Zima w górach AD. 2012-2013
Re: Zima w górach AD. 2012-2013
To wrzucaj szybciej, bo kończę montaż.
Może zrobimy listę pomagierów / ratowników? Zrobię kreditsy i podziękówki ;)
Może zrobimy listę pomagierów / ratowników? Zrobię kreditsy i podziękówki ;)
podeślij mi na PW maila, to Ci puszczę przez wetransfer, będzie najszybciej
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Tak Emti masz moje radyjko bo dla bezpieczenstwa zostawilem je booSTIemu coby nikt wiecej juz tej nocy sobie krzywdy nie zrobil z powodu braku komunikacji 

ja tam nie chcę nic mówić ale niedziela też może być ciekawa
Co prawda te mega uderzenia będą krótkie, ale jednak 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
-
specdriver
- 0 gwiazdek
- Auto: bahn
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
No eMTi jak się przyjrzałem to na filmiku wyglądało jakbyś miał ciepło na tym zakręcie również.
Jak się ogarnę z autem i zdrowiem to oczywiście na jakiegoś spota się zgadamy i powspominamy akcje ratownicze i takie tam. Najlepiej w jakimś barze :)
Przypominam się aby zdjęcia i filmiki wysłać do mnie jeśli jakieś macie. Prośba również aby wstrzymać się z wrzucaniem filmików na forum z akcji gdzie widać moje auto czy sytuacje. Przynajmniej do czasu załatwienia sprawy z autem.
Miłej zabawy życzę na weekend, braku dzwonów, zero lodu i kupę śniegu.
Jak się ogarnę z autem i zdrowiem to oczywiście na jakiegoś spota się zgadamy i powspominamy akcje ratownicze i takie tam. Najlepiej w jakimś barze :)
Przypominam się aby zdjęcia i filmiki wysłać do mnie jeśli jakieś macie. Prośba również aby wstrzymać się z wrzucaniem filmików na forum z akcji gdzie widać moje auto czy sytuacje. Przynajmniej do czasu załatwienia sprawy z autem.
Miłej zabawy życzę na weekend, braku dzwonów, zero lodu i kupę śniegu.
specdriver, no przecież Ci wtedy mówiłem, że się po bandzie prześlizgnąłem tam, ale poszedłem dalej 

Bez obawy! Na filmiku widać grupę ludzi, rower w krzakach plażę oraz lecący meteoryt. Ani twojej twarzy, ani rejestracji auta nie widać, bo to rower był, a ciebie tam nie było - żałuj.specdriver pisze: Przypominam się aby zdjęcia i filmiki wysłać do mnie jeśli jakieś macie. Prośba również aby wstrzymać się z wrzucaniem filmików na forum z akcji gdzie widać moje auto czy sytuacje. Przynajmniej do czasu załatwienia sprawy z autem.

Z resztą ten filmik był kręcony w Alpach Szwajcarskich zwanych też SchwarzenAlpen

Ostatnio zmieniony 22 lut 2013, o 18:12 przez booSTi, łącznie zmieniany 1 raz.
-
specdriver
- 0 gwiazdek
- Auto: bahn
Pamiętam, po prostu wtedy tego nie widziałem. Widać też, że zacząłeś ładnie od wewnętrznej co dało trochę manewru do działania a później przytuliłeś się do bandy jak do cycunia osiemnastolatki :)eMTi pisze:specdriver, no przecież Ci wtedy mówiłem, że się po bandzie prześlizgnąłem tam, ale poszedłem dalej
booSTI, spoko spoko, ja tak prewencyjnie zanim ktoś wrzuci , bo na PW nic jeszcze nie dostałem z filmików od Was.
Poprawiłem swego posta, bo wkradł się błąd i czujny eMTi wychwycił 
Wyślę ci filmik najpierw do weryfikacji ;)

Wyślę ci filmik najpierw do weryfikacji ;)
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
Prawdę mówiąc, na filmiku nic nie widać. Tylko dwa światełka lecące poza obrys drogi. Nawet później, jak już orzeł wylądował, to nie widać co to....
A ja tak rzucę, choć pewnie zaraz w TYM wątku w łeb zarobię:
Panowie, póki jest warun, to może warto by spróbować wpaść na Rakietową? Kto tam się orientował w tych sprawach???
Wiem, że teraz góry i tylko góry, ale może w bezpieczniejszych warunkach warto polatać?
A ja tak rzucę, choć pewnie zaraz w TYM wątku w łeb zarobię:
Panowie, póki jest warun, to może warto by spróbować wpaść na Rakietową? Kto tam się orientował w tych sprawach???
Wiem, że teraz góry i tylko góry, ale może w bezpieczniejszych warunkach warto polatać?
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

Mamy od rana dodatkowe 10-15 cm na ta chwilę. Oczywiście dalej.
Optymalny warun chyba sobota wieczór wg. prognozy.
W niedzielę już ciepło zaczyna się robić.
Optymalny warun chyba sobota wieczór wg. prognozy.
W niedzielę już ciepło zaczyna się robić.
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
też mi się tak wydaje.. Oj bandy szykują się takie, że nic innego tylko je cmokać 

nie wyślizgiwać tego do jutra
Ale przy jutrzejszym opadzie pewnie nawet nie będzie to miało znaczenia 

- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
Powiem Ci tak.eMTi pisze:nie wyślizgiwać tego do jutra
Z dzisiejszego śniegu to nawet płatek nie zostanie. Natomiast jutrzejszym chętnie się podzielimy

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
No więc tak: nie da się tego nie wyślizgiwać, bo to już (albo jeszcze) jest wyślizgane... Zbadano Szwracwald, tylko dół (rezerwa): bandy częściowo zepsute przez pomarańczowe kurwy (są wyrwy od spychaczy), nawierzchnia pod spodem zlodzona, na wierzchu śnieg i trochę piachu z solą. Kontrola jest ale momentami bardzo ślisko. Bandy z wierzchu miękkie, pod spodem lekko zmrożone, bezpieczne, można cmokać. Cały czas sypie.

- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
Czyli przyzwoicie tak więc trzeba być w gotowości 

...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
- Maxi74
- 2 gwiazdki
- Auto: napewno kiedyś znowu będzie...
No nic prosili, prosili i wyprosili
Wyciągam furmankie, leję zupy ile wlezie i wyruszam na poszukiwania.... Banana na twarzy!

Wyciągam furmankie, leję zupy ile wlezie i wyruszam na poszukiwania.... Banana na twarzy!

Memento quod nix egisse etiam noceat possit ...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Alan, Alan, Alan!, daleko nie ma, raz się żyje
, chyba że w kangurzynie jesteś 
Ja mam 5 km na oesy ale nie mam auta

Ja mam 5 km na oesy ale nie mam auta

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
terminy i inne bzdety. No i celuję w kangurowo jak się uda niedługo.ryjeks pisze: Alan, Alan, Alan!, daleko nie ma, raz się żyje , chyba że w kangurzynie jesteś

- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
Przecież Alan ma za darmo z lukwolem, więc nie ma tłumaczenia. Albo się zestarzał, albo barber ma taki ciężki pantifelryjeks pisze:Alan, Alan, Alan!, daleko nie ma, raz się żyje

Lukwol jeszcze pewnie z 200km, ale z każdą minutą dystans sukcesywnie pomniejsza

Mój realny czas to bliżej godz. 22:00 (dojadę)