podłożony głos rozjebał mi system
ja byłemgregski pisze: co tam w tych krzakach bylo poza sniegiem?
Luis Moya - jak jechałem to właśnie tak się czułem jakby mi dyktowałKonto usunięte pisze: podłożony głos rozjebał mi system
bo ja wiem. Obrałem zderzak, a po pół godziny leżenia na śniegu śladu nie byłogregski pisze: delikatne te subaru
chłopaki, ale nie zaczynajcie. Nie każdy i nie co dzień budzi się i postanawia: 'a zjaram se 1kpln na śnieżyku'.danikl pisze: Konto usunięte, nie pie.... że daleko ja 250km naginałem, żeby parę godzin polatać.
chłopaki, ale nie zaczynajcie. Nie każdy i nie co dzień budzi się i postanawia: 'a zjaram se 1kpln na śnieżyku'.[/quote]danikl pisze: Konto usunięte, nie pie.... że daleko ja 250km naginałem, żeby parę godzin polatać.
chyba jak się teleportujesz. WRXem trzeba liczyć koło klocka...Chloru pisze: góra sześć stówek
...albo i ze dwaChloru pisze: o i czasami zderzak sie jakiś trafi
AAA ale gumas 72 nie napisał, że mu się budżet nie dopina tylko, że jest daleko i stąd mój wpis.Alan, Alan, Alan! pisze:
chłopaki, ale nie zaczynajcie. Nie każdy i nie co dzień budzi się i postanawia: 'a zjaram se 1kpln na śnieżyku'.
i właśnie o to mi chodzi, bo takie dyskusje zwykle kończą się na wyliczaniu czyjegoś portfela (czego bardzo nie cierpię). Been there done that.danikl pisze: Zresztą masz rację każdy "orze jak może" lub chce i nikomu nic do tego.
a tego to nawet przeczytać nie potrafięЛукашэнка pisze: Stag 300 isa2, zielone wtryski Hana H2100 i dwa reduktory IG1 Turbo.
Subarbie odetchnęło z ulgąesilon pisze:patrząc na termometr i przepowiednie meteo ogłaszam że Alowy sezon zimowy 2012/2013 został zamknięty
Ooojtam, gdy się na suchym betonie uda zerwać przyczepność, to dopiero jest fajny lot w krzakibarbie pisze: Subarbie odetchnęło z ulgą