Wrocławskie spociki
Re: Wrocławskie spociki
redsun, w sensie jakimkolwiek.
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
w sensie jakimkolwiek to trzeba mieć książeczkę sanepidu nad którą mocno kminię ale przez studia nie mam czasu jej ogarnąć 

jakbym coś miał na oku, to dam znać.
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
A może studia zaoczne + normalna pracaredsun pisze:w sensie jakimkolwiek to trzeba mieć książeczkę sanepidu nad którą mocno kminię ale przez studia nie mam czasu jej ogarnąć

Chyba, że jakiś specyficzny kierunek ale w innym razie taka opcja to same plusy

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
no to muszę pogadać z tymi na rakietowej..
niestety studia zaoczne odpadają, mam już kierunek na którym studiuję i strasznie mi się on podoba
niestety studia zaoczne odpadają, mam już kierunek na którym studiuję i strasznie mi się on podoba

Tylko że jako dostawca pizzy zarobisz znacznie więcej niż na rakietowej, a i warunki inne.
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
- TomekSliwa
- 4 gwiazdki
- Auto: Subaru "Masakrathor" STi, Outback H6
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Kartingowo - śnieżny spocik:
Link: http://www.youtube.com/watch?v=avk8R-cfKps
W rolach głównych wystąpili:
TERZO
WABIK
Ja ;)
Reżyser, montaż, kamera, scenariusz: Bartek Francikiewicz
Kierownik do spraw bezpieczeństwa: Dawid Sikora
Sponsorem relacji był: Rajdowy Wrocław
Link: http://www.youtube.com/watch?v=avk8R-cfKps
W rolach głównych wystąpili:
TERZO
WABIK
Ja ;)
Reżyser, montaż, kamera, scenariusz: Bartek Francikiewicz
Kierownik do spraw bezpieczeństwa: Dawid Sikora
Sponsorem relacji był: Rajdowy Wrocław
27 IV 2013 organizuje track daya na Redeco - http://initialjdm.slask.pl/viewtopic.php?p=43253
Temat wymaga rejestracji wiec, jesli ktos nie chce zakladac konta, napisze w skrocie jak wyglada styuacja:
Planuje wynajecie calego toru na 8h w sobote, 27 kwietnia.
Przewiduje 26-30 samochodow i skladka po 85-100zl
Jesli zainteresowanie bedzie wystarczajace, w przed polowa lutego zaczne zbierac zaliczki - 40 zl.
Zdaje sobie sprawe ze do kwietnia jest jeszcze troche czasu, jednak pare razy juz organizowalem tego typu eventy i wiem jak to potem wyglada - a ze nie mam na tym zadnego zarobku, nie mam tez zamiaru wykladac swoich pieniedzy.
W kazdym razie wszystkich chetnych serdecznie zapraszam :)
Temat wymaga rejestracji wiec, jesli ktos nie chce zakladac konta, napisze w skrocie jak wyglada styuacja:
Planuje wynajecie calego toru na 8h w sobote, 27 kwietnia.
Przewiduje 26-30 samochodow i skladka po 85-100zl
Jesli zainteresowanie bedzie wystarczajace, w przed polowa lutego zaczne zbierac zaliczki - 40 zl.
Zdaje sobie sprawe ze do kwietnia jest jeszcze troche czasu, jednak pare razy juz organizowalem tego typu eventy i wiem jak to potem wyglada - a ze nie mam na tym zadnego zarobku, nie mam tez zamiaru wykladac swoich pieniedzy.
W kazdym razie wszystkich chetnych serdecznie zapraszam :)

ember, a jaki macie pomysł na organizację całego dnia? Ustawiacie jedną trasę i latacie po niej dowoli przez cały dzień, czy może kilka tras? Jakieś pomiary czasu, czy wolna upalanka?
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Majac do dyspozycji 8h, mysle ze nie bedzie sensu latac caly czas po jednej trasie.
Co do pomiaru, wydaje mi sie ze wolna upalanka, przeplatana kilkoma seriami pomiarowymi bedzie dobrym rozwiazaniem.
Ostatnim razem tak to wygladalo i bylo calkiem sympatycznie.
Oczywiscie jestem otwarty na wszystkie sugestie i bardzo chetnie skorzystam z pomocy osob bardziej doswiadczonych ode mnie w kwestii konfiguracji czy calego track daya, zwlaszcza ze sporo z Was bywa tam raczej czesciej niz rzadziej :)
Poki co staram sie zebrac chociaz kilkanascie osob, zeby moc ostatecznie potwierdzic rezerwacje toru, wtedy bedziemy myslec o szczegolach dotyczacych track daya.
Co do pomiaru, wydaje mi sie ze wolna upalanka, przeplatana kilkoma seriami pomiarowymi bedzie dobrym rozwiazaniem.
Ostatnim razem tak to wygladalo i bylo calkiem sympatycznie.
Oczywiscie jestem otwarty na wszystkie sugestie i bardzo chetnie skorzystam z pomocy osob bardziej doswiadczonych ode mnie w kwestii konfiguracji czy calego track daya, zwlaszcza ze sporo z Was bywa tam raczej czesciej niz rzadziej :)
Poki co staram sie zebrac chociaz kilkanascie osob, zeby moc ostatecznie potwierdzic rezerwacje toru, wtedy bedziemy myslec o szczegolach dotyczacych track daya.

dobry pomysł. Co do konfiguracji tras, to najlepiej przygotować klika opcji wcześniej i tak je rozplanować, żeby było jak najmniej przestawiania opon w celu rekonfiguracji. Dodatkowo trasę trzeba tak ustawić, aby była bezkolizyjna - dzięki temu na raz może być nawet po 7-8 samochodów i nie trzeba się martwić o wypuszczanie nowych w odpowiednim momencie.ember pisze: Co do pomiaru, wydaje mi sie ze wolna upalanka, przeplatana kilkoma seriami pomiarowymi bedzie dobrym rozwiazaniem.
Re:
a co Świdnicka to gorsza ?ember pisze:super :)
licze tez na to, ze w koncu uda mi sie poznac osobiscie z wroclawska ekipa Subaru, bo do tej pory jakos zawsze cos wypadalo :)

Panowie, a jest może ktoś chętny na sesję foto? bo pytam po ludziach, a wszyscy pochowali auta w garażach w strachu przed zimą.. no ale Subaraki się chyba zimy nie boją? 

Przy wolnych jazdach tak, przy pomiarze to już raczej ciężkie do wykonania - da się i 10, co zostało udowodnione, ale powyżej 5 zaczynają się późniejsze przestoje z powodu dogonienia poprzednika...eMTi pisze:na raz może być nawet po 7-8 samochodów
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
Panowie, póki jest warun, to może warto by spróbować wpaść na Rakietową? Kto tam się orientował w tych sprawach???
Wiem, że teraz góry i tylko góry, ale może w bezpieczniejszych warunkach warto polatać?
Wiem, że teraz góry i tylko góry, ale może w bezpieczniejszych warunkach warto polatać?
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
Bardzo ładnie i bezpiecznie dzisiaj w górach bandy usypalipawlaswrc pisze: Wiem, że teraz góry i tylko góry, ale może w bezpieczniejszych warunkach warto polatać?

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
Nooo, tyle że mnie jeszcze nie ma we Wro. Będę w niedzielę wieczorem,(dziś mam 250km Oes przed sobą w tych warunkach), więc bardziej celuję w plac zabaw pod domem, tym bardziej, że pogoda ma się zmienić.
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

pawlaswrc, ale jak Ty to sobie wyobrażasz? Śnieg mają zamrozić? Już od poniedziałku jest ocieplenie, więc tyle z tego będzie. Poza tym tam terminy są porezerwowane długo do przodu. Nie wspomnę już o fakcie, że tam się błyskawicznie lód robi 

Zapraszam wszystkich forumowiczów do mnie na wymianę oleju Millers ,warsztat ul.Ślężna 222 Wrocław.
Ceny allegrowe,wymiana gratis.tel kontaktowy 71/3679214 lub 506 036 859.
Zapraszam.
Ceny allegrowe,wymiana gratis.tel kontaktowy 71/3679214 lub 506 036 859.
Zapraszam.