booSTI pisze: Ładnie! Pedał gazu mu się zaklinował
Widać, że zepsuty jakiś

Edit:
A tak przy okazji, nadal

booSTI pisze: Ładnie! Pedał gazu mu się zaklinował
Żemol pisze:wojtas. udanej zabawy, a wynik sam przyjdzie
Chłopie weź się ogarnij.wicher pisze: ja dzisiaj w czechach wchodze w winkiel prawy czuje że auto ucieka no to ustawiłem a tu z przeciwka wyłania się outback. Czech był bardzo poruszony ale udało się na mili przejść.................
Wpadnę na przegrupowanie o ile będzie o rozsądnej godzinie (mam jeszcze dużo rzeczy do ogarnięcia). FUX ale co ma przypasić? Nie wrzuciłeś linka?eMTi pisze:wicher, to zapewne było baaaaaaardzo wcześnie ranoArti, ognisko ogniskiem, ale nie wpadniesz nawet na chwilę? Nikt nie zmusza Cię do przyjazdu o północy
Ponawiam pytanie, czy mamy już jakąś godzinę?
Kurwa o której by nie było to przecież wiadomo, że mamy ze sobą radio CB i mamy zamkniętą drogę.eMTi pisze:wicher, to zapewne było baaaaaaardzo wcześnie rano![]()
Arti, powodzenia zdaj relację.Arti pisze: jutro przed 4 wyjeżdżam na zawody do Wisły
Oj porobiło się porobiło.Arti pisze: W ogóle jakie pytania, takie rzeczy tłumaczyć, w naszym niegdyś świętym forumowym wątku, co tu się probiło.
Arti pisze:eMTi pisze:wicher, to zapewne było baaaaaaardzo wcześnie rano![]()
aaa to sorry.......Kurwa o której by nie było to przecież wiadomo, że mamy ze sobą radio CB i mamy zamkniętą drogę.W ogóle jakie pytania, takie rzeczy tłumaczyć, w naszym niegdyś świętym forumowym wątku, co tu się probiło.