Marlena pisze: lepszy Forek
A, to wiadomo

i terenowyJacol pisze:Kupuj bracie Forestera, bo to jest ekonomiczny samochód!
Mea culpa, zapomniałem o tej "całkiem pierwszej", czyli MY'94 wzwyż.damaz pisze: pierwsza i któreś tam generacje KIA Sportage miały ramę
To ten lekki teren, w którym LC Twojego przyjaciela wymagał pojścia po traktor, dobrze kojarzę...?esilon pisze: lekki teren
To trzymamy kciuki i chwal się, gdy tylko będzie czymŚmietan pisze: kupno jest tylko kwestią czasu.
WiS pisze: traktor, dobrze kojarzę...?
esilon pisze: fajne czasy były![]()
Czego się nie robi dla przyjaciółKonto usunięte pisze:
I to poświęcenie Szymona. Znowu się wzruszyłem to oglądając![]()
z czego najważniejsza umiejętność polega na nie wpie... na wybieraniu trasy adekwatnej do używanego właśnie sprzętuŚmietan pisze:Co do lekkiego terenu... Zależy od umiejętności kierowcy.
ale w sensie, że?BiP pisze:damaz, trochę przesadzasz.
pewnie, że tak. ja też już się przekonałem, że w błotku lekkie jest piękne.BiP pisze:nawara z 300kg zabudowy ledwo jedzie za moim.
a co to jest?niedzwiadz pisze:samcami
i też mówią "bezawaryjna"?niedzwiadz pisze:Rusofile jeszcze dosiadają Nivek ;).
c.b.d.o.niedzwiadz pisze:vitka czy samiec na podniesionym zawiasie i dobrej oponie przejedzie praktycznie po każdej rozmokniętej drodze
samuraj :)damaz pisze:a co to jest?niedzwiadz pisze:samcami
no baaa, oczywiście. A jak nie że bezawaryjna to że tania w naprawie. Ale ja im nie wierzę ;).damaz pisze:i też mówią "bezawaryjna"?niedzwiadz pisze:Rusofile jeszcze dosiadają Nivek ;).
![]()
ke? :)damaz pisze:c.b.d.o.niedzwiadz pisze:vitka czy samiec na podniesionym zawiasie i dobrej oponie przejedzie praktycznie po każdej rozmokniętej drodze
![]()
znaczy, że miałem rację i że Leśnik do lasu i na twarde jest fajny, ale yyy.... ten... no... "samiec" na dobrej gumie do lasu + szosowe toczydło na szosę jest rozwiązaniem jeszcze lepszym.niedzwiadz pisze:ke? :)