Zima w górach AD. 2012-2013
Re: Zima w górach AD. 2012-2013
No jak zobaczyłem jak eMTi potraktował ten pieniek, to byłem pewien, że to samo zrobi z A3 

booSTI, dobry materiał i przypisy 

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
j33mbo, nie sposób się z Tobą nie zgodzić, do tej pory takich akcji nie było, a tu jest zbieg wielu okoliczności, które już zostały poruszone.
Z drugiej strony sufit na głowę podczas snu też może spaść, meteoryt też mógł uderzyć i wiele innych sytuacji.
Pozostaje wyciągnąć wnioski i walczyć dalej
Z drugiej strony sufit na głowę podczas snu też może spaść, meteoryt też mógł uderzyć i wiele innych sytuacji.
Pozostaje wyciągnąć wnioski i walczyć dalej

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Akcja zakończona powodzeniem, to najważniejsze mało śniegu, więc autko trochę przejechało zanim się zatrzymało.
Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie taki z tego morał
Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie taki z tego morał

Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
-
specdriver
- 0 gwiazdek
- Auto: bahn
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Drzewo tam było, nawet się jedno otarliśmy, z drugiej strony ciesze się ,że bokiem auta nie postawiło bo ta mniej miejsca na przyjęcie uderzenia i drzewo by było na pewno zaliczone a wtedy tak jak piszesz mogłoby być ciężej. Poza tym nie ma co biadolić przecież tak się szlifuje nasze umiejętności, czyż nie?
widzę, że gdyby nie moje "górnicze" wyposażenie,, to by było wszystko widać jak w kopalni po awarii prądu
W czujnik metanu się zaopatrzę... A sonda lambda wystarczy?
a pieniek trzeba było szarpnąć, nie mogło być lipy
Działo się działo,.. booSTI, szkoda że nie nakręciłeś, jak musieliśmy zakotwiczyć lawetę o moją furę, żeby się sama do rowu nie wciągnęła

a pieniek trzeba było szarpnąć, nie mogło być lipy

Działo się działo,.. booSTI, szkoda że nie nakręciłeś, jak musieliśmy zakotwiczyć lawetę o moją furę, żeby się sama do rowu nie wciągnęła

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
j33mbo pisze:
edycja na prośbę
a mój małż dalej nie może zrozumieć dlaczego tak się denerwuję jak jedzie moim Forkiem w góry

dobrze, że nikomu nic się nie stało
i dalej będę twierdzić, że jest to balansowanie na granicy ryzyka
Ostatnio zmieniony 27 lut 2013, o 15:17 przez Marlena, łącznie zmieniany 2 razy.
Ale Foruś jeździ spokojnie. Służy jedynie do wyciągania z zasp...Marlena pisze:j33mbo pisze: powiem wam panowie, że za akcję ratunkową należy wam się ogromny szacunek!
...
edycja na prośbę...
a mój małż dalej nie może zrozumieć dlaczego tak się denerwuję jak jedzie moim Forkiem w góry![]()
dobrze, że nikomu nic się nie stało
Ostatnio zmieniony 27 lut 2013, o 15:28 przez booSTi, łącznie zmieniany 1 raz.
biorąc pod uwagę ostatnią akcję, to raczej do wożenia ekipy do wyciągania z zasp...
Na tym lodzie to tylko wyciągarka dała radę 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
TRUEeMTi pisze:biorąc pod uwagę ostatnią akcję, to raczej do wożenia ekipy do wyciągania z zasp...Na tym lodzie to tylko wyciągarka dała radę
Noo ja to się muszę w pierwszej kolejności zaopatrzyć w lewarek
dzięki eMTi
Jak zobaczyłem, jak "przeparkowujecie" lawetę, to dopiero wtedy uzmysłowiłem sobie jaki tam musiał być mega lodzik

Jak zobaczyłem, jak "przeparkowujecie" lawetę, to dopiero wtedy uzmysłowiłem sobie jaki tam musiał być mega lodzik

tzn że to nie był jego pierwszy raz ?booSTI pisze: Ale Foruś jeździ spokojnie. Służy jedynie do wyciągania z zasp...
pokażę Wam lepsze ujęcie, którego z niewiadomych względów booSTI nie wmontował w swój materiałbrahu pisze: Jak zobaczyłem, jak "przeparkowujecie" lawetę, to dopiero wtedy uzmysłowiłem sobie jaki tam musiał być mega lodzik

Ja go widziałem pierwszy raz ;) Konsultuj się z mężem ile załóg wyciągał.Marlena pisze:tzn że to nie był jego pierwszy raz ?booSTI pisze: Ale Foruś jeździ spokojnie. Służy jedynie do wyciągania z zasp...
oj, to niewiele się dowiem...ma chłopak instynkt samozachowawczy jeszczebooSTI pisze:Ja go widziałem pierwszy raz ;) Konsultuj się z mężem ile załóg wyciągał.Marlena pisze:tzn że to nie był jego pierwszy raz ?booSTI pisze: Ale Foruś jeździ spokojnie. Służy jedynie do wyciągania z zasp...

booSTI, ten pierwszy lewy zakręt na Karyntii to się z jednego pociągnięcia lecibooSTI pisze: Tak żem polatał:

Link: http://www.youtube.com/watch?v=SxQzwAhLm3s
tutaj kilka moich wrzutek... karta mi niedomagała i kręciła tylko 1 minutę na raz

Link: http://www.youtube.com/watch?v=eFFnOoByyEQ
Link: http://www.youtube.com/watch?v=n20AlIz0IYo
no i wielki smok.. Widać pod koniec, do kąd jej sięgaliśmy,i że krzyśka spokojnie by na łychę wzięła

Link: http://www.youtube.com/watch?v=4PhtkMZ65gQ
Ale ten filmik jest z czornegolosueMTi pisze:
booSTI napisał(a):
Tak żem polatał:
booSTI, ten pierwszy lewy zakręt na Karyntii to się z jednego pociągnięcia leci Tak o:

A na Koryntii robię pierwszy winkiel tak jak ty, a może nawet lepiej

booSTI pisze: Poza tym łamię się pod wiadukt i zasuwam bokiem aż zderzak skrzypi o cegły
Akurat w tej konkurencji eMTi jest zdecydowanym liderem, bo jak skrzypią cegły, to z nimi drzwi, koła, błotniki i inne progi czy lusterka

Zwracam honor i zasługi zatemryjeks pisze:booSTI pisze: Poza tym łamię się pod wiadukt i zasuwam bokiem aż zderzak skrzypi o cegły
Akurat w tej konkurencji eMTi jest zdecydowanym liderem, bo jak skrzypią cegły, to z nimi drzwi, koła, błotniki i inne progi czy lusterka

no właśnie, nie jesteś prawdziwym hardkorem
A co do filmiku, to oczywiście chodziło mi o ten z poprzedniej strony, jak gonisz braha 

Jak chce się dobrze wytrenować skilla, to czasami trzeba być hardkorem 

booSTI pisze: Poza tym łamię się pod wiadukt i zasuwam bokiem aż zderzak skrzypi o cegły
A Ciara na prawym blady i modli sie o zycie !

brahu pisze:Jak chce się dobrze wytrenować skilla, to czasami trzeba być hardkorem
To eMTi jest juz poza skalą hardkoru