Musialem uspic dwa wilczury . Znam to uczucie . Wspolczuje !subarka665 pisze:Musiałam uśpić moją Norkę (psa), chorowała na raka, aż w końcu przyszedł na nią czas![]()
![]()
![]()
Trenuje tableta i nie podoba mi sie ustrojstwo
Wyrazy współczucia! Przeżywałem to już trzy razy. Głupio to tam gdzieś wymyślili, że nasi przyjaciele odchodzą tak szybkoH4lik pisze:Dwa tygodnie temu i nasza suczka odeszla. Byla z nami od 1997 roku. Kochana byla - zero agresji, a podobno rasa agresywna. W weterynarii jak slyszeli, ile lat ma, to wierzyc nie chcieli, bo te psy srednio osiem-dziewiec lat zyja.
Bergen pisze: Ale za to od razu wszyscy o tym mówią, bo złe wieści to dobre wieści. Wczoraj jeszcze mało kto wiedział że nasi pojechali zdobywać Broad Peak, wciąż mało kto wie, że zeszłej zimy zdobyli Gasherbrum I, a nawet - co znaczą obie nazwy.
A jak, nie daj Jah, ktoś zginie, to nagle zrobi nam się wysyp audycji, reportaży i domorosłych znawców tematu.
Naprawdę czytasz ten śmietnik?Gump pisze:Komentarze dotyczące wyprawy są nieziemskie, znawcy już się udzielają
jarmaj pisze: Naprawdę czytasz ten śmietnik?
Pryszczate małolaty, które jedyne co w życiu osiągnęły, to wypierdzenie dziury w stołku przed komputerem, który jest ich całym życiem.
Na ulicy taki kłania Ci się w pas i czerwieni, jak mu odpowiadasz. A w necie czytasz jego wynurzenia?????? No bez jaj.
a żeby tylko małolaty.jarmaj pisze: Pryszczate małolaty, które jedyne co w życiu osiągnęły, to wypierdzenie dziury w stołku przed komputerem, który jest ich całym życiem.
Myślę, że zwyczajnie kreujesz się na NerdaAlan, Alan, Alan! pisze:to chyba niedobrze, jak pisząc maila, linie kończę ; (średnikiem)
Mnie zrobiła to samo 2cm od punktu naprawy w bok . Nie wiem czy da się to naprawić .FUX pisze: Wzięła się i pizła sama z siebie przednia szyba. Ogrzewana...![]()
Bladego pojęcia nie mam. Mają demontować ramki, plastiki, coś tam mierzyć w poniedziałek.burat pisze:jakieś naprężenia karoserii czy różnica temperatur
Ruskie jak Ruskie, ale Ukraińskie to latajo nawet bez szybChloru pisze: Ruskie to nawet z takimi pękniętymi latajo
czyli jeżdżąc brudnym niewiele ryzykujesz, no chyba że trafisz na policjantkę.FUX pisze: Zauważyła Żona po umyciu szyby