Zima w górach AD. 2012-2013
Re: Zima w górach AD. 2012-2013
jarmaj, sformułowanie "nie ma warunków" jest w tym sezonie takim trochę hasłem które się tu urodziło i przyświecało nam w tym sezonie ale długo by tłumaczyć wiec zobacz to
Link: http://www.youtube.com/watch?v=oBMQqqYA5KM
Link: http://www.youtube.com/watch?v=oBMQqqYA5KM
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Mistrzostwo, nic dodać nic ująćburat pisze: nie ma warunków

Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
Ma padac od niedzieli do mniej wiecej wtorku. Ja bym proponowal poniedzialowa noc 

Ja bym z chęcią coś za dnia polatał w końcu. Jakiś teledysk nakręcił 

booSTI pisze:Ja bym z chęcią coś za dnia polatał w końcu. Jakiś teledysk nakręcił
Ale to by trzeba bylo o 5 rano sie ustawic ...
A ja jak tylko będzie śnieg będę o 21.00 i 5 rano i w niedzielę i poniedziałek i wtorek. Niedosyt mam starszny 

Sliki w lecie, kolce w zimie zawsze wierny Subarynie 

That's the spiritjdm pisze:A ja jak tylko będzie śnieg będę o 21.00 i 5 rano i w niedzielę i poniedziałek i wtorek. Niedosyt mam starszny

panowie do kurwy nędzy!!!! 68 stron z jebanej lichej zimy?????????????
weźcie się kurwa w garść , bo smutek poślady mnię ściska.
jeździć za bardzo w Alpach nie mogę, to sobie chociaż chciałem popatrzeć, a tu kurwa wenezuelska tragedia.....
ja jebię ....
alarm>> spotkanie>> zdjęcia
tak to wygląda, a nie kurwa, czy dobrze wjechałem pod wiadukt....
geeeeeeeeeeeez!!
weźcie się kurwa w garść , bo smutek poślady mnię ściska.
jeździć za bardzo w Alpach nie mogę, to sobie chociaż chciałem popatrzeć, a tu kurwa wenezuelska tragedia.....
ja jebię ....
alarm>> spotkanie>> zdjęcia
tak to wygląda, a nie kurwa, czy dobrze wjechałem pod wiadukt....
geeeeeeeeeeeez!!
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
I tak kiedyś to wyglądało, gdy ten wątek prowadzony był żelazną (dla niektórych za ciężką) ręką.j33mbo pisze: alarm>> spotkanie>> zdjęcia

Arti ale tez inaczej jak zima byla i sie codziennie jezdzilo w calej Polsce a inaczej jak snieg jest od czasu do czasu i tylko w sumie ekipa od nas jest aktywna 

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
Arti, 

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
Towarzysze, w zupełności się z wami zgadzam !Arti pisze:I tak kiedyś to wyglądało, gdy ten wątek prowadzony był żelazną (dla niektórych za ciężką) ręką.j33mbo pisze: alarm>> spotkanie>> zdjęcia
Trzeba rewolucji! Skoro Chavez poszedł do piachu to jest to chyba najlepszy czas na przewrót i następcę

...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
Czyli co? Arturro XVI abdykuje?
Któż będzie następcą?
A co będzie jak następca będzie czarny? Cholera będzie się na śniegu odznaczał, za to nocą w aucie będzie niewidzialny, no chyba, że się uśmiechnie...
O, przepraszam, miało być alarm>> spotkanie>> zdjęcia
Któż będzie następcą?
A co będzie jak następca będzie czarny? Cholera będzie się na śniegu odznaczał, za to nocą w aucie będzie niewidzialny, no chyba, że się uśmiechnie...

O, przepraszam, miało być alarm>> spotkanie>> zdjęcia

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
W dolinie śląskiej poprószyło, a między szczytami? Co z tym alarmem? 

Gump, a gdzie ryk boxera, gdzie latanie bokiem ... ??
Żartowałem. Film mega
W Kotlinie jest mnóstwo podobnych klimatów, mieszkam TU praktycznie całe życie i wciąż odkrywam coś nowego
Żartowałem. Film mega

W Kotlinie jest mnóstwo podobnych klimatów, mieszkam TU praktycznie całe życie i wciąż odkrywam coś nowego

Life is a Joke !