devlin, a będzie jeszcze jakas trzecia część ?
w sumie to juz chyba nic sie nie działo

Dziękiesilon pisze:So What!, piekne to było, naprawdę![]()
esilon pisze: devlin, a będzie jeszcze jakas trzecia część ?
devlin pisze: Będą jeszcze dwie lub trzy - jakiś skrót z wszystkich przygód, krótkie coś o ośrodku i pełny metraż.
Konto usunięte pisze: płyta SIP-owa (a taką posiadam)
piter, sprawiles, ze zaczyna mnie sie moj obk podobac :)))Piter 35 pisze:Jak by ktoś chciał zobaczyć parę zdjątek to zapraszam, choć fotograf ze mnie raczej słaby
![]()
adres linka : http://picasaweb.google.pl/subaru35/Offroad
Może my braciaesilon pisze:Piter 35, mam bardzo podobne fotki, prawie identycznewiec nie wklejam
,
Piter 35 pisze: Może my bracia![]()
![]()
Liczy się efekt i wspomnieniagregski pisze:teraz zobaczylem caly film![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
So What!, wygladalo to bosko od przodu auta, ale z tylu 10 razy lepiej
![]()
![]()
imho pierwsze miejsce w konkursie Miss Gracji i Elegnacji w kategorii IQ powyzej 148![]()
![]()
mega szacun !![]()
![]()
![]()
![]()
dokleiles sobie jedynke w IQ cffaniaku !!!So What! pisze:Liczy się efekt i wspomnieniagregski pisze:teraz zobaczylem caly film![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
So What!, wygladalo to bosko od przodu auta, ale z tylu 10 razy lepiej
![]()
![]()
imho pierwsze miejsce w konkursie Miss Gracji i Elegnacji w kategorii IQ powyzej 148![]()
![]()
mega szacun !![]()
![]()
![]()
![]()
Niczego nie kleiłem. Wystarczyło dopisaćgregski pisze: dokleiles sobie jedynke w IQ cffaniaku !!!![]()
![]()
![]()
z jedynka nie jest tak absurdalnie skromniachoSo What! pisze:Niczego nie kleiłem. Wystarczyło dopisaćgregski pisze: dokleiles sobie jedynke w IQ cffaniaku !!!![]()
![]()
![]()
devlin pisze: Wersja soft przeznaczona do emisji w samolotach i autokarach powstanie w najbliższym odcinku, teraz mamy wersję full-on hardcore![]()