik paliwa, a rozwiązuje 99% najważniejszych problemów.
Trzy komunikaty: cywil, awaria/banda auto stoi, lód/inne niebezpieczeństwo noga z gazu.
Gdyby nie plener to aut do klepania byłoby więcej z tego co widać.
Wydaje mi się, że CB powinno być obowiązkowe, a kto nie ma to zostaje w domu i wypadało by to wprowadzić jako kamienną zasadę.
Koszt jest żaden, bo to raptem jeden zbiornik paliwa, a rozwiązuje 99% najważniejszych problemów.
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
ryjeks dlatego ja zostawilem CB bossSTIemu jak zbieralem sie do domu, coby z wracającymi chlopakami po ratowaniu Sidora sie nie spotkali 
PS. Sidor przemieszczaj sie moze miedzy odcinkami laweta ze swoim autem na pace to zaoszczedzisz paliwa i czasu
PS2. To wszystko sie zdarzylo bo cyqan sobie pojechal i nas nie pilnowal

PS. Sidor przemieszczaj sie moze miedzy odcinkami laweta ze swoim autem na pace to zaoszczedzisz paliwa i czasu

Zapomniałem podziękować za CB! Senkju Ciara!Ciara pisze:ryjeks dlatego ja zostawilem CB bossSTIemu jak zbieralem sie do domu, coby z wracającymi chlopakami po ratowaniu Sidora sie nie spotkali
ryjeks obiecał pożyczyć, ale po jednym przejeździe ze mną, obraził się i pojechał do domu!

Zaraz wchodzę na alleCB.pl i kupię coś. Jakieś wskazówki? Min długość anteny? Marka?